Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
χαχα, ωραια!!! (Εγω στο μπιλιαρδο ειμαι hyperασχετη)... Μια χαρα ευχαριστω εσυ;;; :ureshii:
Apr 30 2010 22:55
Serperoth → Lucy Heartfilia
Χαχά έπικνες.
Εγώ πήγα για μπιλιάρδο με έναν φίλο μου. Είχα να πιάσω στέκα αιώνες.
Δεν πονάω όμως. Ούτε καν η περηφάνια μου, γιατί τον νίκησα 3 στις 4 φορές.^^
Πώς πέρασες?
Apr 30 2010 22:23
Χαχαχα μολις γυρισα απο μια φιλη μου και παιζαμε Naruto στο X360 για 4 ωρες και πονανε ολα μου τα κόκκαλα απο τους ωμους και κατω :P
Apr 30 2010 22:12
Χαχα:) (Δεν πειράζει, το έχω πάθει, από κινητό. Τουλάχιστον μιλάς ανθρώπινα greeklish, χωρίς νούμερα/σύμβολα/*bleep* τούμπανα).
Τί έκανες μπαίνοντας από το σχολείο στο anime.gr? *hypocrite, κάνω το ίδιο πράμα τις Παρασκευές*
Καλύτερα είμαι, λίγο ο λαιμός μου, αλλά θα περάσει.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! *healing glomp*
Apr 29 2010 14:32
:hihi2: Den les tipota... (signwmi gia ta greeklish alla eimai sxoleio kai o logariasmos aftos den exei elliniko pliktrologio :bahhh:) Pos paei to krioma? Eplizw na sou perase, egw apo tin alli kriosa kai nai sinxizomai...:nanteee:
Apr 29 2010 12:15
:)
Έτσι μπράβο. Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω καλούς βαθμούς, αρκέι να στρώσω κώλο (σοζ Γαλλικό). Βέβαια το δύσκολο είναι αυτό το τελευταίο^^
Δεν πειράζει:) Αν και it makes me feel warm and fuzzy που νόμζε κάποιος ότι θα ήταν θέμα... *waff*
Apr 28 2010 14:46
:hihi2: Λολ καλα παμε ,-εγω δεν παω πισω, γι'αυτο και πρεπει να στρωθω (λεμε τωρα) στις εξετασεις μηπως και παρω κανενα βαθμο της προκοπης... :bahhh:!! Συγνωμη που δεν απαντησα χθες αλλα βγηκα πριν δω το μνμ σου...:sigh2:
Apr 28 2010 14:33
Nyeh nyeh nyeh!
*sticks tongue out*
Διάβασμα τώρα.
Κάνε ότι λέω, όχι ότι λέω. Είμαι ικανός να μην περάσω σε σχολή γιατί θα παίζω FFXIV...
Apr 27 2010 20:16
Οκ:) Τα λέμε καλό διάβασμα^^
Εμένα οι δικοί μου τα έχουν παρατήσει:) Ενίοτε μου λένε 2 λόγια, αλλά ναι...
Καληνύχταααααα~
Apr 27 2010 20:02
Χαχααχ οκ καλο ψαξημο! παω να διαβασω γιατι η μανα μου αρχησε να "τραγουδαει" και ποιος την ακουει... :bahhh: Oyasumi nasai!! :bye:
Apr 27 2010 20:01
(άμα λες για BBT, έχω torrentάκια για όλα μέχρι το S03E19)
Ξέρω, αλλά θα έψηνα να βάλω και κάτι ακόμα.
Ah well. Θα βρώ κάτι καλό
Apr 27 2010 19:56
:hihi2: καλα παμε! (δεν τα εχω ακομα τα συγκεριμμενα,αλλα ειναι στην λιστα μου :P).. Μα γιατι να την αλλαξεις, μια χαρα είναι!?
Apr 27 2010 19:55
Υαυ.
Εγώ καλά. Αν και τίποτα ιδιαίτερο, είδα ένα ep K-On! (μου άρεσε^^), και τώρα ξαναβλέπω παλιότερα επεισόδεια Big Bang Theory.
Επίσης, δεν άλλαξα την sig μου.
Apr 27 2010 19:50
:kakaka: μια χαρα ευχαριστω!!! Και οχι λολ τιποτα γαλαζοαιματοι... :) Εσυ πως πας;;
Apr 27 2010 19:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed