Community Status Updates
unagi → Kenny
aaa ok.Εμένα είναι σχεδόν ένας χρόνος που μου έχει μπει αυτό το ταξίδι στο μυαλό. Btw πραγματικά θα αναγνωρίσω το coolness όποιου κάνει αυτό το ταξίδι χειμώνα.
Aug 18 2010 20:10
Kenny → unagi
Wikipedia. Καλά, μωρέ, δεν με απασχολεί το πόσα θα φύγουν σε εισητήρια. Έτσι κι αλλιώς αν σπάσεις το ταξίδι σε διάφορους σταθμούς όπως το έχω στο μυαλό μου, θα αγοράσεις πολλά περισσότερα εισητήρια και σίγουρα θα ανέβει πολύ το ποσό. Αλλά δε βαριέσαι. Είναι ένα ταξίδι που θέλω να κάνω έτσι κι αλλιώς. Κι ας μην ξέρω ρώσικα (μέχρι τώρα, τουλάχιστον).
Aug 18 2010 19:42
unagi → Kenny
Όντως ξυστά περνάς από Κίνα το τσέκαρα.Από που quotαρες το κείμενο για 250Ε από κεντρική Ευρώπη;Εγώ βρήκα για 2nd class με 329Ε από Μόσχα, οπότε φαντάζομαι για 3rd class δεν είναι απίθανη αυτή η τιμή, μάλλον θα πρόκειται για περιορισμένες προσφορές.
Aug 18 2010 19:03
zade → Kenny
Ok busted.Απλά έψαχνα δικαιολογία για να πω τον kenny στενόμυαλο:kakaka:
Κάτσε διάβασε ρεμάλι.Μόλις τελειώσω με όλα τα ποστ ,θα κάνω και ειδικό ποστ για σένα και τον Υπερσηβιρικό όπως μου τα είπε το παιδί που γνώρισα και ταξίδεψε.Επειδή αυτό το ταξίδι ακριβώς που περιέγραψες αποτελεί και για μένα ονειρο ζωής! Πάμε μαζί άμα γουστάρεις!
Aug 18 2010 16:53
Tea-chan → Kenny
A. Ε, είπα να το παίξω εξομολογήτρια και να σε αφήσω να ξεσπάσεις τέκνον μου. :P
Εις το σοβαρόν, ούτε εμένα δε μου πολυαρέσει η τροπή που πήρε το WG. Είχε τα φόντα να γίνει πολύ καλή ιστορία, ειδικά εάν έμπαιναν συμμορίες και yakuza μέσα, αλλά μπα.
Ο πρωταγωνιστής μου τη σπάει απίστευτα. Sasuke Uchiha μου θυμίζει και εκνευρίζομαι. Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που συμπάθησα ή έγιναν fodder ή τα τίναξαν. NO FAIR!
Aug 18 2010 14:23
Kenny → Tea-chan
Δεν απάντησες κάτι. >w<
BTW, στο βιβλιο-thread σχολίαζουμε ένα νέο ανοσιούργημα ονόματι Twitterature. Ρίξε μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου.
Aug 18 2010 13:42
papp0us → Kenny
Yuria Shiki και My balls έχω διαβάσει, απο τα υπόλοιπα ούτε μυρωδιά.. Ξεκινάω, και ο Θεος να βάλει το χέρι του να περάσω κανα μάθημα στην εξεταστική.. παντού pantsu θα βλέπω! Thanx για τον κόπο, οταν τελειώσω μ'αυτά επιστρέφω ;)
Aug 17 2010 22:23
Kenny → papp0us
Και να κλείσει το mangatraders (που δεν νομίζω), σου βρίσκω άλλα 5 sites για να κατεβάζεις. Τα μπλε είναι όσα δεν έχει ολοκληρωθεί το scanlation τους, και είναι η πλειοψηφία γιατί όταν ένα manga έχει ολοκληρωθεί και το έχω διαβάσει όλο, το βγάζω από τη watchlist... αλλιώς, αντί για 500+ τίτλους, τώρα θα είχα 1500+... XD
My pleasure. Όσο για το από που να ξεκινήσεις, θα σου γράψω 5-6 τίτλους από μνήμης, κι αργότερα θα σου γράψω κι άλλα σε νέο VM.
Love Junkies
Hen Koi - The After School Diary
Katekin
Hakoiri Devil Princess
Koibana Onsen
Virgin Na Kankei
VITA Sexualis
Domina No Do
Υποθέτω ότι κάτι γνωστά όπως Nana To Kaoru, Yuria 100 Shiki και My Balls τα ξέρεις ήδη. :P
Aug 17 2010 21:58
papp0us → Kenny
O M G!!Τώρα τα αποκαλύπτεις αυτά καταραμένε hayate; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ SITE; Τα μπλέ είναι τα ongoing ή απλά δεν τα έχει ολόκληρα στο mangatraders;
ψψψψ... και έχω διαβάσει μονο καμια 30αριά απο αυτα... βλέπω και μερικά με συνθετικό το yuri, που δεν τα είχα βρει και γίνομαι ξαφνικά πολύ χαρούμενος:nbleed:.
Εμπρός εμπρός καλή μου Otenet.. :nod2: Kenny-Sensei, σου βγάζω το καπέλο.
Για πες κανα "διαμάντι" να ξεκινήσω(ολα θα τα κατεβάσω, χώρο έχουμε δοξα το θεό, αλλα αν ξέρουμε απο που ξεκινάμε:P)
Aug 17 2010 21:39
Kenny → papp0us
Α, ώστε διαβάζεις και ecchi manga... good, good. Θα εκτιμήσεις πολύ την [URL="http://www.mangatraders.com/profile/113039"]manga watchlist μου στο mangatraders[/URL]. Σχεδόν 1 στα 3 είναι ecchi. XD (Only good stuff allowed BTW.)
Aug 17 2010 21:32
papp0us → Kenny
To έχω διαβάσει το manga για αυτό λέω να το δώ και σε anime.. Γενικά όσα manga διαβάζω έχω την ανωμαλία να βλέπω και τα anime τους μετά(ανεξήγητο, αλλα το κάνω) Το πρώτο σε σχέση με το manga ήταν γελοίο, δεν έχω και πολλές ελπίδες για το 2ο αλλα τιμής ένεκεν:P
Aug 17 2010 21:18
Kenny → papp0us
Για To LOVE-ru... μη χάνεις το χρόνο σου με το κακοφτιαγμένο anime... πιάσε διάβασε το manga, κατά προτίμηση από την αρχή ως το τέλος. Ασύγκριτα καλύτερο σχέδιο.
Aug 17 2010 21:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed