Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lucy Heartfilia → iristella
Μην μου βάζεις ιδέες! Ειδικά τώρα που μαζεύω και χρήματα είμαι ικάνή να τον φέρω όπως είπες με την κορδελίτσα και το λουράκι και να κάνω auction! *serious*
Απρ 02 2011 20:04
iristella → Lucy Heartfilia
Να σου πω... Δεν τον φέρνεις στο yaoi meetin με την κορδελίτσα του και το λουράκι του? xD
Ναι ασε με έχουν βολέψει απίστευτα. Εδώ σκέφτομαι να ξανκάνω καμιά έφοδο όπου να ναι.
Απρ 02 2011 12:59
Lucy Heartfilia → iristella
:hihi2: *dies laughing*
Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, εδώ είναι! Μπορώ και να στον τιλύξω η να του βάλω φιόγκο στο κεφάλι! *serious face*
Τα συρταράκια από το ΙΚΕΑ τα σπάνε! xD
Απρ 02 2011 12:44
iristella → Lucy Heartfilia
Με το που είδα το post σου στο Aγγελίες (Πωλήσεις) νόμιζα για μια στιγμή ότι έβγαλες τον αδερφό σου επίσημα στο σφυρί. xD
Eπίσης έχουμε τα ίδια συρταράκια από το IKEA.
Απρ 02 2011 12:37
Lucy Heartfilia → Erisadesu
Χαχαχαχαχαχα ενοέιται! I'm your eternal fan and underling! :3 ακολουθώ πιστά Erisa-sama!
Απρ 01 2011 08:08
Lucy Heartfilia
Χαχαχαχαχαχα ενοέιται! I'm your eternal fan and underling! :3 ακολουθώ πιστά Erisa-sama!
Απρ 01 2011 08:06
Erisadesu → Lucy Heartfilia
όχι να το θυμάσαι αυτό γιατί μετα που θα συναντήσεις
τα Ιερά τέρατα αυτό του forum (Anelis, Mono, Iristella) εγώ θα χάσω την θα ξεπέσω στα μάτια σου
ευτυχώς έχω την kpop και τα kdramas για να σε εντυπωσιάζω lol
Μάρ 31 2011 20:24
Lucy Heartfilia → Erisadesu
Εγώ τόχω πει! *bows με τα μούτρα κολλημένα στο πάτωμα*
Μάρ 31 2011 19:49
Lucy Heartfilia → storm-and-fire
O_O Το σετ σου μου φέρνει θλιβερές αναμνήσεις.... CLANNAD <3 dango no kazoku!
Μάρ 25 2011 16:28
Lucy Heartfilia → meidei
誕生日おめでとう!!! Το θυμήθηκα γιaτί είχες πει πως έχεις την ίδια μέρα γεννέθλεια με τον αδελφό μου ! :D
Μάρ 24 2011 23:07
Lucy Heartfilia → didimakia
:hihi2: οκ! ότι πεις!! :) Πάντως είναι αρκετά καλό! :3
Μάρ 24 2011 17:28
didimakia → Lucy Heartfilia
Nαι το πηρα πρεφα το θρεντ σου.
Βασικα με τις μεταφορες σε Live action, συνηθως ξενερωνω αρα δεν ξερω αν θα το δω >.<
Μάρ 24 2011 17:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται