Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

AnelisKenny

kenny ειδα αυτο [url]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/5378-%D9%F9%F9%F9%F9.html[/url] ποιος το κανει lock?
Αύγ 19 2008 16:15
Φωτογραφία

KennySponis

[I]Θείο, παίξε στο heal/hurt... it takes less than a minute, and you save Haruhi. ^^[/I] Bump. :emptyonexg1:
Αύγ 19 2008 01:09
Φωτογραφία

Kenny → red pyramid

[url=http://ureshii-fansub.org/?p=365]Ureshii Anime Fansub » Blog Archive » Detroit Metal City Special[/url] Baaaaaakaaaaa! :bleh:
Αύγ 19 2008 00:45
Φωτογραφία

red pyramid → Kenny

Χμ, απο ότι βλέπω μόνο σε manga υπάρχει, και ξέρεις ότι δε μπορώ τα σκάνς, είμαι τρου otaku εγώ :P θα δώ τι μπορώ να κάνω. The song spammer cannot leave without a song [url=http://www.youtube.com/watch?v=7IfIOswZa1o]YouTube - Kobe Simply the Best[/url]
Αύγ 19 2008 00:40
Φωτογραφία

Kenny → red pyramid

Βρες και δες το Detroit Metal City όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μια από αυτές τις μέρες θα ανοίξω και thread, αν και words fail to describe this pillar of AWESOME. :nod:
Αύγ 19 2008 00:33
Φωτογραφία

Kenny → clampman17

Α, OK τότε. Sorry, πάω να το σβήσω. :lol:
Αύγ 19 2008 00:28
Φωτογραφία

LucyBR → Kenny

tadaima! (for the time being) dunno.... το "παω 5 μερες και με σκοτωνουν στις προετοιμασιες για το γαμο της ξαδερφης μου" θεωρειται διακοπες?? [B]θα[/B] παω this week υποτιτθεται... how r u (and ur cruel studying) goin'??
Αύγ 18 2008 14:34
Φωτογραφία

Anyparktos → Kenny

Χμμμ...Εκτός άπο Mindfuck-horror fan είσαι και fan του freaky,big&glossy eyed σχεδιασμού χαρακτήρων ε?Jigoku shoujo,Ayakashi και τώρα το ghost hound...Πολύ αργό το πρώτο επ αλλά μπορώ να πω ότι έστησε καλό feeling...Πάω να δω και το επόμενο,στο μεταξύ πες μου πότε μπαίνει στο ζουμί(just don't spoil me :P)
Αύγ 17 2008 16:41
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Anyparktos → Kenny

Quick question dude...Πότε γυρνάς θεσ?Έλεγα κι εγω να διαβάσω λίγο φυσική και ήθελα τις σημειώσεις.
Αύγ 16 2008 20:36
Φωτογραφία

Anyparktos → Kenny

ΑΑΑΑΑ!!Mη μου το θυμίζεις με πιάνει πανικός!!Ηλεκτρονική είχα και καλα προσπαθησει το χειμωνα να διαβασω και δεν κτλβαινα Χριστό.Ηλεκτρονική malvino is your fwend αλλά είναι πανάκριβο βιβλίο...40 κάτι ευρώ.Παρολ'αυτά έχω δύο φίλους που έχουν περάσει οπότε μάλλον θα μπορέσω να δανειστώ το βιβλίο..Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να δω τι μπορώ να κανονίσω!
Αύγ 16 2008 15:45
Φωτογραφία

Kenny → Anyparktos

Μέτρια. Αν σκεφτείς ότι πρέπει να διαβάζω και μαθήματα του 4ου εξαμήνου κι εγώ έχω διαβάσει μόνο 2ου και κάτι από 3ου... :uhh: Δε μου λες, κυκλοφορεί τίποτα από Γκαρούτσο για Ηλεκτρονική Ι; Αυτό το βιβλίο δεν παλεύεται ρε! :blurah5:
Αύγ 16 2008 15:37
Φωτογραφία

Anyparktos → Kenny

Αντε ρε!Τόσο πολύ?Είχα κατεβάσει μόνο ενα επ απο το dc του ασυρμάτου.Το διάβασμα...δεν πάει:wallbash: Υποτίθεται ότι θα είχα αρχίσει εδώ και 10ημερο το διαβασμα και τελικά έχω διαβάσει μόνο ένα κεφάλαιο από τα εφαρμοσμένα...Το εισαγωγικό!:uhh: Τουλάχιστον πήρα το βοήθημα του Γκαρούτσου και μπορεί να βγει κάποια άκρη. Εσύ πως πας ρε?
Αύγ 16 2008 15:30
Φωτογραφία

Kenny → Anyparktos

Αν δεν έχεις δει Ghost Hound ακόμα, δες το να λιώσεις μιλάμε. Best anime of the winter season. Πώς πάει το διάβασμα; :bleh:
Αύγ 16 2008 15:20
Φωτογραφία

Kenny → Hatake Kakashi

It's OK then.
Αύγ 16 2008 15:15