Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kalamaris → Kenny

Μην βάζεις την glados να κάνει view το προφίλ μου.Σκιάζομαι ο.Ο
Αύγ 14 2013 23:22
  • GLaDOS
    AS WELL YOU SHOULD.
    Αύγ 14 2013 23:45
  • Kalamaris
    Φάε το κέικ σου creepy μηχάνημα 0__0
    Αύγ 16 2013 19:26
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Kenny → elean

Καλώς όρισες στο πολυχρονεμένο μας forum, και συγχαρητήρια για το καλογραμμένο Koizora thread. Άλλαξε και το mangafox link σε batoto and you will be golden. http://www.batoto.net/comic/_/comics/koizora-r2010
Ιούλ 29 2013 23:40
  • elean
    Οκ then.Μόλις έγινα Golden. :D
    Ευχαριστώ κι για το καλωσορισμα.
    Ιούλ 30 2013 00:55
  • Kenny
    Good girl. (:

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί σ' έβαλα να το κάνεις, διάβασε το παράρτημα b σ' αυτό το thread.
    Ιούλ 31 2013 09:35
  • elean
    Διάβασα όλο το thread. Πραγματικά δεν είχα ιδέα ούτε φυσικά θα μπορούσα να το σκεφτώ ποτέ λόγω του ότι δεν έχω διαβάσει πολλά manga κι δεν είμαι πολύ εξοικιωμένη για αυτό απλά έψαχνα το site που απλά έβγαζε το chapter πιο γρήγορα. Μετά από αυτά που διάβασα φυσικά δεν θα ξανά διαβάσω από εκείνα τα site. Συγχαρητήρια για το thread και arigatou για την ενημέρωση :)
    Αύγ 01 2013 04:11
Φωτογραφία
  • Kenny
    Ειρήνη, he can have the set, έτσι κι αλλιώς την ίδια την Asuka την έχω προλάβει εδώ και χρόνια στο waifu thread. :P
    Ιούλ 23 2013 17:36
  • Kenny
    Όσο για το rebuttal, Γιώργο, λίγο δύσκολο να σου απαντήσει ο άλλος, διότι είναι συνηθισμένος σε άλλου τύπου discourse, και τον κόμπλαρες με τις ασυνήθιστες λέξεις σου. Δώσε του κανά μήνα να το επεξεργαστεί.

Ιούλ 23 2013 17:41
  • Dante80
    Δυστυχώς είναι αλήθεια. Το κωλόπαιδο ήταν και OP οπότε έριξε double post σε ''...D:

Για το anidb, μάλλον εγώ φταίω. Μια φορά πήγα να τρολλάρω ο μλκς και μου βγήκε σε http://tinyurl.com/l5fa32o ...T_T
    Ιούλ 23 2013 18:09
Φωτογραφία

Hajime_SaitoKenny

Μου αλλάξατε το χρώμα μου, δεν είμαι αόρατος πια, νιώθω εκτεθειμένος.
Ιούλ 11 2013 12:07
  • Kenny
    You'll be fine. :P Βασικά sorry που σας είχα αφήσει σ' αυτό το χαζό χρώμα τόσο καιρό. Καιρός ήταν να βάλω το σωστό.
    Ιούλ 11 2013 12:12
  • Hajime_Saito
    Mi-minaide kudasai!
    Ιούλ 11 2013 12:17
Φωτογραφία

Kennyodin

Πριν δύο χρόνια ρώτησα, απάντηση δεν πήρα, ώρα να ρωτήσω ξανά: Τι λέει ρε επιστήμονα, περνάς καλά εκεί ες τας Αγγλίες; :P
Ιούλ 11 2013 10:59
  • odin
    Lol, sorry για την καθυστερηση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!

Σε γενικες γραμμες καλα ειναι, αρκει να συνηθισεις τα πραγματα που λειπουν: καλος καιρος, θαλασσα, φραπες, μπακλαβας, σουβλακι και αλλα που φαινονται κλισε αλλα μετα απο καιρο η απουσια τους γινεται αισθητη.

Τωρα απο εκει και περα ειναι και αναλογα την φαση που περνας. Πχ φοιτητης στο Λονδινο εχει το καλο οτι εισαι φοιτητης (με οτι αυτο συνεπαγεται) σε μια τεραστια πολη και θα ερθεις σε επαφη με νεα πραγματα και νεες αντιληψεις σε προσωπικο και επιστημονικο επιπεδο.

Απο την αλλη το να εισαι εργαζομενος στο Sheffield ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. Λιγοτερος χρονος, πιο κουραστικα ωραρια, χειροτερος καιρος. Περιεργως, το Sheffield μου αρεσει περισσοτερο απο το Λονδινο, υπο την εννοια οτι και ειναι πολυ πιο αισθητη η εννοια της κοινοτητας μεταξυ των κατοικων και οτι ειναι πραγματικα πολυχρωμη -τα πανκια, οι αναρχικοι και οι nerds περισσευουν, σε αντιθεση με τους νεοπλουτους του Λονδινου που ειναι μια κοψια ανεξαρτητως ethnic background.

Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση: Καλη παρεα να υπαρχει και μια χαρα περναμε :)

Εσυ πως πας? Πτυχιο? δουλεια? Καλη παρεα?

PS. Δεν ξερω πως δουλευει αυτο το ρημαδι το profile feed και εν κατεω απο social media οποτε ελπιζω αυτο το μυνημα να μην αυτοκαταστραφει!
    Ιούλ 11 2013 20:38
Φωτογραφία

redqueen → Kenny

Dear Mr. Kenny θα μου κανετε τν τιμη να μου στειλετε το παιχνιδι σας παρακαλω :P xd
Ιούν 03 2013 14:38
  • Keito
    Θα απαντήσει σε 'κανα εξάμηνο, Ρίκα XD

(με την πολύ αγάπη της Κειτο, μη θυμώσεις :3 <3)
    Ιούν 08 2013 20:22
  • redqueen
    Μια χαρα μου απαντησε ο ανθρωπος ... κατευθειαν να τν κατηγορησεις !!!!
    Φανταμ δν σου λεω , τωρα που πηρα Τακασουγκι :Ρ
    Ιούν 09 2013 09:28
  • GhostPrince
    >.>

Ιούν 09 2013 12:55
Φωτογραφία

Strange Loop → Kenny

ακουσες το RAM;
Μάι 13 2013 23:34
Φωτογραφία

Kenny → meidei

"πώς φαίνεται ότι είμαι κύπριος, οι μισές φράσεις αγγλικές" <- Λες να είμαι κι εγώ κύπριος και να μην το ξέρω;
Μάι 08 2013 11:10
  • meidei
    Ίσως από καμιά πρόγιαγια; :P
    Ή αν το επώνυμο σου είναι η γενική του ονόματος σου, είναι και αυτό μια ένδειξη ;)
    Μάι 08 2013 18:46
Φωτογραφία
  • didimakia
    Επος.
    Απρ 29 2013 19:58
  • didimakia
    Μαλλον δεν προσεξες οτι δημιουργησε δικη του ιστορια στο amv ε? :P
    Μάι 04 2013 14:48
Φωτογραφία

KennyKai

http://manga.casanovascans.com/reader/read/brand_new_school_day/en/0/0/page/3 What a damn tease. Θυμήθηκα το Kagami no Kuni all over again. T__T
Απρ 23 2013 12:59
  • Kai
    Σε πρόλαβε ο zennith αλλά, ναι, θέλω να τον ξαναδώ να γράφει κι ας μην κλαίω τόσο το Kagami όσο το Mx0 και το Pretty Face. Ωραίο για one shot.
    Ήταν κάπως αλλαγμένο το σχέδιο ή φταίει που είχε καιρό να το δω;

Απρ 23 2013 13:09
  • Kenny
    Ναι, ο zennith μου το έδειξε κι εμένα. Τον έχω διδάξει καλά. :P

Όσο για το σχέδιο, προσωπικά μου φάνηκε σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τέλος του KnKnH.
    Απρ 24 2013 07:22
Φωτογραφία

Osama Bin Laden → Kenny

Κύριε Administrator, όποτε μπορέσετε, κλειδώστε το thread του παιχνιδιού.
Απρ 19 2013 17:27
  • Kenny
    Done! Epic last post BTW. :P
    Απρ 19 2013 18:48
  • Osama Bin Laden
    Thanks.

Χαίρομαι που σας άρεσε. :P
    Απρ 19 2013 22:08
Φωτογραφία

Kenny → meidei

Στο γράφω εδώ αντί για το Black Hole. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι ότι θα αποτελέσεις στόχο χρυσαυγιτών. (Και OK, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο όπου κάνουν περιπολίες σε αεροδρόμια, σπάζοντας στο ξύλο όποιον δεν τους αρέσει.)
Απρ 16 2013 14:15
  • meidei
    Δεν θα αρνηθώ ότι ο φόβος έχει ένα μέρος irrationality, αλλά όταν κάθε δύο μέρες ακούς για επιθέσεις στην Αθήνα και κάθε 1,5 μήνα για δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονίας με ρατσιστικά κίνητρα σου αφήνει μια ανασφάλεια.
    Απρ 16 2013 15:28
Φωτογραφία

Serestrum → Kenny

Λοιπον, εχω σιχαθει τους παπαρες με τα seedboxes στο what. Κανω seed 3 torrents εδω και 2 βδομαδες και εχω ανεβασει 150 KILOBYTE συνολικα. XD
Απρ 15 2013 18:36
  • Serestrum
    Μα το θεμα ειναι πως 2 απο τα 3 που κανω seed ειναι σταθερα freeleech, συνδεομαι με πανω απο 50 ατομα αλλα και παλι δεν δινω τιποτα.
    Μαλλον θα περιμενω κανα ξεγυρισμεμο freeleech event για να καταφερω κατι.
    Απρ 16 2013 14:19
  • Kenny
    OK, τώρα που είπες ότι 2 από αυτά είναι σταθερά freeleech, βγάζει νόημα. Ναι, είναι γύρω στα 100 seedboxes πάνω σε καθένα από αυτά τα torrents, οπότε μην ελπίζεις για παχύ upload και γρήγορα. Your best bet είναι να επισκέπτεσαι το site αρκετά συχνά (κάθε 2 ώρες πχ) και μόλις ανακοινωθούν καινούργια staff picks να τα βάλεις να κατέβουν όλα. Κι εννοώ ΟΛΑ. Κάθε album, κάθε mastering, κάθε bitrate.

Δυστυχώς το what θέλει λιώσιμο, there's no two ways about it. Για αρχή δοκίμασε να seedάρεις περισσότερα FL torrents. Βάλανε καινούργια staff picks πριν 2 βδομάδες, ρίξ' τους μια ματιά, παίζει να 'χουν ακόμα λίγη κίνηση.
    Απρ 16 2013 14:35
  • Serestrum
    Θα δω, θα δω. Για την ωρα εχω κρατησει καλο ratio μιας και μου εδωσε 500mb με το register.
    Ολα καλα εσυ? :)
    Απρ 16 2013 19:37
Φωτογραφία

Black Kaiser → Kenny

Kenny, έχω ποστάρει στο Risk για καινούριο παιχνίδι. Κάνε approve+lock όταν μπορέσεις. Thanks in advance :D
Μάρ 29 2013 21:20
  • Kenny
    Done!
    Μάρ 29 2013 21:54