Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Kenny

Μην βάζεις την glados να κάνει view το προφίλ μου.Σκιάζομαι ο.Ο
Aug 14 2013 23:22
  • GLaDOS's Photo
    GLaDOS
    AS WELL YOU SHOULD.
    Aug 14 2013 23:45
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Φάε το κέικ σου creepy μηχάνημα 0__0
    Aug 16 2013 19:26
Photo
Photo

Kenny → elean

Καλώς όρισες στο πολυχρονεμένο μας forum, και συγχαρητήρια για το καλογραμμένο Koizora thread. Άλλαξε και το mangafox link σε batoto and you will be golden. http://www.batoto.net/comic/_/comics/koizora-r2010
Jul 29 2013 23:40
  • elean's Photo
    elean
    Οκ then.Μόλις έγινα Golden. :D
    Ευχαριστώ κι για το καλωσορισμα.
    Jul 30 2013 00:55
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Good girl. (:

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί σ' έβαλα να το κάνεις, διάβασε το παράρτημα b σ' αυτό το thread.
    Jul 31 2013 09:35
  • elean's Photo
    elean
    Διάβασα όλο το thread. Πραγματικά δεν είχα ιδέα ούτε φυσικά θα μπορούσα να το σκεφτώ ποτέ λόγω του ότι δεν έχω διαβάσει πολλά manga κι δεν είμαι πολύ εξοικιωμένη για αυτό απλά έψαχνα το site που απλά έβγαζε το chapter πιο γρήγορα. Μετά από αυτά που διάβασα φυσικά δεν θα ξανά διαβάσω από εκείνα τα site. Συγχαρητήρια για το thread και arigatou για την ενημέρωση :)
    Aug 01 2013 04:11
Photo

KennyDante80

Jul 23 2013 10:37
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ειρήνη, he can have the set, έτσι κι αλλιώς την ίδια την Asuka την έχω προλάβει εδώ και χρόνια στο waifu thread. :P
    Jul 23 2013 17:36
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Όσο για το rebuttal, Γιώργο, λίγο δύσκολο να σου απαντήσει ο άλλος, διότι είναι συνηθισμένος σε άλλου τύπου discourse, και τον κόμπλαρες με τις ασυνήθιστες λέξεις σου. Δώσε του κανά μήνα να το επεξεργαστεί.

Jul 23 2013 17:41
  • Dante80's Photo
    Dante80
    Δυστυχώς είναι αλήθεια. Το κωλόπαιδο ήταν και OP οπότε έριξε double post σε ''...D:

Για το anidb, μάλλον εγώ φταίω. Μια φορά πήγα να τρολλάρω ο μλκς και μου βγήκε σε http://tinyurl.com/l5fa32o ...T_T
    Jul 23 2013 18:09
Photo

Hajime_SaitoKenny

Μου αλλάξατε το χρώμα μου, δεν είμαι αόρατος πια, νιώθω εκτεθειμένος.
Jul 11 2013 12:07
  • Kenny's Photo
    Kenny
    You'll be fine. :P Βασικά sorry που σας είχα αφήσει σ' αυτό το χαζό χρώμα τόσο καιρό. Καιρός ήταν να βάλω το σωστό.
    Jul 11 2013 12:12
  • Hajime_Saito's Photo
    Hajime_Saito
    Mi-minaide kudasai!
    Jul 11 2013 12:17
Photo

Kennyodin

Πριν δύο χρόνια ρώτησα, απάντηση δεν πήρα, ώρα να ρωτήσω ξανά: Τι λέει ρε επιστήμονα, περνάς καλά εκεί ες τας Αγγλίες; :P
Jul 11 2013 10:59
  • odin's Photo
    odin
    Lol, sorry για την καθυστερηση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!

Σε γενικες γραμμες καλα ειναι, αρκει να συνηθισεις τα πραγματα που λειπουν: καλος καιρος, θαλασσα, φραπες, μπακλαβας, σουβλακι και αλλα που φαινονται κλισε αλλα μετα απο καιρο η απουσια τους γινεται αισθητη.

Τωρα απο εκει και περα ειναι και αναλογα την φαση που περνας. Πχ φοιτητης στο Λονδινο εχει το καλο οτι εισαι φοιτητης (με οτι αυτο συνεπαγεται) σε μια τεραστια πολη και θα ερθεις σε επαφη με νεα πραγματα και νεες αντιληψεις σε προσωπικο και επιστημονικο επιπεδο.

Απο την αλλη το να εισαι εργαζομενος στο Sheffield ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. Λιγοτερος χρονος, πιο κουραστικα ωραρια, χειροτερος καιρος. Περιεργως, το Sheffield μου αρεσει περισσοτερο απο το Λονδινο, υπο την εννοια οτι και ειναι πολυ πιο αισθητη η εννοια της κοινοτητας μεταξυ των κατοικων και οτι ειναι πραγματικα πολυχρωμη -τα πανκια, οι αναρχικοι και οι nerds περισσευουν, σε αντιθεση με τους νεοπλουτους του Λονδινου που ειναι μια κοψια ανεξαρτητως ethnic background.

Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση: Καλη παρεα να υπαρχει και μια χαρα περναμε :)

Εσυ πως πας? Πτυχιο? δουλεια? Καλη παρεα?

PS. Δεν ξερω πως δουλευει αυτο το ρημαδι το profile feed και εν κατεω απο social media οποτε ελπιζω αυτο το μυνημα να μην αυτοκαταστραφει!
    Jul 11 2013 20:38
Photo

redqueen → Kenny

Dear Mr. Kenny θα μου κανετε τν τιμη να μου στειλετε το παιχνιδι σας παρακαλω :P xd
Jun 03 2013 14:38
  • Keito's Photo
    Keito
    Θα απαντήσει σε 'κανα εξάμηνο, Ρίκα XD

(με την πολύ αγάπη της Κειτο, μη θυμώσεις :3 <3)
    Jun 08 2013 20:22
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Μια χαρα μου απαντησε ο ανθρωπος ... κατευθειαν να τν κατηγορησεις !!!!
    Φανταμ δν σου λεω , τωρα που πηρα Τακασουγκι :Ρ
    Jun 09 2013 09:28
  • GhostPrince's Photo
    GhostPrince
    >.>

Jun 09 2013 12:55
Photo

Strange Loop → Kenny

ακουσες το RAM;
May 13 2013 23:34
Photo

Kenny → meidei

"πώς φαίνεται ότι είμαι κύπριος, οι μισές φράσεις αγγλικές" <- Λες να είμαι κι εγώ κύπριος και να μην το ξέρω;
May 08 2013 11:10
  • meidei's Photo
    meidei
    Ίσως από καμιά πρόγιαγια; :P
    Ή αν το επώνυμο σου είναι η γενική του ονόματος σου, είναι και αυτό μια ένδειξη ;)
    May 08 2013 18:46
Photo
  • didimakia's Photo
    didimakia
    Επος.
    Apr 29 2013 19:58
  • didimakia's Photo
    didimakia
    Μαλλον δεν προσεξες οτι δημιουργησε δικη του ιστορια στο amv ε? :P
    May 04 2013 14:48
Photo

KennyKai

http://manga.casanovascans.com/reader/read/brand_new_school_day/en/0/0/page/3 What a damn tease. Θυμήθηκα το Kagami no Kuni all over again. T__T
Apr 23 2013 12:59
  • Kai's Photo
    Kai
    Σε πρόλαβε ο zennith αλλά, ναι, θέλω να τον ξαναδώ να γράφει κι ας μην κλαίω τόσο το Kagami όσο το Mx0 και το Pretty Face. Ωραίο για one shot.
    Ήταν κάπως αλλαγμένο το σχέδιο ή φταίει που είχε καιρό να το δω;

Apr 23 2013 13:09
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ναι, ο zennith μου το έδειξε κι εμένα. Τον έχω διδάξει καλά. :P

Όσο για το σχέδιο, προσωπικά μου φάνηκε σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τέλος του KnKnH.
    Apr 24 2013 07:22
Photo

Osama Bin Laden → Kenny

Κύριε Administrator, όποτε μπορέσετε, κλειδώστε το thread του παιχνιδιού.
Apr 19 2013 17:27
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Done! Epic last post BTW. :P
    Apr 19 2013 18:48
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Thanks.

Χαίρομαι που σας άρεσε. :P
    Apr 19 2013 22:08
Photo

Kenny → meidei

Στο γράφω εδώ αντί για το Black Hole. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι ότι θα αποτελέσεις στόχο χρυσαυγιτών. (Και OK, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο όπου κάνουν περιπολίες σε αεροδρόμια, σπάζοντας στο ξύλο όποιον δεν τους αρέσει.)
Apr 16 2013 14:15
  • meidei's Photo
    meidei
    Δεν θα αρνηθώ ότι ο φόβος έχει ένα μέρος irrationality, αλλά όταν κάθε δύο μέρες ακούς για επιθέσεις στην Αθήνα και κάθε 1,5 μήνα για δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονίας με ρατσιστικά κίνητρα σου αφήνει μια ανασφάλεια.
    Apr 16 2013 15:28
Photo

Serestrum → Kenny

Λοιπον, εχω σιχαθει τους παπαρες με τα seedboxes στο what. Κανω seed 3 torrents εδω και 2 βδομαδες και εχω ανεβασει 150 KILOBYTE συνολικα. XD
Apr 15 2013 18:36
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    Μα το θεμα ειναι πως 2 απο τα 3 που κανω seed ειναι σταθερα freeleech, συνδεομαι με πανω απο 50 ατομα αλλα και παλι δεν δινω τιποτα.
    Μαλλον θα περιμενω κανα ξεγυρισμεμο freeleech event για να καταφερω κατι.
    Apr 16 2013 14:19
  • Kenny's Photo
    Kenny
    OK, τώρα που είπες ότι 2 από αυτά είναι σταθερά freeleech, βγάζει νόημα. Ναι, είναι γύρω στα 100 seedboxes πάνω σε καθένα από αυτά τα torrents, οπότε μην ελπίζεις για παχύ upload και γρήγορα. Your best bet είναι να επισκέπτεσαι το site αρκετά συχνά (κάθε 2 ώρες πχ) και μόλις ανακοινωθούν καινούργια staff picks να τα βάλεις να κατέβουν όλα. Κι εννοώ ΟΛΑ. Κάθε album, κάθε mastering, κάθε bitrate.

Δυστυχώς το what θέλει λιώσιμο, there's no two ways about it. Για αρχή δοκίμασε να seedάρεις περισσότερα FL torrents. Βάλανε καινούργια staff picks πριν 2 βδομάδες, ρίξ' τους μια ματιά, παίζει να 'χουν ακόμα λίγη κίνηση.
    Apr 16 2013 14:35
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    Θα δω, θα δω. Για την ωρα εχω κρατησει καλο ratio μιας και μου εδωσε 500mb με το register.
    Ολα καλα εσυ? :)
    Apr 16 2013 19:37
Photo

Black Kaiser → Kenny

Kenny, έχω ποστάρει στο Risk για καινούριο παιχνίδι. Κάνε approve+lock όταν μπορέσεις. Thanks in advance :D
Mar 29 2013 21:20
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Done!
    Mar 29 2013 21:54