Community Status Updates
Anyparktos → Putin
Hehe...Dante80 pwned us both dude.Check first page of the thread!
Nov 16 2008 23:55
Putin → AristidisK
Ψιτ.
Αντί να βάζεις σε κάθε ποστ σου το ίδιο κείμενο και εικόνα, μπορείς να πας:
User CP (πάνω αριστερά) -> Edit Signature -> Paste the links and the text -> έτοιμος.
Oct 23 2008 13:42
Adventurer → Putin
Ξεχασα να απαντησω :P Χαιρομαι που πηρες την αποφαση γιατι οσο να'ναι ειναι πολυ πιο ανετα. Νομιζω υπαρχει τροπος τα κουμπια του πληκτρολογιου να πιανουν για το Winamp αλλα δυστυχως δεν το εχω ψαξει καθολου... Οσο για Skins, θα βρεις απλα ψαχνοντας στο google για "winamp anime skins" (εγω ετσι τα βρισκω).
Oct 16 2008 16:41
Putin → Adventurer
Already did.
And yeah, it's cool. :P
Το μόνο που με χάλασε είναι που δεν πιάνουν τα Pause/Stop/Next/etc. πλήκτρα που έχει το πληκτρολόγιό μου (έπιαναν με το Wmp ακόμα και αν ήταν στο background).
Btw, έχω πετύχει πολλά ωραία anime skins για Winamp. :orly:
Καμιά ιδέα για το που μπορώ να βρω;
Thanks for suggesting it to me.
Oct 12 2008 15:19
Adventurer → Putin
Honestly man, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και βαλε Winamp για τα αρχεια μουσικης σου. Θα το συνηθισεις στο πι και φι και θα κανεις τη ζωη σου 1000 φορες ευκολοτερη. Γιατι οκ, μεγαλο πραγμα η συνηθεια, αλλα οταν υπαρχει κατι καλυτερο δεν πρεπει να εμμενουμε στα χειροτερα.
Oct 11 2008 19:27
Putin → BarbasSs
Λεπόν επειδή η ώρα που θέλουν τα παιδιά διαφέρει πολύ από αυτή που με βολεύει, μη τους ζορίζεις αφού δεν είναι καν σίγουρο αν θα μπορέσω.
Όποτε κανονίσετε για κανα σάββατο ότι ώρα και νά 'ναι πες και θα 'ρθω.
Sep 18 2008 20:39
BarbasSs → Putin
ελα ρε και τουμπιοτης???
σε λιγο θα βγουμε και ξαδερφια....
ελα σε κανα meeting να σε γνορισουμε dude...
Sep 13 2008 23:11
papous → Putin
Οκ [URL="http://www.anime.gr/forums/erisabetsu.html"]Erisabetsu[/URL] βγαλε το κεφαλι σου απο το κολο σου και δες τα πραγματα και απο μια αλλη πλευρα...πολυ σοβαρα το πηρες, και αν δεν σου αρεσει η σιγκ η σε προσβαλει μην την κοιτας
επισης την σιγκ την εκανα εγω αν εχεις καποιο προμπ πες το σε μενα.
Στη τελικη αν σε ενοχλει τοσο γινε μπατσινα κ πιασε ολους τους παιδεραστες και μην μας ζαλιζεις τα @@ για μια σιγκ με ενα αρκουδο σε ενα φορουμ..
Sep 01 2008 20:14
Erisadesu → Putin
από ποτε θέματα παιδεραστίας είναι αστεία και είναι μη προσβλητικά?
Sep 01 2008 11:54
Putin → Erisadesu
Έλα μωρέ, ένα παλικάρι απ'το φόρουμ προσφέρθηκε να μου φτιάξει μια σιγκ και ήθελα μια καφρίλα και λέω "δε !*$@ται βάλε τον αρκούδο".
Ούτε υποστηρίζω τίποτα ανώμαλο, ούτε 4τσαν πάω.
I didn't see it coming, someone getting offended.
Sep 01 2008 11:05
Erisadesu → Putin
από εσένα δεν περίμενα κάτι τέτοιο.
κρίμα σε είχαμε και για ώριμο άτομο.
Sep 01 2008 08:38
Melkor → Putin
φιλε, συμμεριζομαι πληρως τα συναισθηματα σου για το code geass, αλλα αν θελεις αλλαξε λιγο τα κοσμητικα επιθετα μην στην πει κανας μοδερατορας
Aug 19 2008 21:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed