Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Tenshi

Όχι, δεν πειράζει.
Jul 17 2010 17:54
Photo

Tenshi → Kenny

Lol? Οχι καλε, το εκανα για πλακα εντιτ στο photoshop! Αν πειραζει που το εχω να το βγαλω! :)
Jul 17 2010 17:34
Photo

Kenny → Tenshi

Να φανταστώ ότι ο Left64Vegeta είχε κέφια, ε;
Jul 17 2010 17:23
Photo

Strange Loop → Kenny

Tα δικα σου λες πάλι..... xD
Jul 17 2010 11:08
Photo

johntheo95 → Kenny

να ρωτησω αμα ειναι να ανοιξω ενα thread με θεμα τι συναισθηματα σας προκαλουν τα ανιμε και πως νιωθεται οταν τελειωνουν που να το ανοιξω?και αμα θες τσεκαρε την γνωμη μου στο thread Anime και ο περιγυρος σας
Jul 17 2010 00:39
Photo

meidei → Kenny

Νομίζω τώρα είναι πιο διαφωτιστικό. Ελπίζω η υπογραφή μου να βοηθήσει τα μέλη του anime.gr.
Jul 16 2010 21:13
Photo

Kenny → meidei

Δώσε πλήρη εξήγηση της διαφοράς μεταξύ -ε και -αι, γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή. Δεν υπάρχει ορθογραφικό λάθος που να με εκνευρίζει περισσότερο. Και το κάνουν μέχρι και άτομα που δεν κάνουν άλλα ορθογραφικά λάθη. ΑΑΑΑΡΓΚ.
Jul 16 2010 20:47
Photo

Hanzo → Kenny

Mπα καμια βελτιωση το σχεδιο αυτο καθ αυτο αλλα σωζει καπως τον οπτικο τομεα η madhouse. Βασικα αστα αυτα και πηγαινε δες το ova του Tono to Issho xD Α και θυμισε μου Cross Game εχεις δει?Aυτο μαλιστα.Φοβερη σειρα. Ηighschool romance δεν ελεγες?Αναγνωριζω οτι υπαρχουν και πολυ καλα στο ειδος αλλα λιγοι τα εκτιμανε τα λιγα αυτα.
Jul 16 2010 19:37
Photo

Kenny → Hanzo

Ώπα, man, παρεξήγησες. Ούτε εμένα μου αρέσει το σχέδιο του Inazuma. Το έχω πει και στο manga thread του High School Of The Dead. Και ναι, έχω δει και τα h-doujin του και είναι εξίσου άθλια από άποψης σχεδίου. Εγώ απλά ρωτούσα μήπως βελτιώθηκε καθόλου το σχέδιο στο anime.
Jul 16 2010 19:27
Photo

Hanzo → Kenny

Nαι αυτο λιγοι το καταλαβαν και ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ενας απο αυτους :P Αλλα ρε man seriously αφου υπαρχουν τετοια manga τι να σου κανουν τα ecchi xD Nα πχ κατεβασα πριν ενα καλο απο Shiwasu no Okina. Απο mild NTR τσεκαρε το Another World απο Yuzuki N Dash.(seriously Im addicted to this shit) Kαι μου λες μετα για τα καλοσχηματισμενα βυζια στο highschool of the dead ενω ο mangaka του εχει ιστορικο σε h doujin.(αν και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το σχεδιο του)
Jul 16 2010 19:14
Photo

Kenny → Hanzo

Για Amagami δεν εκφράζω ακόμα γνώμη μιας και δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, αλλά από διάφορες πηγές ακούω ζητωκραυγές, δάκρυα ευτυχίας, και γενικά τα καλύτερα λόγια. :P BTW, στο άλλο thread με σκότωσες με το "read NTR h-manga and fap while crying". ΕΙΣΑΙ HARDCORE, ΛΕΜΕ. XD
Jul 16 2010 19:03
Photo

Hanzo → Kenny

A δεν θελω παραπονα! Kαι μολις αρχισα Taishou Yakyuu Musume. Συμπαθητικο ειναι αλλα το σωζει πολυ το baseball theme. Πχ με τετοιο αθλιο σχεδιο αν ασχολουνταν με τπτ κολυμβηση η ενοργανη δεν θα ειχα μπει καν στον κοπο :P Αλλα νταξ εδω στο Amagami SS εδωσα μια ευκαρια και πολυ του ηταν.Στο asobi ni δεν υπαρχει περιπτωση. xD
Jul 16 2010 18:53
Photo

Kenny → Hanzo

Ρε man, δεν παλεύεσαι... ούτε ένα ecchi romance comedy δεν σου αρέσει. :hahaha:
Jul 16 2010 18:06
Photo

KennyMaya-chan

Μα φυσικά είναι μία από τα ίδια. Άσε τώρα εμάς τα αγοράκια που χαιρόμαστε anyway. :P
Jul 16 2010 16:00
Photo

KennyTea-chan

Δεν δουλεύει, γιατί για να δουλέψει πρέπει πρώτα να μπει ο χρήστης στο imagesocket.com και να κάνει confirm birth date... πάρ' τ' αυγό και πάτα του μια ξούρα δλδ...
Jul 15 2010 00:20