Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia
bravo arya chan wraia diafhmi6h kaneis 6thn tainia mas -__-...
kai 6e parakalw h erminia mou ws ami htan 6igloni6thkh idika 6to 6hmeio pou milou6a me to koutali :P
Ιούν 23 2010 22:12
AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever
ok thanks :D απο οτι ειδα το aimini δεν εχει και πολλα επισοδια αλλα περισσοτερο τα τραγουδια... τα επισοδια μαλλον τα βρηκα απο αλλου :D ευχαριστω παντος :D
Ιούν 23 2010 22:06
HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki
ναι, τα έχω δει όλα, αλλά στο youtube όμως δεν ξέρω τι είδους επισόδια έχει το aimini, γιατί δεν έχω κατεβάσει και κανένα
Ιούν 23 2010 17:00
thanks για το site :D εμενα απο mermaid melody μεχρι εκει που εχω δει μου αρεσει η Luchia... εσυ τα εχεις δει ολα τα επισοδια?? ειναι πραγματι μερικα που δεν τους εχουν βαλει υποτιτλους????
Ιούν 22 2010 22:04
HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki
Ναι, ξέρεις ο Hitsugaya (έτσι γράφετε) είναι από τους αγαπημένους μου και λίγες μέρες πριν έκανα το προφίλ μου να είναι με την αγαπημένη μου από το mermaid melody, την Rina, και κάτι άλλο, αν ξέρεις την αρχηγό από την 4η ομάδα του gotei 13 στο bleach, αυτή που κάνει την φωνή της στα Ιαπωνέζικα κάνε την φωνή της Sailor Mercury. και εγώ μέχρι τώρα ξέρω μόνο ένα site για να κατεβάσεις επισόδια mermaid melody, αλλά δεν έχουν τόσο καλη ποιότητα και δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις όλα, ειναι ένα site που λέγετε aimini και έχει και τραγούδια και εικόνες, δεν ξέρω κανένα άλλο, αλλά άμα βρω θα σου πω:ureshii:
Ιούν 22 2010 14:54
thanks για to add :D σαρεσει ο hitsugayia??? και εγω εχω μια ποροση :P ααα και βλεπεις και mermaid melody??? ενα απο τα αγαπημενα μου :D μηπως ξερεις απο που μπορω να κατεβασω ολα τα επισοδια???
Ιούν 21 2010 16:47
Lucy Heartfilia → AmiRyuuzaki
lol πάλι λάθος το έγραψες, αλλα μην πολυγράφουμε τέτοια γιατί υπάρχει και κόσμος που ξέρει καλά ιταλικα, εδω μεσα :hot:
Ιούν 10 2010 18:57
AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia
lol h kl 3erw gw "mhn me kaneis rezilh kai edw...." bwahahahahahahahahahaha twra 8a deis
Ιούν 06 2010 21:20
AmiRyuuzaki → Paprika!
απο ταινιες πιστευω πως υπαρχουν καπια κλασικα που λιγο πολι σε ολους αρεσουν... π.χ. lord of the rings κ.τ.λ. απο κει και περα μου αρεσουν ταινιες επιστηνονικης φαντασιας και οι κωμοδιες τα θρυλερ δεν τα μπορω καθολου γιατι τρομαζω ευκολα και μετα δεν κοιμαμε το βραδυ... :P ταινια που ειδα τωρα τελευταια και μου αρεσε πολυ ηταν το glash of the titans (το ειδα 3 ή 4 φορες :P) μετα εκτος απο ταινιες βλεπω και διαφορες σειρες π.χ. 24 hours με τον Kiefer Sutherland και αλα ωραια... το sailor moon και ειναι και εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου για τον ιδιο λογο... επισης προσφατα με επιασε μια κριση :P και κατεβασα και το 200 επ. και τις 3 ταινιες και τα ειδα ολα απο την αρχη για να εχω μια πιο ολοκληρομενη αποψη... Τωρα βλεπω (μεσα στα αλα) και την live action version της σειρας :D
Ιούν 06 2010 21:12
Paprika! → AmiRyuuzaki
Είναι ένα από τα αγαπημένα μου, κυρίως λόγω του ότι ήταν από τα πρώτα anime που παρακολούθησα ως παιδί!... :) Αυτή την περίοδο παρακολουθώ περισσότερο ταινίες! Εσένα ποια είναι η αγπαημένη σου ταινία;
Ιούν 06 2010 18:26
AmiRyuuzaki → Paprika!
Τπτ thanks για το add :D το sailor moon ειναι το αγαπημενο 6ου anime?
Ιούν 06 2010 18:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται