Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Didi

Θ είδες που άλλαξε το μέρος του πάρτι και διάβασες και τι έγινε υποθέτω:). Πολύ κουλό αυτό που έγινε έτσι στα καλά καθούμενα,αλλά mad skillz από τα παιδιά που το κανόνισαν σε άλλο μέρος πριν πάρουμε καν χαμπάρι ότι έγινε κάτι:drink:. Όχι ότι έχει σχέση με μένα μιας και δεν θα μπορέσω να έρθω,αλλά έχει σχέση με σας, οπότε με νοιάζει όπως και να έχει:Blissfull:. Εγώ για τα δικά μου έχω πάνω κάτω 1 μήνα καιρό να τα τελειώσω,και τώρα ψιλοάρχισα να ψάχνω για το ένα και το άλλο. Γενικά πολλά πράγματα θα μου φάνε χρόνο να τα βρω. Υλικά για να χρησιμοποιήσω πάνω μου ενοοώ και όχι για μέρος της στολής. Αυτά είναι τα κακά του να ζεις στην επαρχία:bahhh:. Και εσύ ονειρεύεσε τέτοια πράγματα:hihi2:.Και εγώ μερικές φορές,ιδιαίτερα όταν πληριάζει κάποιο πάρτι:P.Καλά κάτσε να δεις τι θα πει υπερβολή (+ cookies) την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, αν ευνοήσουν οι συνθήκες:hiding_something:.
Nov 10 2009 18:22
Photo

Didi → Cassiel

[I][B][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Xaχα ναι!Σε μερικές περιπτώσιες μου αρέσουν!^^ Αλλά όντως θα ήταν καλό να ξεορτωθώ αυτό τα βάλε-βγάλε κάθε μέρα... ναι αμέ!και είμαι και πολύ ενθουσιασμένη!:wooi2: όχι να σου πω τη αλήθεια δεν το θυμάμαι...Είναι γερμανικό όνομα?αυτό πρώτη φορά το ακούω!! αλλά..όχι δεν έχω κάποια σχέση με Γερμανία.^_^ Ναι εντάξει τώρα μου φεύγει σιγά σιγά το άγχος αν και μου έχουν μείναι κάτι πραγματάκια...(μέχρι και στον ύπνομου το βλ΄πεω οτι πάω λέει στο πάρτυ μεμισό cosplay:unlucky:)όχι δεν είνα k-on!K-on είναι στα υπ όψιν μου,δηλαδή το έχω έτοιμο απλά δε μπόρεσα να το κάνω οπότε κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό!!:ureshii: Υπερβολή και cookies αυτό ακούγεται καλόόόόόόό:kill4u: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 10 2009 00:15
Photo

Cassiel → Didi

Σου αρέσουν:oo:;Εγώ θέλω να τα ξεφορτωθώ, επειδή είναι κάτι 'περιοριστικό' γενικά σε αρκετές φάσεις.Όταν μπορέσω οικονομικά θα πάω να κάνω και laser treatment να φύγει και αυτό:) Kαι γερμανικά:bath:;Σε είχα ρωτήσει παλιότερα,αλλά λογικά δεν θα θυμάσαι, αν γενικά έχεις κάποια σχέση με Γερμανία. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσες σαν άτομο και επίσης το nickname σου είναι και γερμανικό όνομα ανάμεσα σε άλλα.Έχεις ή απλά ιδέα μου είναι:thatsit:; Σιγά μην δεν προλάβεις να το τελειώσεις το cosplay:joyful:.Θα τα καταφέρεις σίγουρα:wis:Δεν γίνετε τώρα να μην είσαι έτοιμη και για ντουέτο με την Νάνσυ:).Σχετικά με το θέμα can I quess; Κ-οn maybe:ureshii:?Μην απαντάς εδώ αν δεν θέλεις, αν κατατύχη έπεσα μέσα. Cookie:hihi2:???Πρόσεχεεεεεεεεε τι ζητάάάάάάς:hahaha:.Γιατί εγώ τείνω πάντα να υπερβάλλω:hiding_something:.
Nov 07 2009 17:07
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][B]Λες??Τίποτα κακιασμένες θα είναι θαρρώ...:hihi2: όχι όχι κανονικότατα!και έξω και στη σχολή και στα ιαπωνικα!Δε τ κράζω μ αρέσουν!!!:joyful: Τώρα μόνο το Πανεπιστήμιο και τα Ιαπωνικά και τα Γερμανικά[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][B]:hihi2: Αλλα εντάξει το προχώρησα και σήμερα οπότε οκ πιστεύω θα προλάβω!!Εσυ έχεις αναλάβει βαρύ φορτίο τώρα !:hahaha: καλο κουράγιο^_^ What about a cookie??I would loooove a cookie :kill4u:! xaxax σοβαρα??έχεις γνωρίσει τόσο κόσμο από κοντά??μπράβο μπράβο! ναιιι:wooi2: να έρχεσαι πιο συχνά να τους γνωρίσεις όλους να σε βλέπουμε κι εμείς!!!:ureshii: [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Nov 06 2009 20:57
Photo

Cassiel → Didi

*Goes and hides under a rock from the police,opens his cellphone net and starts texting:sleepy:* Ή απλά παραπονιούνται μήπως άλλες κοπέλες:hahaha:; Να υποθέσω τα φοράς στο σπίτι μόνο; Από την μία τα 'κράζεις' και από την άλλη τα λατρεύεις.Weird:hihi2:. Μία εβδομάδα ακόμα χμ...και νομίζω έχεις και σχολή και δουλειά αν θυμάμαι καλά από παλιά ή μπα:wis:.Καλά εγώ μόνο με την δουλειά δεν την παλεύω, που να είχα και άλλα.Καλά πέρα από τις χιλιεςδυο εκρεμμότητες με τον χώρο like να κάνω update το Hall of Fame με 6 events και ανεβένουν...πρώτα κάνω άλλα που θα πάρουν πολύ λιγότερο χρόνο ,οπότε θα αργήσω αρκετά σε αυτό το θέμα:emptyonexg1:.Η δουλειά φταίει:hihi2:!!!Έλα θα τα καταφέρεις.Έστω και στο τσακ όπως και γω:) Βραβείο :hihi2:;Never thought of that:).Maybe you will,who knows:ureshii:.Well ελπίζω να μην μείνω στους 100.Πάνω κάτω προσωπικά γνωρίζω τους 80.Ελπίζω σε κάποια φάση να ξέρω προσωπικά τους πάντες των πάντων.Α και φυσικά εδώ μιλάμε μόνο για το .aNiMe//GR. To Facebook είναι άλλη τελείως φάση π.χ..Αλλά γενικά με τον καιρό όλους θα σας μάθω και εκεί κάτω προσωπικά, γιατί εδώ πάνω το έχω κάνει ήδη στο μεγαλύτερο μέρος του.Τώρα άρχισα να γνωρίζω προσωπικά και εσάς εκεί κάτω, πέρα από τους λίγους που ήξερα ήδη, εφόσον πρόσφατα άρχισα να κατεβαίνω:).
Nov 05 2009 21:40
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Stalker-san!!!:hahaha: Δε ξέρω..μάλλον δεν τους αρέσουμε και γκρινιάζουν...:blingeye2: Ή είναι απλά κακόβουλοι!μμμφφ.... :hihi2: αυτά τα γυαλία τα φοράω για πλάκα!όχι οτι τα καινούρια μου είναι πιο φυσιολογικά!!Χειρότερα είναι!Cant help it! nerdy glasses= kawaii:wooi2: well..τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ![/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]:hihi2: όχι ακόμα!!Και έχω αγχωθεί!!αλλά είναι ετοιμο κατα 60%:ureshii:ελπίζω να προλάβω!!!:ballumad: 100th friend???Πιστεύω πως πρέπει να πάρω βραβείο γι αυτό!:hahaha: 100 φίλους?you re famoys my friend ,you re famous:tensai: [/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 05 2009 19:37
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Stalker-san!!!:hahaha: Δε ξέρω..μάλλον δεν τους αρέσουμε και γκρινιάζουν...:blingeye2: Ή είναι απλά κακόβουλοι!μμμφφ.... :hihi2: αυτά τα γυαλία τα φοράω για πλάκα!όχι οτι τα καινούρια μου είναι πιο φυσιολογικά!!Χειρότερα είναι!Cant help it! nerdy glasses= kawaii:wooi2: well..τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ![/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]:hihi2: όχι ακόμα!!Και έχω αγχωθεί!!αλλά είναι ετοιμο κατα 60%:ureshii:ελπίζω να προλάβω!!!:ballumad: 100th friend???Πιστεύω πως πρέπει να πάρω βραβείο γι αυτό!:hahaha: 100 φίλους?you re famoys my friend ,you re famous:tensai: [/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 05 2009 19:31
Photo

Cassiel → Didi

Ε ναι 'εκεί πέρα' όπως είπες:hihi2:.Εγώ έχω έρθει 3 φορές σε events μέχρι τώρα οπότε δεν δυνάται σε καμιά περίπτωση να ξέρω όσα π.χ. ξέρω για τα παιδιά εδώ πάνω στην Θεσσαλονίκη:).Lol, stalker θα με φωνάζουν:hahaha: Ναι το θυμάμαι που το ανέφερε ότι τον 'κατηγόρησαν' πως ανεβάζει πολλές σας φώτος:wis:.Γιατί κακό είναι:wooi2:;Best loli duo FTW:hahaha:!!! Να υποθέσω ότι η pic που έχεις στο MySpace είναι με τα παλιά ή τα νέα γυαλιά:drink:;Μοιάζουν...well...μεγάλα:hihi2:.Γιατί δεν πήρες κάτι πιο νορμάλ:); Τελειώσατε με τα cosplay σας για το Halloween:); Btw,fun fact. Αν δεν κανω λάθος είσαι my 100th friend στο .aNiMe//GR:oo:.Congrats,loooool:hihi2:!!!
Nov 05 2009 13:59
Photo

Didi → Cassiel

[I][B][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Xaxa ναι αυτός είναι!^^ χεχεχε καλά μη νομίζεις ,όλοι γνωστοί είμαστε εκεί π΄΄ερα οπότε όλοι έχουν και γνωρίζουν τις ίδιες "πληροφορίες".:hihi2: Μα είσαι γν'ώστης των πάντων !εγώ το πιστεύω!!!:ureshii: Χαχαχαχ τότε αμα είναι δικό οτυ το λάθος να τον ευχαριοστήσω!:kakaka: χεχ κι όμως το ξέρεις οτι κάποιος λέει είχε γκρινίαξει γιατί λέει είχε πολλές φωτογραφίες μας?:sigh2: Κακοί άνθρωποι....-.- Χαχα ναι δε νομίζω να με έχεις δει!Αν και ο Speedy με έχει απαθανατίσει και με τις γυαλαμπούκες οπότε δε γλιτ'ώνω μου φαίνεται.:sigh2: ναι ναι ναι cosplay!!:awww: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 05 2009 12:18
Photo

Cassiel → Didi

Ελπίζω να μην σε κάνει freak out ή κάτι τέτοιο,αλλά γενικά με την ενασχόληση μου με το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers, πέρα από ονόματα/nicks κ.τ.λ. δεν μπόρεσα να μην συγκρατήσω και άλλα άσχετα facts που δεν χρειάζεται για πολλά άτομα, μιας και τυχαία έπεφτα πάνω σε αυτές τις πληροφορίες:emptyonexg1:. Π.χ. το αγόρι σου δεν είναι το παλικάρι με το κοτσιδάκι, ο Πλούτωνας ή το κατάλαβα λάθος:thatsit:;Για τέτοια άσχετα facts μιλάω.Τι φταίω εγώ μετά που συγκρατιούνται στην μνήμη μου:if:.Επίσης από την άλλη όταν ήταν να κατέβω κάτω την πρώτη φορά και έκανα Tuxedo Mask η Αθηνά είχε πει ότι εσύ θα ήσουν ντυμένη Usagi και σε ανέφερε με το όνομα σου,το οποίο γνωριζα ήδη ακόμα και τότε:ureshii:. Σχετικά με το αγαπημένο ντουέτο lolis 'blame' Speedy:hihi2:. Τόσο προβολή που σας κάνει σε κάθε post του τι περίμενες:joyful:. Έχει και νέα γυαλιά:hmmm:Βασικά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ ούτε τα παλιά εδώ που τα λέμε,χαχα:hihi2:. Ναι, φυσικά δεν έχουν σημασία τα δώρα:).Ευκαιρίες να κάνουμε cosplay θέλουμε:wis:
Nov 05 2009 01:57
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Nόμιζα οτι είχες φοβερό μνημονικό γιατί θυμόσουν και το όνομάμου (που είναι περίεργο) και το nick μου και το παλιό!:hihi2: Αγαπημένο ντουέτο lolis??Cassiel-kun!!!:kawaii::joyful: Ναι είμαι και πολύ ιντελεκτουέλα :hihi2: Πού να δεις τα καινούρια!Είναι τόσο geek!!χαχαχα Ναι ΄΄οντως!Γιατί δεν έχουνε σημασία τα δώρα αλλά η χαρά του cosplay:joyful: έλα δε λες π'άλι καλα που έχουμε και τις φωτογραφίες???:ureshii: [/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 03 2009 21:29
Photo

Cassiel → Didi

Έχω χάλια μνήμη όσο αφορά ονόματα και πρόσωπα και πρέπει να τα ακούσω/δω 3-4 φορές ως να τα θυμάμαι μια και καλή:frozen:.Αλλά αναπληρώνω με την γερή μνήμη όσο αφορά καταστάσεις και γεγονότα:thatsit:.Εκεί θυμάμαι ότι κουλό θέλεις ως και από τα νήπια:hihi2:.Και πως είναι δυνατόν να ξεχάσω κάτι που αφορά τo αγαπημένo μου ντουέτο lolis:joyful:!!! Με τα γυαλιά πάντως φαίνεσε πολύ 'εξεζητημένη':drink: Κακά τα ψέματα, ότι και να λέγετε το Halloween Party θα είναι τελικά -cosplay- πάρτι, σε ανεπίσημο επίπεδο, και αυτό το κάνει χειρότερο για μένα που θα το χάσω:emptyonexg1:.Γι'αυτά ζω και υπαρχω:nanana:!!!Πάλι με εικόνες θα βολευτώ:sadist:...
Nov 03 2009 19:59
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][I][B][FONT=Book Antiqua]A ναι?Δετο θυμάμαι οτι μιλούσαμε τότε!:hihi2: Μα τι μνημονικό είναι αυτό που έχεις?όλα τα θυμάσαι!:thatsit: χαχαχαχχαχαχααχ προφανώς όχι!!:kakaka: ναι τους έβγαα αλλά μάλλον απ οτι φαίνεται ΚΑΙ τα μάτια μου είναι ευαίσθητα...:ill2: ναι όντως.. το έχασα..snif...Ναι είμαστε πάντα μζί για αυτό!!χαχαχα:hihi2: Για το Halloween θα είναι character based αλλά πολύ special!!!=D είμαι πολύ ενθπουσιασμένη!!^^ Κρίμα που θα το χάσεις.... [/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 03 2009 17:07
Photo

Didi → Matu-san

[COLOR=Plum][I][B]xaxax πάντα πάντα σε ετοιμότητα ο Ματαθίας!!![/B][/I][/COLOR][COLOR=Plum][I][B]:8):[/B][/I][/COLOR]
Nov 03 2009 16:37
Photo

Six Winged Angel → Didi

[SPOILER][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2862/funnypicturestestifycat.jpg[/IMG][/SPOILER]\(o_o\) ...... (.o_o).
Nov 03 2009 16:05