Jump to content

Community Status Updates

Photo

IreneTheCardcaptor → HikariAngel5

HikariAngel-chan, ti kaneis?
Jun 30 2010 08:59
Photo

VampireGirlization → HikariAngel5

γεια σου!!!
May 02 2010 17:04
Photo

Ρε συ, πήγες στο cosplay που είχε το Σάββατο; Εγώ δε πήγα, διάβασμα...! :P
Apr 18 2010 20:32
Photo

HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor

XDDDD!Σοβαρα?ειναι αληθεια οτι ειμεις των επτανησων δεν ειμαστε κ πολλυ στα καλα μας!Χεχεχεχε!!!Οσο για το σχολειο υπομονη!!θα περασει κ αυτο!
Apr 14 2010 16:26
Photo

Μια χαρά! Αλλά δυστυχώς άρχισαν τα σχολεία. Θες κι άλλο από αυτό για να τσαντιστείς; xD Μιας κι είσαι από Ζάκυνθο ας πούμε πως είμαστε γειτόνισσες, αν και λίγο μακριά (επτάνησα). Εγώ είμαι από Κέρκυρα! Για αυτό είμαι λίγο πιο παλαβή από το φυσιολογικό! xD
Apr 13 2010 22:27
Photo

Hiiiiii!!!!!!!!Sorry που εξαφανιστηκα αλλα ειχα παει Ζακυνθο(απο κει ειμαι) για τις διακοπες του Πασχα!!!Εσυ πως τα περασες??
Apr 09 2010 14:54
Photo

Χριστός Ανέστη!!!
Apr 08 2010 17:00
Photo

Πάτα στο youtube IreneTheCardcaptorSP και θα με βρεις σίγουρα. [URL]http://www.youtube.com/users/IreneTheCardcaptorSP[/URL]
Mar 25 2010 13:14
Photo

:DDDD!!!!!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Αν και η φωνη μου πιστευω οτι δεν ειναι κ πολλυ καλα δουλεμενη!Το αγαπαω πολλυ ομως το τραγουδι!!Στο τελευταιο κομματι π ειπατε συγκηνηθηκα !!!Σε εψαξα κ youtube π μ ειπες αλλα δεν μπορουσα ν σε βρω!:(
Mar 25 2010 00:26
Photo

Σε θυμάμαι, θεάρα! Κι εσύ τραγούδησες πολύ ωραία!
Mar 24 2010 22:55
Photo

HikariAngel5 → Getekid

:D!!!!Βασικα επιδη δεν ειμουν κ πολλυ σιγουρη για το αν θα εβγαινε καλα το αλλο κομματι π ειπα το ειχα ζητησει κ αυτο για εναλακτικο!!!αλλα δν μ ειπε κανεις πως το ειχε ζητησει αλλος!!!Ναι οντος ειχε πολλυ πλακα οπως κατεληξε τελικα!!Βρεθηκαμε ενα καρο ατομα να τραγουδαμε!!!:D
Mar 24 2010 18:03
Photo

Hai hai!!!!!Η Meg ειμαι!που συστηθηκαμε και σ ειπα οτι εχεισ τελεια φωνη!!που τραγουδησα Nana!!!remember?:)
Mar 24 2010 17:58
Photo

HELLO! Είσαι κάποιο από τα κορίτσια που ήμασταν μαζί στο καραόκε; (Πες μου τι τραγούδησες να καταλάβω ποια είσαι!) :D
Mar 24 2010 13:10
Photo

Getekid → HikariAngel5

Αχά, εγώ αρκέστηκα στο προφίλ σου που ήταν γεμάτο Digimon και στη φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου στο myspace. Πάντως για τη συνεργασία ισχύει. Το σχέδιο ήταν να πω τους μεταγλωτισμένους στίχους και μετά να το κόψει. Αυτό που κάναμε είχε περισσότερη πλάκα και ποικιλία. Να φανταστώ το αποφάσισες εκείνη τη στιγμή να το πεις και το παρήγγειλες;
Mar 24 2010 12:21
Photo

HikariAngel5 → Getekid

Ναι!!!!!!Που το καταλαβες???XDD!Σε βρηκα απο το που ελεγες για την συνεργασια!!!:P
Mar 23 2010 17:25