Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → didimakia

Είναι, βασικά, γι' αυτό το είπα. :P Ορόσημο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, φαινόμενο πάντως ήταν. Το 2006 που βγήκε έκανε ΤΟΝ πάταγο, παρόμοια με το Tengen Toppa το 2007 και με το Code Geass R2 το 2008. Είναι anime που λίγο πολύ όλοι το έχουν ακουστά (αν δεν το έχουν δει κιόλας), γι' αυτό μου έκανε εντύπωση... 2 χρόνια τώρα, θα έπρεπε να το ξέρεις. Ευκαιρία να το πω λοιπόν: Δες το. XD
Jul 08 2010 09:06
Photo

veg3ta → Kenny

Thanx για το thread! Μια χαρη θελω ακομη: να το κανεις sticky. Ελπιζω να μη ζηταω πολλα :ureshii:
Jul 08 2010 00:45
Photo

Serestrum → Kenny

μπδγ μη μασας. δεν βγηκε ακομα το engie update. καποιες λεπτομερειες μονο. αλλα σε λιγες μερες θα βγει οποτε... [SPOILER][CENTER][SIZE=7][COLOR=Black][B]ΧΑ ΧΑ!![/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/SPOILER] :hihi2:
Jul 08 2010 00:14
Photo

didimakia → Kenny

No i dont XD 2 χρονια ειμαι στον κοσμο των anime,τι περιμενεις? :P και τι ακριβως ειναι αυτη? κανα ανιμε οροσημο ? XD
Jul 08 2010 00:00
Photo

Strange Loop → Kenny

Ενα ταπεινο λαπτουδακι εχω μαζι μου στις διακοπες ρε... με εχει φαει η παραλια και η θαλασσα. Βεβαια ιντερνετ addiction εχουμε ακομα αλλα να ειναι καλα ο jobs και τα gadgets του... Ασε που δεν μπαινεις μσν να σου ποζαρω για το που ειμαι και τι κανω...damn.. :hahaha: Το συζητουσαμε για το engine update και να το μετα απο μερικες μερες νατο. Θα τα δοκιμασουμε αργοτερα εμεις, δεν τρεχει τιποτα.. Enjoy your holidays bro.. Γ@μησαμε και οι 2 εξεταστικη κλασικα. Ας το απολαυσουμε τωρα..:hahaha: edit: χταποδακι με ουζο/τσιπουρο τι λες?
Jul 07 2010 20:26
Photo

monoKenny

Που σαι ρε παληκάρι, μπαίνεις βγαίνεις δεν σε προλαβαίνω να πάρει :P Εδώ ακόμα διαβάζω (λέμε τώρα) και γενικότερο λιώσιμο...Γελάω και με κάτι trolls που μας θυμήθηκαν από τα παλιά XD Εσύ τι φκιανς εκεί πέρα? Κανα μπανάκι έκανες? Πάντως αν μπορέσεις μπες κανα msn να τα πούμε πιο αναλυτικά...Μάκια μάκια μάααααααακια~~~~~
Jul 07 2010 19:27
Photo

Kenny → didimakia

Ρε άνθρωπα, [B]τη Haruhi[/B] δεν ξέρεις; Ξύλο θες. :hahaha:
Jul 07 2010 19:16
Photo

Kennymono

Μιας και δεν ευκαιρώ να μπω στο MSN, σου στέλνω χαιρετούρες και φιλούρες από δω. :P Όλα καλά;
Jul 07 2010 19:13
Photo

Mad_HatterKenny

Dear god, θα μας αρρωστησει αυτο το manga Οπως το πες, Mahjong gambling is serious bussiness xd
Jul 07 2010 18:44
Photo

Kenny → Strange Loop

Αλητάμπουρα, απατεώνα, λαμόγιο και άλλοι χαρακτηρισμοί που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή... you'd better be playing TF2 these days, γιατί έχει engie update. Εγώ αντιμετωπίζω αντίξοες συνθήκες, αλλά εσύ δεν έχεις δικαιολογία. Επίσης, η Γερμανία θα το σηκώσει φέτος. Live with it. :P
Jul 07 2010 18:38
Photo

KennyMad_Hatter

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ΑΚΟΜΑ στη μάχη με τον Washizu βρισκόμαστε. :hahaha: Διάβαζα σχόλια αναγνωστών στο amazon.co.jp... αρκετοί έχουν κουραστεί με το stretching που έχει φάει αυτή η μάχη, σε φάση "1 τόμος για να αποφασίσει ο Akagi τι κομμάτι θα πετάξει σ' αυτόν τον γύρο". Τι να κάνουμε, Akagi is srs bzns. XD
Jul 07 2010 18:20
Photo

Mad_HatterKenny

Thanks, η μαχη με τον Washizu με ενδιαφερει να εχει τελιωσει xd
Jul 07 2010 18:17
Photo

KennyMad_Hatter

[url]http://www.jcafe24.net/index.php?topic=1688.0[/url] Χρειάζεται εγγραφή, αλλά για raws είναι παράδεισος. Keep in mind ότι το Akagi δεν έχει τελειώσει ούτε στην Ιαπωνία.
Jul 07 2010 18:12
Photo

Mad_HatterKenny

Σπερες, τα raw τελικα του Akagi που τα βρισκουμε? :P
Jul 07 2010 18:04
Photo

AnelisKenny

Χαλβά, χαλβά στον φανταστικό moderator!!!!
Jul 07 2010 15:38