Community Status Updates
Kenny → Clare
Αυτές βλέπουν yaoi και λένε ΕΣΕΝΑ ανώμαλη; :hahaha: Πες τους "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα". XD
Jun 20 2010 13:47
Clare → Kenny
lol Θα με τρελάνουν μ' αυτό το yaoi στο τέλος,κοντεύουν να με βγάλουν ανώμαλη! XD
Jun 20 2010 13:36
Kenny → Clare
[QUOTE=Clare;401817]Είμαι κορίτσι,είμαι straight,αλλά τα yaoi με ξενερώνουν απίστευτα σε αντίθεση με τον περισσότερο γυναικείο πληθυσμό.Τι μου συμβαίνει??:run:[/QUOTE]Δεν σου συμβαίνει τίποτα, μια χαρά είσαι. Μακάρι να μείνεις πάντα έτσι. Man speaking. :hahaha:
Jun 20 2010 13:12
Kenny → Skyhigh
Το Freesia thread το σκέφτομαι εδώ και καιρό... κάποια μέρα θα ανασκουμπωθώ.
Jun 19 2010 20:55
red pyramid → Kenny
Σχετικά με χωματερή και Μπλακσαντ, και τα δύο μπορείς να τα βρείς στο Comicon. Εκεί είχα πάρει εγώ τις δικιές μου κόπιες, σε ελληνικά και τα δύο. Το Μπλακσαντ έκανε 6 ευρώ ενώ η Χωματερή 11 - 13, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Jun 19 2010 20:29
didimakia → Kenny
Οκ done... Πως ξεγελιεται το ατιμο το ματι ομως ε? XD
Θενξ btw >.<
Jun 19 2010 18:43
Kenny → didimakia
Ο πιο εύκολος τρόπος... τραβάς screenshot του forum, το ανοίγεις με το Photoshop, χρησιμοποιείς το eyedropper tool και έτοιμος.
Jun 19 2010 18:24
didimakia → Kenny
Ναι δυστηχως...
Kαι πως θα βρω το ακριβες χρωμα? ασε που εγω χρησιμοποιω predator..θα φενεται χαλια :S
Jun 19 2010 18:03
Kenny → didimakia
Να μαντέψω... κάποιος γάτος συνάδελφος mod σου έσβησε την υπογραφή;
png + transparency + 120 KB = μικρές διαστάσεις. Το μόνο άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το χρώμα του background και να το βάλεις σαν background στην υπογραφή σου... προφανώς δεν δουλεύει σε όλα τα skins, αλλά έτσι κι αλλιώς, ένα 98% των χρηστών μας χρησιμοποιεί Steel Blue. :P
Jun 19 2010 17:52
didimakia → Kenny
Γτ μου το κανετε αυτο? πως θα μπορεσω να την αποθηκευσω την υπογραφη μου σε .png για να μην εχει background και επισης να ειναι και κατω απο 120KB? δεν υπαρχει επιλογη για να χαμηλωσεις τα KB οταν το αποθηκευεις...DAMN IT! :roar:
Jun 19 2010 17:37
Kenny → Sakura!!!
Το Rosario+Vampire γίνεται πολύ καλύτερο [B]στο manga[/B]. Θα σου έλεγα να στραφείς σ' αυτό και να παρατήσεις το anime.
Jun 19 2010 16:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed