Community Status Updates
mono → Kenny
Όχι. Απλά είπα τη γνώμη μου...Βρήκα το βιβλίο ως μια προσπάθεια σαρκασμού της σύγχρονης πραγματικότητας με χιουμοριστικό τρόπο. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι τρολάρω :/
Aug 22 2010 16:13
ichigo13 → Kenny
Στα ΕΛΤΑ υπάρχει η υπηρεσία [URL="http://www.elta-courier.gr/"]courrier[/URL] όπου με το που φεύγει την άλλη μέρα είναι σπίτι σου κι αν δεν σε βρρουν σπίτι σου αφήνουν χαρτάκι να πας να το πάρεις.Και υπάρχει και το απλό ταχυδρομείο που σου αφήνει ο ταχυδρόμος το χαρτάκι και πας με το χαρτάκι στο ταχυδρομείο να το παραλάβεις αλλά κάνει κανα 2-3 μερες παραπάνω να έρθει και ανάλογα με το μέγεθος πάει και σε συγκεκριμένο ταχυδρομείο.Υπάρχουν ταχυδρομεία για μικρά και για μεγάλα πακέτα.Αν θυμάσαι από Ηράκλειο ας πούμε τα μεγάλα πακέτα πανε στο ταχυδρομείο στην Εθνικής Αντιστάσεως ενώ τα μικρά στην πλατεία Δασκαλόγιαννη που είναι κοντά στην πλατεια Ελευθερίας :).
Aug 22 2010 16:07
Kenny → mono
Άσε μας κι εσύ τώρα. :P Η πολλή τρελοπαρέα-trollοπαρέα με την Anelis σε έχει χαλάσει. XD
[B]Edit:[/B] Όχι, σοβαρά τώρα, that book fucking sucks.
Aug 22 2010 16:05
phm → Kenny
Πάντως όπως σου είπε και ο ichigo, στο τελωνείο παίζει να πληρώσεις και το 40% της τιμής του προιόντος. και βάλε καμιά 40-60 ευρώ να δώσεις στην UPS για την υπηρεσία εκτελονισμού, αλλιώς πρέπει να τρέχεις αθήνα να το εκτελωνίσεις εσύ. Το ξέρω γιατί έτσι έγινε με ένα προιόν που πήραμε με έναν φίλο μου από αμερική. Απλά εμείς το γνωρίζαμε αυτό, μόνο που η φάση είναι ότι παρόλα τα έξοδα αποστολής και παρόλα τα τελωνία κλπ, μας βγήκε στο συγκεκριμένο προιόν πιο φτηνά από αν το πέρναμε από εδω!
Τώρα για το κόλπο που λέει ο ichigo δεν ξέρω, πάντως να ξέρεις ότι τα τελωνία δεν χαρίζουν.
Aug 22 2010 15:54
Kenny → phm
Δεν προλαβαίνω, man. Σήμερα όλο τρέχω, και μόνο στα διαλλείματα κοιτάω το forum. :P
Aug 22 2010 15:25
Kenny → ichigo13
Θεσσαλονίκη θα είμαι. Πάντως απ' όσο ξέρω, χαρτάκι σου στέλνουν μόνο στα συστημένα γράμματα/δέματα. Βέβαια δεν ξέρω τι κάνουν για μεγάλα δέματα μιας και δεν έχω παραλάβει ποτέ μεγάλο δέμα με απλό ταχυδρομείο. Ελπίζω να σου αφήνουν χαρτάκι κι εκεί, ειδάλλως είναι πρόβλημα, γιατί θα πρέπει να είμαι εκεί όταν το φέρει ο ταχυδρόμος, αλλιώς θα μου το κλέψουν. :terror2:
Aug 22 2010 15:22
ichigo13 → Kenny
Εμένα μου το είχαν στείλει με USPS και μετά τα ΕΛΤΑ το έστειλαν με το απλό ταχυδρομείο, που σημαίνει ότι θα σου στείλουν χαρτάκι και θα πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο.:Στο Ηράκλειο θα είσαι τότε ή Θεσσαλονίκη?
Aug 22 2010 15:10
Kenny → ichigo13
50 ευρώ; Ήμαρτον... Thanks για την πληροφορία, θα τους πω να το στείλουν με απλό Canada Post.
Βέβαια τώρα με τρώει και κάτι άλλο. Όταν φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου θα μου στείλουν ειδοποιητήριο, ή θα περάσει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει στην πόρτα της πολυκατοικίας; :frozen:
Aug 22 2010 15:04
ichigo13 → Kenny
Well και πάλι πες τους να το στείλουν με το "κρατικό" ταχυδρομείο. το Canada post είναι νομίζω στον Καναδά.Με UPS κατά 99,9% θα πληρώσεις τελωνείο πάνω από 50 euro!
Aug 22 2010 14:58
Kenny → ichigo13
[QUOTE]Θα σου πρότεινα να τους πεις να σου στείλουν με USPS που είναι τα ΕΛΤΑ της Αμερικής[/QUOTE]Μα αυτοί βρίσκονται στον Καναδά! Εξυπηρετεί το USPS και Καναδά;
Aug 22 2010 14:23
Strange Loop → Kenny
τα ιδια φιλε, λεω να διαβασω φετος και να σταματησω τις βλακειες...
btw παρα καποιες γαμημενες πουστιες της πουτ@$# παναγιας το καλοκαιρι αυτο ηταν πολυ καλο αν και συντομο...
πηγα και σε ενα live του μαλαμα στην Γραβια προχθες
Aug 21 2010 21:50
Maya-chan → Kenny
:hihi2: Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας των εκλεκτών anime junkies. :nod2:
Aug 21 2010 10:28
Kamen Tantei Zura → Kenny
Το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα το comment όμως ήταν, ''πω πάλι λάθος λέω την λέξη''. Είναι ματζαφλάρι τελικά.
Δεν την γνώριζα τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια, ευχαριστούμε για την ενημέρωση :8):
αν και εμείς το χρησιμοποιούμε με την δεύτερη έννοια, τώρα όποιος το σκεφτεί αλλιώς το σκέφτηκε :kakaka: Θα το έχουμε υπόψιν μας, σε ποιον και που το αναφέρουμε όμως. =ρ
Aug 21 2010 02:12
Kenny → Kamen Tantei Zura
Κορίτσια, προσοχή με τη χρήση της λέξης "ματζαφλάρι", γιατί πρωτίστως σημαίνει [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/matzaflari_2809"]κάτι άλλο[/URL]...
Aug 21 2010 01:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed