Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealKenny

Kenny-san i need your help. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να γράψω ιαπωνικά. Πάω στο γκούκλε και αλλάζω την γλώσσα αλλά δεν μου βγάζει τα σηματάκια για να το αλλάξω από λατινικούς χαρακτήρες σε χιραγκάνα κλπ κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται. Όταν πατάω εκτός παράθυρο το κερσορα, μου το βγάζει.
Feb 09 2010 20:15
Photo

Tenshi → Kenny

ωωω ναιιι!! τα σπανεεε!! ;) ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια και δισκακια [youtube]hC9UOmF1dcg[/youtube] και επισης σου προτινω Bonobo ο τυπος παιζει απιστευτη μουσικη!! [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6vWRe5wCZnc&feature=related[/YOUTUBE] και για να μη σου γεμιζω το προφ με γιουτιουμπ viDeοζ τσεκαρε απο τον ιδιο Noctuary... και επισης απο αλλο συγκροτημα που λεγονται four tet ακουσε το unspoken!!! FaNTASTIC SOUNDS!! ;)
Feb 09 2010 01:26
Photo

Kenny → Tenshi

Τα σπάνε οι Ozric, φίλε! :riiight:
Feb 09 2010 01:10
Photo

Maya-chanKenny

Ευχαριστώ, να σαι καλά. :)
Feb 08 2010 17:29
Photo

kagemaru igano → Kenny

name more mangas γιατι αυτα ειδη τα εχω δει και παρακολουθω...
Feb 08 2010 17:01
Photo

Night Wizard SealKenny

Οκ συνεχίζω ακάθεκτος :) ありがとう Kenny-san !
Feb 08 2010 14:53
Photo

KennyNight Wizard Seal

Ναι, δες το Ayakashi πριν το Mononoke.
Feb 08 2010 14:50
Photo

Night Wizard SealKenny

Kenny-san να σε ρωτήσω κάτι. Το άνιμε Ayakashi-Japanese Classic Horror, η τελευταία του ιστορία δείχνει τον medicine seller από τοΜονονόκε. Να την δώ; Η να δώ πρώτα το Μονονόκε;(το έχω κατεβασμένο αλλά είπα να το δώ μετά). Βασικά να μου πείς αν έχουν σχέση...γτ δεν ξέρω
Feb 08 2010 14:45
Photo

KennyMaya-chan

Ωραίο setάκι, με γειές. :P
Feb 08 2010 00:11
Photo

Erisadesu → Kenny

sigh αυτο νομίζω το έχω κάνει...θα δω αν δεν το βρω απο άλλον θα σου πω να μου δώσεις το δικό σου...
Feb 06 2010 23:16
Photo

Kenny → Erisadesu

Δεν παίζει να δανειστείς το CD των XP από κάποιον φίλο; :P Στο δίνω κι εγώ αν είναι. Πάντως αν σου εμφανίζονται κουτάκια, πάει να πει ότι δεν έχεις ούτε ιαπωνικές γραμματοσειρές. Αυτό διορθώνεται εύκολα. Πας και κατεβάζεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=249863&postcount=10"]αυτό[/URL], και αποσυμπιέζεις τα περιεχόμενα στον φάκελο C:\WINDOWS\Fonts.
Feb 06 2010 21:10
Photo

Erisadesu → Kenny

χωρίς το CD των windows δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση της ιαπωνικής γλώσσας; και ακόμη και αν δεν θέλω να γράφω στα ιαπωνικά πως στον διάολο κάνω να μην μου εμφανίζονται κουτάκια στα προγράμματα; πάλι την ίδια διαδικασία θέλει;
Feb 06 2010 20:38
Photo

Petran79Kenny

το ξερω οτι τα κρητικα και γενικως οι τοπικοι σταθμοι βαζουν καλες εκπομπες. Μονο προβλημα υπαρχει στο schedule. Τη σειρα αυτη τη βαζουν το Σαββατο 10-11. Τις δυο τελέυταιες εβδομαδες βλεπω στο προγραμμα πως βαλαν ενα επεισοδιο την Παρασκευη 12 το πρωι και δυο το Σαββατο. Της Παρασκευης το εχασα. Εχθες ειδα στο προγραμμα πως βαλαν παλι ενα επεισοδιο τη Παρασκευη και αναγκαστικα το εγραψα στο βιντεο. Τωρα βλεπω το Σαββατο ενω το προγραμμα λεει δυο επεισοδια, 10-11, βαλαν ενα και στις 10 και μιση βαλαν αλλη σειρα. Πηγα στο site του καναλιου για το προγραμμα και δεν ειναι διαθεσιμο γιατι ειναι υπο κατασκευη. Τωρα τα υπολοιπα 3 ποιος ξερει, θα δειξουν ενα τη Παρασκευη, ενα το Σαββατο ή θα δειξουν ενα καθε Σαββατο. Η' θα το βαλουν την Κυριακη χωρις να ειδοποιηθει κανενας. Αν τις αυθαιρεσιες που κανουν στο παιδικο προγραμμα τις καναν στις εκπομπες για μεγαλους, θα ειχε κλεισει το μαγαζι.
Feb 06 2010 12:01
Photo

Mad_HatterKenny

Αν εχεις ακρες στην ιαπωνια θα πρωτιμουσα καμια cc/marie :P
Feb 05 2010 21:03
Photo

KennyMad_Hatter

Bρε μανία με την Kanede... θα πω της Kawashita να την τυλίξει και να στη στείλει σε πακέτο... :hihi2:
Feb 05 2010 20:38