Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → didimakia

Μάλλον δεν θα το είχαμε βάλει πέρυσι τα Χριστούγεννα... το οποίο πιθανότατα πάει να πει ότι δεν θα είναι συμβατό με vBulletin 3.8.x. In that case, χέσ' το καλύτερα. XD
Dec 09 2010 03:07
Photo

didimakia → Kenny

Μου ηρθε φλασια γτ εκανα στο δικο μου φορουμ και περσυ δεν θυμομουν να ειχε το anime.gr Βασικα δεν εχω καμμια αναμνηση απο τοτε. Αφου για να φανταστεις δεν ξερω ποτε αρχισα να ειμαι active. εχει 1 χρονο? 1.5 ? 2? My memory always fails >.<
Dec 09 2010 03:05
Photo

Kenny → didimakia

Χμμ... είχαμε ένα παλιά... θα ρωτήσω τον Left.
Dec 09 2010 03:03
Photo

didimakia → Kenny

Xεχε. Δεν μου λες. Στο Forum δεν θα μπει κανα χριστουγεννιατικο skin?
Dec 09 2010 03:02
Photo

Kenny → didimakia

Κάμποσες ώρες, actually... αλλά μη νομίζεις ότι ασχολούμουν μόνο μ' αυτό... παράλληλα μιλούσα στο τηλέφωνο, έπαιζα mahjong, έξυνα το πόδι μου, έλυνα ασκήσεις μιγαδικών συναρτήσεων κτλ κτλ. :P
Dec 09 2010 02:54
Photo

didimakia → Kenny

[QUOTE][B]Edit:[/B] LOL, κοίτα πόσα γράφτηκαν in the meantime.[/QUOTE] Μια ωρα εκανες να το γραψεις το κειμενο? O.o
Dec 09 2010 02:50
Photo

zade → Kenny

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=453391&postcount=42334[/URL] Φίλε είσαι θεός.Εδώ και μερικές μέρες ,ο αδερφός μου φωνάζει σε τυχαίες στιγμές hadouken! μέσα στο σπίτι και κάνει την ανάλογη κίνηση.Και όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό ,δεν μου απαντούσε. Τώρα που διάβασα το ποστ σου κατάλαβα. Κωλοπαίδι Ίκαρε...
Dec 08 2010 17:16
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ευχαριστώ πάρα πολύ! ^_^ χαχαχα :hahaha: Όντως, εφηβεία κτλ. Ωραία ηλικία :3 Αρκεί να τα απολαύσεις αυτά τα χρόνια όσο μπορείς :P Να γυρνούσες το χρόνο πίσω; :himitsu: Καλά θα 'ταν. Αν και αν ήξερες πως, θα σε κυνηγούσαν.
Dec 06 2010 13:07
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Happy 16, βρε! Άντε και στα 256! [/nerd joke] :hihi2: [size=1]Ωραία ηλικία τα 16, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω κι εγώ εκεί. :if:[/size]
Dec 06 2010 11:53
Photo

Kenny → matassos

My MSN is retarded. Σε πρόσθεσα εγώ, για δοκίμασε τώρα.
Dec 05 2010 14:56
Photo

matassos → Kenny

ρε συ πιο ειναι το email σου? εκανα αυτο που γραφει στο προφιλ σου add αλλα δεν βλεπω τιποτα τοσες μερες, κανε με εσυ αν ειναι (εμενα ειναι κλασσικα matassos.hotmail.com)
Dec 05 2010 14:22
Photo

acid black cherry → Kenny

thanks man! απλα συνηθως στην πορτα μου βρισκω λογαριασμους χαχαχα α! περιμενω ακομα βεβαια και την επιδοτηση ενοικιου αλλα....
Dec 04 2010 09:17
Photo

Kenny → acid black cherry

Happy 37! Ό,τι επιθυμείς, στην πόρτα σου να το βρεις. :hihi2:
Dec 04 2010 01:09
Photo

kakashi sensei → Kenny

[IMG]http://www.lolwut.com/pics/nooo.jpg[/IMG] oποτε μαζι με το kaiji περιμενουμε αν βγει καποτε και 2η season για akagi. τωρα σειρα εχει το one outs. περα απο death note υπαρχει κανενα παρομοιο anime?
Dec 02 2010 22:32
Photo

Kenny → kakashi sensei

Το manga συνεχίζει... αυτό που είδες είναι οι πρώτοι 12 τόμοι του manga, έχουν βγει άλλοι 12 μέχρι στιγμής, και το πιο κουφό απ' όλα, [spoiler=manga spoiler]η μάχη με τον Washizu συνεχίζεται!!![/spoiler]Το θέμα είναι ότι δεν έχει μεταφραστεί πρακτικά τίποτα από το manga... εγώ raw το διάβασα.
Dec 02 2010 22:19