Community Status Updates
Fya-sama → Night Wizard Seal
Arigato, άμα έχω απορίες ξέρω τώρα π να απευ8υν8ώ!:kill4u:
Όσο για το social group, ναι, πολύ 8α το '8ελα να γίνω μέλος!! :awww:
Και thanks για τα καλά σου λόγια για την pic!! :ureshii: Btw αυτό το "D gray man" είναι καλό??
Sep 13 2009 16:30
Fya-sama → Robin-Chwan
Εε δν εχω ερευνήσει το forum σε βά8ος ακόμα....Είδα ενα message π είχες αφήσει σε ένα προφ..( Ηταν μια κοπέλα π βρηκα το ποστ της σε ένα thread για j music κ από το προφ της βρήκα ακόμα 1-2 άτομα π βλέπουν κ naru κ είπα να αρχίσω τις διασυνδέσεις από κει..)
Sep 13 2009 16:25
Robin-Chwan → Fya-sama
Sokka, αντε λοιπον εξερευνησε το anime.gr και στοιχημα θα βρεις πιο πολλους hyuuga clan και naru φανς απο οτι περιμενεις. Και κανε και κανενα ποστ
Sep 13 2009 16:22
Fya-sama → Robin-Chwan
Εε δν εχω ερευνήσει το forum σε βά8ος ακόμα....Είδα ενα message π είχες αφήσει σε ένα προφ..( Ηταν μια κοπέλα π βρηκα το ποστ της σε ένα thread για j music κ από το προφ της βρήκα ακόμα 1-2 άτομα π βλέπουν κ naru κ είπα να αρχίσω τις διασυνδέσεις από κει..)
Sep 13 2009 16:15
Robin-Chwan → Fya-sama
Το "ψιλο" γιατι το εβαλες? Αληθεια εκεινο το ποστ που ειπες πιο ηταν??
Sep 13 2009 15:05
Night Wizard Seal → Fya-sama
Ναι φυσικά!(Μα πώς το κατάλαβες???:hahaha:)Είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες και τους πάω με τα 1000:lovulovu::lovulovu:(Από πάντα μου άρεσαν).Πρώτα πρώτα καλωςήρθες!Και ότι ερώτηση έχεις εγώ είμαι εδώ:)
Άσχετο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η πρόφαιλ εικόνα σου...:OMG3:Είναι πολύ ωραία.
Επίσης αν θές μπορείς να μπείς σε ένα social group για τους Hyuuga.Τα social group είναι για να περνάς την ώρα σου και να μιλάς με τα παιδιά που είναι μέσα,Βλαζεις φοτογραφίες κλπ.
Αν θέλεις ξανααπάντα μου να το "κανονίσω"Στα περισσότερα σίσιαλ γκρούπ μπαίνεις ελεύθερα αλλά αυτό είναι με πρόσκληση.Για αυτό χτύπα μ να σ δώσω.
Sep 13 2009 12:52
Stefi-chan → Fya-sama
Heh, κάνω stalking στα meeting ^^ Ένας φίλος μου θα πάει Ιαπωνία, δεν ξέρω όμως πότε :'( Τυχερός... Don't worry, όλοι πάνε στο OHSHC, σερβίρουν και commoners' coffee kuku
Sep 13 2009 01:02
Fya-sama → Stefi-chan
:unlucky: Damn, εγώ ΜΕΝΩ εδώ κ είμαι λιγότερo ενημερωμένη... Πφφ έχω μείνει πίσω... Πάντως 8έλω να παω Ιαπωνία τρελά.... Ο επόμενος π 8α πάει παρακαλώ να με πάρει στην βαλίτσα του!!:congrats: Α, και μόλις μπηκα σε ένα group για το Ouran Η.S.H.C. όπου είχες κάνει το last post!! Οκ, ακουγεται ψιλο-stalkerish αλλά τυχαία το βρήκα, i promise!! :ureshii:
Sep 13 2009 00:48
Fya-sama → Robin-Chwan
Arigato gozaimasu! :ureshii: Είναι ψιλοτέλειο το forum, αφου δν βρίσκεις κ κά8ε μέρα Έλληνες japan-όφιλους μαζεμένους!:kill4u: Εμένα μου είπε για το site ένας φίλος (ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με one piece) που το 'χε βρει τυχαία κ δν έχει γίνει μέλος καν ακομα....
Sep 13 2009 00:43
Stefi-chan → Fya-sama
Heh, και εγώ το παλεύω στο σχολείο μου. Είμαστε κοντά σε πανεπιστήμιο, οπότε υπάρχουν πολλοί φοιτητές πορωμένοι *nods* Τώρα προσπαθώ να φτιάξω σταθερό club για να κάνουμε και cosplay και τα πάντα. Έχουμε και το καρναβάλι, οπότε extra δικαιολογία να ντυθούμε ^^ Αλλά στην Αθήνα κάνουν cosplay, σήμερα έχουν ένα cosplay party... Καααααλά, για Arashi θα περιμένουμε πολύ :( Τώρα θέλω τον Gackt <3 Πάμε Ιαπωνιάααααααααα!
Sep 13 2009 00:24
Fya-sama → Stefi-chan
Arigato gozaimasu! =) Ναι Α8ήνα κ συγκεκριμένα Γλυφάδα... Ντάξει, και εδώ ξέρω μερικά παιδιά που βλέπουν ανιμέ (άντε κ κανένα manga) αλλά δν το ψάχνουν κ ιδιαίτερα... Κ εμείς (εγώ κ μία φίλη) προσπα8ούμε να τουσ "μυήσουμε" *sneaky sneaky* στην "σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα" αλλά φως ακόμα δν είδαμε.... Αλλά μόλις διάβασα για το otaku club που προσπα8είς να οργανώσεις μου φάνηκε ΦΟΒΕΡΗ ιδέα!! Μακάρι να είχαμε κ cosplays εδω στην Ελλάδα...*dreams on* Καλά, τώρα για συναυλία των Arashi δν το συζητώ καν, είμαστε πολυ πίσω ακομα........xD
Sep 12 2009 23:58
Stefi-chan → Fya-sama
Irashai ^^ Ναι, μία αδυναμία στον Oh-chan την έχω *pokes him* Εδώ αν πεις Arashi ξέρουν ότι είναι κάτι ιαπωνικό, αφού με έχουν μάθει όλοι πλέον XD Τους εκπαιδεύω σιγάααα σιγάααα... Ναι, οργανώνω το otaku club της Πάτρας, αφού δεν κάνει κανείς τίποτα... Εσύ είσαι από Αθήνα? *stalks your profile*
Sep 12 2009 22:42
Robin-Chwan → Fya-sama
καταρχας καλωσηρθες στο aNiMe.GR. Και τα θερμα μου συγχαρητηρια, πετυχες μια φαν της ΕΝΔΟΞΗΣ HYUUGA CLAN στην πρωτη σου μερα. (εγω ηξερα καποιον φανατικο πριν ερθω.
:wis:Εκεινος ηταν που μου συστησε και το anim.gr:ureshii:)
Sep 12 2009 18:00
Fya-sama → Night Wizard Seal
Γεια ! Μόλις έγινα μέλος του anime//gr κ απλά δεν μπορούσα να αντιστα8ώ στην ευκαίρια να μιλήσω με άλλον ένα υπερήφανο υποστηρικτή των Hyuuga που επιπλέον βλέπει κ Fma! Έτσι έτσι, ας νιώσουν όλοι την δύναμη της Hyuuga Clan!! *σατανικό γελιο*
Sep 12 2009 17:37
Fya-sama → Hyuuga_Nikorasu
Γεια σου! Καλά, ούτε μία μερα δν είμαι στο site κ ήδη οι περισσότεροι Naru fans π βρήκα είναι από Πάτρα!! Καλοί είστε εσείς εκεί!! Kαι πέτυχα κ Hyuuga fan.. Keep it up!!
Sep 12 2009 17:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed