Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

θανξ! :) μμμμμμμ .... δεν ξέρω :P Αυριο πρώτη μέρα σχολείου,... *αϊδιασμενη φάτσα* εσύ έχεις κανένα νέο; :/
Sep 06 2011 22:27
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

αν πας εισαι πολυ τυχερη XDD εγω δν εχω καταφερει να παω ποτε >.> lucy-senseii :hehehe:, μεταφραστικη ε?... καλη σχολη πρεπει να νε αυτη :kill4u: αντε good luck :D anyway...τι αλo? :p καλα ο 14τος τα σπαει <3
Sep 06 2011 11:30
Photo

Μπορεί να πάω Ιαπωνια (για διακοπες :/ ) το επόμενο καλοκαίρι αν με το καλό έχω χρήματα [IMG]http://windcall.servicesadomicile-17.com/images/money.gif[/IMG] Εγώ πάω για γλώσσες (όχι τόσο φιλολογικά αλλά σε μάθηση) , αν δεν πάω πχ εξωτερικό μου γυαλίζει το μάτι η μεταφραστική στην Κερκυκα... τώρα θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα >__> [SPOILER] aaaaaa 14th-sama I want you back [IMG]http://www.dairylandbjd.com/forum/images/smilies/cow-cry.gif[/IMG] [IMG]http://images.wikia.com/paradisa/images/6/6f/Nea1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 05 2011 23:08
Photo

καλα και γω κ τι δν 8α δινα να πηγαινα japan χαχα, αλα πως να πας εκι...δισκολο XDD εσυ τι η8ελες να κανεις? για 8υμισε μ? xP και [SPOILER]ναι ηταν μικρο...δυστιχως >.> αλα ολο και κτ καλο 8α ξεκινησει τωρα :) cant wait for da next :P kanda smile ftw <3 και γω εχω κολημα με τους noah, αντε να δουμε τι απεγηνε κιη road >.<[/SPOILER]
Sep 05 2011 14:10
Photo

Βασικά να σου πω, όντως καλύτερα να πας εξωτερικό καθώς εδώ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Και εγώ σκέφτομαι να πάω εξωτερικό αλλά εδώ καλά δεν ξέρω τι θα κάνω :/ Θελω να πάω Ιαπωνία η Κορεααααα *τρέχουν σάλια* αλλά ούτε απε κεί με βλέπω :Ρ Αχχχχ d-gray.man 2 μήνες περίμενα για κεφάλαιο και μας δίνει 27 σελίδες :( KANDA δεν λες τίποτα! [SPOILER]ειδικά όταν στην αρχή του τσάπτερ είπαν πως ψόφησε .... ο.Ο[/SPOILER] εγώ πάντως έχω μια ιδιεταιρη αδυναμία στους noah :')
Sep 05 2011 13:49
Photo

ε, ενοω οτι η σχολη πανω, αν και λεγεται βιομηχανικος σχεδισμος ειναι προσανατολισμενη στη μηχανολογια >.< διολου παραξενο βεβαια αφου στην ελλαδα απο βιομηχανια δν εχουμε κ τπτ αλα νταξι, τωρα φιγανε κιοι βοη8οι κιαποτελιω8ηκε η σχολη :/ τα μα8ηματικα ειναι τα πιο ευκολα μαυτα που χαμε γενικα, αστα βραστα XDD και ναι το σκευτομαι, να παω προς τα κει αργοτερα...μιας κιεδω ο τομεας που 8ελω δν πολυ υπαρχει >.> thanks :D χαιρομαι που σαρεσαν:P και ναι 2 ηταν, αυτο με την πολη σκευτομουν να το κανω κ μινi vid :) (αν μπορεσω γτ το ανιματιον σε chars δεν παλευεται) XDD αυτα...το new D.gray το διαβασες btw? :P [SPOILER]kandaaaa <3[/SPOILER]
Sep 05 2011 12:14
Photo

:O μια χαρά σε βλεπω :rolleyes: Αγγλιά; nice nice!! ^^ μηχανολογικα;; αχα αχα αχα εννοείς με μαθηματικά κλπ; :confused: όσο πιο μακρια, τόσο το καλύτερο :fromabove: Εχω το λινκ που μου έδωσες να φορτίζει, όταν με ο καλό αποφασίσει το ιντερνετ να πάρει μπορς και σταματήσει να μου κάνει την ζωή δύσκολη, θα μπορέσω να τα δω *_* χμμμ τι άλλα, δεν ξέρω... αααα μου άνοιξε και το λινκ! 2 πρέπει να εμφανίζονται σωστα;; :Ο Ρε, είναι πολύ ωραία ο_ο ρε μπράβο!!!
Sep 05 2011 02:00
Photo

ηταν οντος απιστευτο :hahaha: .. αντε καλη τυχη :/ xDD εγω καλα μεχρι στιγμης, πσιλοβαριεμαι, το χω ριξει στο σχεδιο και στο animation(κλασικα) πανω κοζανη, καταληπσεισ δν αρχισαμε κλ κλ, τα χασαμε τα μισα μα8ηματα λογο καταλυπσης :Q αν και νταξει, το κοβω να παω σε ιδιοτικη φετος, δν ξερω...μπας και επικεντρο8ω στα ανιματιον και σ'αυτα :P μπας και παρω και κν BA να παω αγγλια, :tensai: :kakaka:...γτ με τα μηχανολογικα πανω δν την παλευω >.< ειμαι λιγο σε μια φαση, ...δν ξερω τι να κανω αλα τεσπα :/ whatever... a nai... αν 8ες ριξε μια ματια....ανεβασα κτ pics στα [URL="http://ghostprince.newgrounds.com/"]NewGrounds[/URL] απαυτα π φτιαχνω :O τι αλλα εσυ ? ΄π
Sep 05 2011 00:16
Photo

αχχχχχ το είδες ;;; *_* δεν ήταν απίστευτο; Τιποτα μωρε, αρχίζω σχολείο την Τετάρτη και κοπανάω το κεφάλι μου στο τοίχο, πάλι καλά είναι η τελευταία χρονια :'D Εσυ πως τα πας;;
Sep 04 2011 23:25
Photo

hii! το ειδα το "lovely complex" ...ηταν οντος πολυ καλο, ειχε και γελιο XDD anyways...τι γινεσαι? τι νεαα ;o;p
Sep 04 2011 00:27
Photo

SkullKaizer → Lucy Heartfilia

hellow θα γινει δευτερο art meeting more infos [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10472[/url]
Aug 27 2011 16:03
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Εχεις πολυ δουλεια.. Arasho!!!(Στα κορεατικα ετσι δεν ειναι το καταλαβα;;;!!!) Take your time...:)
Aug 17 2011 17:56
Photo

Lucy Heartfilia → animestarling

όχι ακόμα, που να προλάβω έχω να δω Protect The Boss, The Vineyard Man, & Hana Kimi 2 και να τελειώσω Heartstrings, + variety show "Running Man" δεν προλαβαίνω τίποτα D': aaa + Warrior Baek Dong Soo όλα τα καλά τώρα βγαίνουν... :/
Aug 17 2011 11:30
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

:hi:... Ειδεσ μηπως το Secret Garden...????
Aug 16 2011 22:38
Photo

ναι, ειναι ακομα ongoin :) δυστιχως >.< το ιδιο και το blood C :/ ...και τα 2 ειναι πολυ ωραια παντος ^^ nice, 8α το τσεκαρω τοτε :thatsit:
Aug 16 2011 17:38