Community Status Updates

Kenny → miko-chin
Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη... βρες μου αν μπορείς Skip Beat official anime artwork (το τονίζω, όχι fanart και όχι manga artwork). Αν δεν βρεις, ή αν δεν υπάρχει, βολεύομαι και με anime screenshots. Απλά θέλω 3 καλές εικόνες, μία για τον Ren, μία για την Kyoko, και αν μπορείς, μία που να είναι μαζί.
Thanks. :)

Kenny → CuBi
CuBi!!!!!!
We haven't seen you in YEARS, man. :nanana:
Τί κάνεις βρε ψυχή; ^^

CuBi → Kenny
*έρχεται μυστικά*
Γειά. Σε θυμήθηκα γιατί μου είχες πει για το Celestia πριν... 2 χρόνια; Θέλω να ξέρεις ότι με βοήθησες στο να γίνει τελικά η αστρονομία ένα απο τα βαρύγδουπα, έτσι να πούμε, ενδιαφέροντα μου. Ευχαριστώ Kenny. That is all.

Kenny → Sparda
Άσχετο, αλλά το επόμενό σου post θα είναι το no. 555. Make it sexy. :P

Seraphimon-T.K. → Kenny
Yar, το ειχα στα υπ'οψιν γιατι το ειχα δει σε ενα διαφημιστικό ανάμεσα απο το Ναρουτο :Ρ (ναι ισχύει οτι ισχύει και για την Utada ) και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον το σχεδιο :3

Kenny → Seraphimon-T.K.
Thanks. :wooi2: Να το δεις το anime, Bakemonogatari λέγεται.

Tea-chan → Kenny
Καλέ μου μπλε παππού, βοήθειος!
Έκανα post στο thread Skip Beat! manga κι όταν πάω στη τελευταία σελίδα το βλέπω το post μου εκεί, αλλά ούτε ανέβηκε το thread στον κατάλογο, ούτε φαίνεται από το sub-forum ότι έκανα post. WTF is happening??:OMG3:
Σημειωτέον, το forum το έπιασε "λόξιγκας" όταν έκανα το post.

GkLoc → Kenny
Τσε καλά κάμεις που μου τα έδωκες,αμ έχεις τσι'άλλα,ρίξε...:congrats:(meh δεν τα παλεύω τα κρητικά,άσε που σε κάθε πολύ μιλάνε και διαφορετικά)

Kenny → GkLoc
Αρέσανε σου τα Lovely Complex και Kiss x Sis, σύντεκνε; :hahaha:
Κατέχω ήντα σου δίνω, λέμε. :hahaha:

Kenny → Dante80
Nα σε χαιρόμαστε, κύριε BDFL μας. Χρόνια πολλά και καλά. :P
Τσίμπα και μια Mahoro... XD
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1232963949363.jpg[/IMG]