Community Status Updates
Serperoth → Lucy Heartfilia
Χμ... Δεν μου φαίνεται γνωστό, αλλά αυτό με το κόμμα κάτι μου λέει.
Ακούγεται φάση πάντως^^
Jun 09 2010 14:04
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2: Εμείς έχουμε τον Μελετόπουλο, αυτός που έχει και δικό του κομμα...
Jun 09 2010 13:53
Και εμείς έχουμε αυτό το πρόβλημα. Είναι καλός ο prof, αλλά μόνο αν κάτσεις να τον ακούσεις. Επειδή οι περισσότεροι το παίρνουν στο ψιλό...
Άσε που Αρχές Οικονομίας, σαν αυτά που λέει μέσα, είναι σημαντικά:) (έχουμε τον ίδιο, και Αρχές πέρσυ, και φέτος Δίκαιο, και του χρόνου ΑΟΔΕ^^)
Jun 09 2010 12:38
Στην 2α μπορεί να είναι σημαντικά αλλά τις 1ης είναι [S]βλακίες[/S] και όλοι λένε πως ο "Καθηγητής" μας δεν στέκει....
Jun 09 2010 12:29
... Σωστό και αυτό.
Αν και Οικονομία και Δίκαιο (2α) είναι σημαντικά. Απλά τα έχουν παρει πολύ στην πλάκα:(
Jun 09 2010 12:15
Ε ντάξι. Λίγο:)
Αλλά θέλει διάβασμα. Τεχνολογία Επικοινωνιών δεν είναι και το πιο ΣΟΒΑΡΟ μάθημα^^
Jun 09 2010 11:26
O.O
Έλεος. Εμάς μας βάζουν λίγη ύλη... Τεχν. Επικοινωνιών π.χ. ήταν ένα φυλλάδιο, 20 σελίδες το πολύ, σύνολο...
*πατ*
Jun 08 2010 23:30
:hihi2: Και εγω πρεπει να αντέξω αυτήν την εβδομάδα χωρις υπολογιστή γιατί γράφουμε οικονομία την Παρασκευή και ο οικονομικος εχει ενα μικρο προβληματακι στον εγκέφαλό η βασικά στο τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο που το έχει απομίνει... γιατί μας έχει βάλει ένα oλόκληρο φυλλάδιο 50 σελίδεων απ'έξω και εγώ είμαι έτοιμη να διαπράξω έγκλημα...:madtodeath:
Πάω να διαβάσω για λίγο ακόμα κανένα αρχαίο που γράφουμε αυριο.. :bahhh:
Jun 08 2010 20:10
Yep. Αλλά δεν βολεύει όταν είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχεις και είσαι σε δύσκολο σημείο^^
Ίσως να κατεβάσω κανα ROMάκι...
Jun 08 2010 11:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed