Community Status Updates
Putin → Omoikane
Ω, θενξ. Ρώτησα κυρίως επειδή είμαι φαν των γκέημς, και στο G.U. είχε ένα μούφα card minigame, το Crimson VS- αν το TCG ήταν ίδιο με αυτό, θα ήταν ο ορισμός της αποτυχίας.
...αλλά και διαφορετικό που είναι, μάλλον απέτυχε στο σκοπό του. :P
Apr 07 2011 00:06
Omoikane → Putin
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/.hack//ENEMY[/URL]
Εδω μπορεις να διαβασεις πληροφοριες για το παιχνιδι.Δυστυχως εγω δεν το εχω παιξει ποτε γιατι πηρα ενα μονο starter deck για συλλογη και δεν υπηρχαν αλλα ατομα στη Θεσσαλονικη που να επαιζαν.Θυμαμαι οτι το ειχα αγορασει απο ενα καταστημα που λεγοταν Underworld.Μονο 3 starters ειχαν μεινει και ηταν ολα μεσα στη σκονη :p
Apr 06 2011 20:58
Putin → Black Rock
Και πάνω που πήγαινα όλο χαρά να δοκιμάσω αυτά που μου είπες, συνειδητοποίησα πως το .ai του βέκτορ που είχα πιάσει μας έχει αφήσει χρόνους. Ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα στο δωμάτιο.
Ίσως να το μπαλώσω κάπως στο ps, μιας και -ευτυχώς- έσωσα τα outlines σε .png. Άντε να διούμε.
Αυτό με το no live paint πάντως με μπερδεύει. Πως αλλιώς γίνεται να γεμίσεις μια περιοχή με χρώμα ανάμεσα στα outlines;
Όλσο, εξπλέην πως δουλεύεις τα gradients λίγο, γιατί βλέπω πως χρησιμοποιείς 3 layers για αυτή τη δουλειά και μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο.
Αυτά περί συρσίματος χρωμάτων κλπ τα έχω υπόψιν μου, αλλά μπορώ να τα δουλεύω μόνο σε shapes, και τα shapes στα βέκτορς μου είναι αποκλειστικά outlines τα οποία για την ώρα απλά τα αφήνω μαύρα.
Apr 06 2011 14:27
Black Rock → Putin
λοιπόν λοιπόν. Πρωτο και βασικό
ξέχασε το λαιβ πειντ εντελώς.
για αρχή αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι τα layers σου πρέπει να είναι έτσι.
>Outlines
>Base Colors
>Ligthed Parts
>Shaded Parts
>Gradient Base
>Gradient Shadow
>Gradient Light
Στο gradient tool μπορείς να σύρεις πολλά χρώματα. Απλά παίρνεις το χρώμα και το πετάς στην μπάρα. Ρυθμίζεις αν θές να είναι linear η radial,θα δείς κάτι κουτάκια για κάθε χρώμα. Αν τα μετακινήσεις μπορείς να αλλάξεις την δύναμη και την θέση του κ'αθε χρώματος.
Για την ώρα κι εγώ στον πειραματισμό είμαι. Έχω χάσει την διαθεση μου τώρα τελευταία οπότε δεν μπορώ να σε πολυβοηθήσω. Θα σε κρατάω όμως ενήμερο για ότι καινούργιο και μην φοβάσαι να κάνεις κι άλλες ερωτήσεις. Εδώ είμαστε
[SIZE="1"]να χα ένα τσουρέκι τώρα καλά θα ήταν >.<[/SIZE]
Apr 06 2011 00:33
Putin → Black Rock
Γεια
τελεία.
Όπως είπα I'd like your assistance, it's them gradients this time. .-.
Πες πως έχω κάνει τα outlines ενός vector χρησιμοποιώντας shapes.
Μετά, πάω στο coloring, γεμίζοντας τις περιοχές ανάμεσα στα shapes με το χρώρα που θέλω, κορρέκτ;
Τι γίνεται όμως όταν αυτές τις περιοχές θέλω να τις γεμίσω όχι με solid colour, αλλά με gradients; Στα shapes βρήκα πάνω κάτω πως δουλεύουν, αλλά στις neutral περιοχές το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εφαρμόσω το gradient αφού τις γεμίσω με το paint bucket, αλλά έτσι δε μπορώ να ελέγξω τίποτα πέραν των χρωμάτων στο gradient, βλ. angle etc.
Ελπίζω να ήμουν κατανοητός, αν όχι θα φάω ένα τσουρέκι και θα ξαναδοκιμάσω.
Apr 05 2011 22:38
Anelis → Putin
Κάνε κ εσύ θρεντ τότε. Yes you can!
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/6513/organic.png[/IMG]
Mar 31 2011 11:05
Putin → Anelis
Εμένα πάλι με έπιασε η αλλεργία μου, στεναχώρια.
[IMG]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/Anime/1300557129567.png[/IMG]
Mar 31 2011 10:52
Anelis → Putin
Ε, τι είναι 3-4 θρεντάκια άμα βαριέσαι και έχεις χρόνο να κάψεις... XD
Mar 31 2011 10:47
Night Wizard Seal → Putin
Το βρήκες. :P
Εε τόσο καιρό στο forum είπα να σε invitάρω. Τόσο κακό είναι; :P
Mar 21 2011 00:46
Putin → Night Wizard Seal
Τι συμβαίνει, με αγαπάς;
Excuse moi, αλλά δεν τα πάω καλά με τα random friend requests. :P
Mar 20 2011 23:29
Putin → Erisadesu
Για πότε τα εικοσάρησες ούτε που το κατάλαβα.
Σα χθες ήταν που σε έπαιζα στα πόδια μου
Mar 20 2011 18:36
Putin → Hellraider
Bah, κρίμας.
Μια συμβουλή μόνο για να σωθεί από το cancer το xbox online bb community...
Don't use Ragna! D:
Unbalanced, overused και πανεύκολος χαρακτήρας, ειδικά για εμάς που έχουμε για main τον -nerfed- Jin είναι μαρτύριο να βλέπεις 2 στις 5 Ragna.
Mar 08 2011 06:32
Warchief → Putin
λοιπόν, άκου τι παίχτηκε. αυτό που έδωσες ήταν σωστό, δεν το άκουσα καν επειδή εγραφε 4:50 (όσο η album version) ενώ το δικό μου ήταν 5:57... αλλά μούφα αριθμός είναι και το κατάλαβα τώρα, κι αυτό τόσο κρατάει :P δε διαφέρουν στο μέγεθος τελικά, αλλά από το EP είναι πιο βρώμικος ο ήχος και τον προτιμώ.
Mar 07 2011 18:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed