Community Status Updates
laraska → Kenny
δεν εγρψα καμια αναλογη φραση προσωπικα. παραθεση καποιων γραφομενων εκανα.
ξερω τι σημαινουν ολες αυτες οι εννοιες. ειναι ενδεικτικες του τι προσπαθουσα να πω.
οταν λεμε καταστραφηκε ο κοσμος...δεν εννοουμε πως καταστραφηκε, αλλα ειναι τετοια η φραση που καταλαβαινει ο αλλος τι προσπαθουμε να πουμε.
εγω το θεωρω ληξαν προσωπικα με την εννοια του οτι αν δεν μπορει να γινει συζητηση δεν χρειαζεται να προβαινουμε σε χαρακτηρισμους ( εν ολιγοις εχει αγωνα τωρα)
Sep 18 2010 19:18
Kenny → laraska
Θεωρείς όμως σωστή την εσκεμμένα λανθασμένη χρήση ακραίων πολιτικών χαρακτηρισμών ("κομμουνιστική"!), με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμα και σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, απλά "για να δημιουργήσεις θέμα για συζήτηση"... σε ένα forum που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν τα πάει καλά με τις πολιτικές συζητήσεις έτσι κι αλλιώς.
Δεν έχω πρόβλημα με την παράθεση απόψεων, laraska, αλλά άμα ξεκινάει από λάθος βάση, το κάψαμε και ψόφησε.
Τώρα αν πραγματικά πιστεύεις ότι σωστά χρησιμοποίησες τον όρο "κομμουνιστική", τότε θα πάρω τη φράση σου[QUOTE]προυποθετει να ξερεις καποια πραγματα[/QUOTE]και θα σε παρακαλέσω να πας να ανοίξεις κανένα βιβλίο και να διαβάσεις, για πρώτη φορά στη ζωή σου, τι καθιστά ένα κράτος κομμουνιστικό... για να μην πετάς αυτή τη λέξη όπου απλά νομίζεις ότι κολλάει.
Sep 18 2010 19:07
laraska → Kenny
δεν αποφυγα να απαντησω ...εν μερει απαντησα.
ειναι η ηλκια. ειναι η ''ανεμελια'', ειναι η αδιαφορια για το τι γινεται στον κοσμο κτλ
ενα θρεντ σαν αυτο που ανοιξα θελει και καποια σκεψη να απαντησεις, προυποθετει να ξερεις καποια πραγματα ...εσυ το πας στην παρεκτροπη βεβαιως...λογωτου βεβερημενου παρελθοντως... αν πραγματι οδηγει σε τετοιες καταστασεις, δεν φταιω εγω, αλλα τα μικρα που δεν συμμετεχουν συμφωνα με τους κανονες. δεν θεωρω την παραθεση αποψεων κατι λαθος.
Sep 18 2010 18:51
Kenny → laraska
[QUOTE]δεν κανουμε αγωνα θρεντ΄δεν μετραω...ποστ, γιατι δεν ειμαστε ολοι 15-χρονα ξερεις[/QUOTE]Πρώτον, δεν απαντάς στην ερώτησή μου.
Δεύτερον, σ' αυτό το forum έχω μάθει να φοβάμαι και τους 30-φεύγα. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία.
Περιμένω απάντηση.
Sep 18 2010 18:37
laraska → Kenny
δεν κανουμε αγωνα θρεντ΄δεν μετραω...ποστ, γιατι δεν ειμαστε ολοι 15-χρονα ξερεις
Sep 18 2010 18:33
Kenny → laraska
[QUOTE]την αλλη φορα να χαιρεσαι με το επιπεδο του τυπου ''ποια στολη μου αρεσει πιο πολυ στον ταδε χαρακτηρα...''[/QUOTE]Και ο λόγος που πιστεύεις ότι αυτά τα threads είναι προτιμότερα από τα δικά σου είναι... ποιος, άραγε;
Sep 18 2010 18:30
laraska → Kenny
την αλλη φορα να χαιρεσαι με το επιπεδο του τυπου ''ποια στολη μου αρεσει πιο πολυ στον ταδε χαρακτηρα...''
και αμα στο ελαχιστο πατησες τα λινκ ... θα ειδες πως ολα αυτα δεν ηταν δικα μου λεγομενα, αλλα copy paste(links).
αντε ρε... keep walking...αλλα θα βρεις!
Sep 18 2010 18:13
Kenny → sunday
Oh well, that would happen, sooner or later.
Να σε ενημερώσω πάντως ότι ο Saito μόλις έκαψε κι εμένα με Gaki No Tsukai. Έχω ξεπατωθεί στα γέλια. XD
Sep 17 2010 23:50
Kenny → elfi-chan
Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. Είναι κανόνας του forum.
Sep 17 2010 10:28
meidei → Kenny
Σε νιώθω. Μου κάθεται πολύ άσχημα να πληρώνω παραπάνω για τα παρελκόμενα αντί για το προϊόν καθαυτό :sadist:
Sep 16 2010 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed