Community Status Updates

Kenny → Black Rock
Όμορφο ειναι, αν και είναι λίγο blurry το background texture. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει, τουλάχιστον, σαν να του αυξήσανε τις διαστάσεις. Δοκίμασε να το σμινκρύνεις λίγο.
Επίσης δοκίμασε να δώσεις πιο σκούρο χρώμα στο κείμενο του secondary content και πιο ανοιχτό χρώμα στα κείμενα των major και minor block headers, θα τα κάνουν πιο ευανάγνωστα... ^^

Kenny → Putin
Εσένα σε χάσαμε τελείως. :oo: Τί κάνεις ρε man;
(Post something που και που. :if:)

Kenny → Black Rock
Have a seamless sky texture. ^^
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/seamless-sky-texture.jpg[/IMG]

Black Rock → Kenny
To spiral προφίλ σου είναι τέλειο. Δεν μπορώ να βρώ όμως κανένα καλό φόντο για το δικό μου. Με νευριάζει όταν δεν είναι ομοιόμορφες οι άκρες. Ελπίζω να πήρες και το mail που σου έστειλα

Kenny → Black Rock
Moe overdose... αν και ταγμένος στην Hitagi, εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. :nbleed:

Black Rock → Kenny
χε χε χε. Δεν άντεξα
[IMG]http://img1.gelbooru.com//images/504/23c8da57e671727bc19cca65f69d507319e5668c.jpg?630763[/IMG]

Kenny
[CENTER][SIZE=7][B]MY PROFILE IS NOW INFECTED BY THE SPIRAL. LET IT CAPTIVATE YOU.[/B][/SIZE][/CENTER]

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ναι... απο τη στιγμη που εγκατασταθηκε η Νατσουκι σπιτι του (σε συνδυασμο με τα υπολοιπα υπεροχα [S]βρακακια[/S] κοριτσακια που παρελαυνουν απο μπροστα του) θα ηταν ηρωας αν δεν το ειχε ηδη δοκιμασει!:hahaha:

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
[QUOTE]Ατιμουτσικο το παιζει και αθωο![/QUOTE]Εγώ τα λέω αλλά δεν μ' ακούνε!
Μη σου πω ότι έχει ήδη δοκιμάσει και αυνανισμό. :hahaha:

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ναι κατι τετοιο φανταζομουν αλλα δεν ημουν σιγουρη γιατι ειχε περιεργη συνταξη αυτη η προταση :P Thx a lot. Και δεν του φαινοταν οτι ασχολειται με τετοια... Ατιμουτσικο το παιζει και αθωο!

MisaYoshiko → Kenny
εγω φταιω Τ_Τ δεν ειχα ιδεα για ratio, uploading + downloading, ετσι ειμαι στο 0,066 και μου εχουν μπλοκαρει ολα τα τορρεντς, και μου εχουν δωσει μια μερα για να αλλαξω την κατασταση, αλλιως θα μπλοκαρουν για ακομα μια εβδομαδα. και δεν ξερω τι να κανω

Black Rock → Kenny
άστο! εσύ είσαι ικανός να με κρατήσεις μέχρις τις 4 το πρωί! καληνύχτα!

Kenny → Black Rock
Χμμμ... Νιώθω τον πειρασμό να σου μάθω το 4chan, αλλά κρατιέμαι. :hahaha:
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά πέφτει πολύ συζήτηση για το Umineko εκεί μέσα και θα καείς. :hahaha:

Black Rock → Kenny
ποτέ δεν κατάλαβα πως δουλεύει αυτό το 4chan οπότε 'αφησε το καλύτερα