Jump to content

Community Status Updates

Photo

eyl → Kenny

:) τα πιο σημαντικά παραλειψατε!
Oct 04 2011 11:16
Photo

Kenny → eyl

Ώρα για άλλο ένα social group...
Oct 04 2011 11:06
Photo

Zentsugi → Kenny

Οχι, καθολου. Απλως επειδη εκανα το post βιαστηκα postara το πρωτο link που βρηκα.. Αν εχεις καποιο αλλο link θα χαιρομουν αν το εκανες post...
Oct 03 2011 10:11
Photo

Kenny → Zentsugi

[QUOTE=Zentsugi;533749]Ok, ευτυχως για μας οι απατεωνες του mangafox κλεψανε τη σειρα απο καποιον scanlator και την βαλανε στο αλλο τους site: [URL]http://www.mangahere.com/manga/sundome/[/URL][/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/not-sure-if-serious.jpg[/IMG] Δηλαδή ξέρεις ότι είναι απατεώνες και εξακολουθείς να παίρνεις το μέρος τους; Θα μπορούσες κάλλιστα να δώσεις το BakaBT link και να είσαι άψογος. [url]http://www.bakabt.com/160056-sundome.html[/url] Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι "αν δεν υπάρχει διαθέσιμο σε mangafox/mangahere/magareader etc, δεν αξίζει τον κόπο".
Oct 03 2011 08:51
Photo

KaiKenny

[FONT=Verdana][COLOR=black]Κοίτα έχει ελπίδα.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Ότι αρέσει στους fans εκτός Ιαπωνίας κόβεται από τους Ιάπωνες >[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Το Kagami τρώει πολύ hate από τους fans εκτός>[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Άρα θα μείνει στη Jump σχετικά περισσότερο απ' ό,τι άλλα.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]:canthelp: Μπορείς ν' αμφβισβητήσεις την παραπάνω τέλεια λογική;[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Επίσης [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]O [/FONT][FONT=Verdana]Suda [/FONT][FONT=Verdana]είναι λες και είναι ο [/FONT][FONT=Verdana]Fukuda [/FONT][FONT=Verdana]στα μαθητικά του χρόνια. Τυχαίο που το [/FONT][FONT=Verdana]chapter [/FONT][FONT=Verdana]σού θύμιζε [/FONT][FONT=Verdana]To[/FONT][FONT=Verdana]Love[/FONT][FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Ru [/FONT][FONT=Verdana]και το αγαπημένο [/FONT][FONT=Verdana]manga [/FONT][FONT=Verdana]του [/FONT][FONT=Verdana]Fukuda [/FONT][FONT=Verdana]είναι το [/FONT][FONT=Verdana]To[/FONT][FONT=Verdana]Love[/FONT][FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Ru[/FONT][FONT=Verdana];[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Και τώρα που σου έπεσαν τα μαλλιά μ’ αυτά που διάβασες παραπάνω…[/COLOR][/FONT] [spoiler=Ο υπερβολικά ελεύθερος χρόνος βλάπτει εσάς και τους γύρω σας] [COLOR=black][FONT=Verdana]Το σύστημα της Jump είναι μεν ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό εκ πρώτης όψεως, αλλά στην ουσία γίνεται ανύπαρκτο όταν μπαίνει στη μέση το πορτοφόλι. Γιατί αν δεν έμπαινε και το Nurarihyon θα μας είχε αποχαιρετήσει εδώ και καιρό, γιατί παρά το adaptation έπιανε botto[/FONT][FONT=Verdana]m[/FONT][FONT=Verdana] και το μόνο που το έσωσε ήταν η έγκριση για δεύτερη season και τα παιχνίδια που μπορεί να βγάλει. Όχι ότι έχω τίποτα με τη σειρά, και το Hokenshitsu το είχαν παλέψει κάπως αλλά επειδή δεν έφερνε extra money πήρε πόδι. Οπότε, γιατί να υπάρχει αφού τα πράγματα είναι έτσι ούτως ή άλλως; Ειδικά παλιές σειρές με σταθερό [/FONT][FONT=Verdana]fanbase[/FONT][FONT=Verdana]δεν νομίζω ν’ ανησυχούν έτσι κι αλλιώς. Στοίχημα πως όταν το [/FONT][FONT=Verdana]Bleach[/FONT][FONT=Verdana]έπεσε στα [/FONT][FONT=Verdana]bottom[/FONT][FONT=Verdana]το αυτί του [/FONT][FONT=Verdana]Kubo[/FONT][FONT=Verdana]δεν ίδρωσε καθόλου.[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Πίσω στο Kagami και στα υπόλοιπα που ανέφερες... τώρα θέλω ν' αρχίσω το To Love-Ru να δω τι παίζει. Πρέπει ν' αραχνιάζει η σειρά σ' έναν εξωτερικό. Δεν νομίζω να το τολμήσω σύντομα. Όσο για τον Kano, αν φοβάται τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει σ' αυτό το είδος στη Jump. Είναι σαν να του έχει μείνει άχτι. Δεν είναι ότι δε μου αρέσει, απλά το βρίσκω παράξενο. Από one-shots και short stories που έχει γράψει, φαίνεται ότι άνετα μπορεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και γράψει κάτι που θα πιάσει ανάμεσα στα άλλα. πχ. Βλέπε Kurogane τώρα. Aν αυτό δεν πάει για κόψιμο, θα κόψω τον λαιμό μου. Για την ώρα –προσωπική άποψη πάντα- δεν μου φαίνεται καν από τα κλισέ που θα ευχαριστηθεί κάποιος,. [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Αν και μιλάω για τα anime τώρα και δεν ξέρω τι παίζει στα manga... Δεν άντεξα να δω πάνω από 3 επεισόδια του Ιchigo 100%. Ήταν από τα πρώτα που φάγανε ποτέ drop. Ήταν τότε στις αρχές σχετικά που μπαίναμε και μας το είχαν προτείνει με πάρα πολύ καλά λόγια στα anime και απογοητεύτηκα οικτρά. Τόσο που το έχω διαγράψει σχεδόν από τη μνήμη μου, σχεδόν. Αντίθετα το Hatsukoi Limited το λάτρεψα, ήταν πολύ γλυκό σαν ιστορία και μ' αρέσανε οι χαρακτήρες ( Ευχαριστώ για το πρήξιμο της Vagge, αμήν). Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω πολύ περισσότερο, μ' άρεσε και έτσι όπως έκλεισε. -Για το Ane Doki δεν έχω ιδέα όπως καταλαβαίνεις-[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ελπίζω να μεταφραστούνε και τα καινούργια one-shots, μιας έχουν βγει/ανακοινωθεί μπόλικα τις τελευταίες βδομάδες. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση σαν τίτλος (για τη [/FONT][FONT=Verdana]WSJ[/FONT]) ήταν το [I]“Welcome to the Competitive Dance Club”. [/I]Dance Club (αν όντως δεν είναι απλά ένας παράξενος τίτλος). Στη WSJ? Άσχετα που θα είναι one-shot. Πόσες βδομάδες θα επιζούσε εκεί μέσα κάτι τέτοιο;[/COLOR] [/spoiler]
Oct 01 2011 20:55
Photo

KennyKai

Γι' αυτό μου τη σπάει το αναγνωστικό κοινό του WSJ. They don't know what's good for them. :erk: Ή αυτό, or they still need mommy's guidance για να συμπληρώσουν και να στείλουν την ψήφο τους για τις αγαπημένες τους σειρές. Το μόνο που μπορεί να ελπίζει ο Kano at this point είναι να κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του To LOVE-ru (το οποίο αποδεδειγμένα είναι [s]πορνόγερ[/s] μεγαλύτερης ηλικίας και ωριμότητας από το average μυξιάρικο που δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του πέραν από HURR ξυλίκι). Το συγκεκριμένο κοινό δεν ψηφίζει με questionnaires, ψηφίζει με το πορτοφόλι του. Το To LOVE-ru σκόραρε σχεδόν συστηματικά στο bottom 5 όσο ήταν στο εβδομαδιαίο περιοδικό, αλλά τα tankoubon πούλαγαν σταθερά like hotcakes. Τώρα είναι στο Jump SQ, και δεν φοβάται τίποτα (ούτε καν τη λογοκρισία... μέχρι και uncensored genitals είδαμε στο τελευταίο chapter. :nbleed: How do you like that, Mr. Ishihara? :hahaha:). In the words of the great Hijikata Toushirou, "To LOVE-ru is super interesting". "So is Kagami no Kuni" συμπληρώνω εγώ, και μακάρι να το πιστεύει και ο editor in chief του WSJ, γιατί θέλω να δω αυτή τη σειρά να ξεπερνάει το Mx0. Το WSJ είναι σκληρό απέναντι στους ecchi mangaka. Δες τη Mizuki Kawashita πχ. Το πρώτο της έργο, το Ichigo 100% (το οποίο το θεωρώ ψιλοπατάτα BTW) κατάφερε και έφτασε 17 τόμους, but it's all been downhill from there. Το Hatsukoi Limited το κόψανε μετά από 4 τόμους, το Ane-Doki μετά από μόλις 3... χώρια τα ουκ ολίγα ενδιάμεσα oneshots που παρέμειναν oneshots. Τώρα της δώσανε ένα slot στο Jump SQ.19 αλλά αυτό βγαίνει μια φορά το τρίμηνο. IT'S NOT ENOUGH, I WANT MORE. :zetsubou:
Oct 01 2011 19:46
Photo

KaiKenny

Ισχύει αυτό. Αν το κάνει μόνο για τα rankings θα το χάσει το παιχνίδι σύντομα. :hahaha: Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό πάντως το chapter. Την γλιτώσανε βέβαια χωρίς ξύλο αλλά άνοιξε άλλο θέμα. Βεβαια μέχρι τώρα την Satomi την είχε πολύ νορμάλ, ελπίζω να κάτσει να τον ακούσει στο τέλος και να μη γίνει [I]πάρα[/I] πού κακό για το τίποτα. Θεϊκή η σκηνή με την έκρηξη της Satomi στο τέλος 'You are the worst!" μέσα στο άσχετο. XD
Oct 01 2011 19:12
Photo

KennyKai

Και μόλις διάβασα το κεφάλαιο 12 του KnKnH... τούτη τη φορά ο Kano το πήγε το ecchi σε To LOVE-ru επίπεδα. :hahaha: Δεν ξέρω βέβαια αν το κάνει από ανάγκη για να κρατήθεί μακρυά από το bottom 5 ή αν το κάνει με confidence. Μακάρι να είναι το δεύτερο. Τα misunderstandings πάντως αρχίζουν και χοντραίνουν επικίνδυνα και φοβάμαι. :iyaaa:
Oct 01 2011 18:59
Photo

KaiKenny

Ακριβώς, μπορεί να εκτιμηθεί όσο πρέπει μόνο από τους Ιάπωνες fans. Παρόλα αυτά, εκτός του ότι εκτιμώ ότι έχει τόσες υποσημειώσεις και ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες σε info&trivia. (Γενικά σκέφτομαι να τιμήσω όποιους τίτλους της μ' ενδιαφέρουν αργά ή γρήγορα) Κατ' άλλα δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το slice-of-life -μ' αρέσει ο τρόπος που το δένει με τον σκοπό του manga- ούτε η νοοτροπία του, με την οποία συμφωνώ ως ένα σημείο, και βρήκα τους χαρακτήρες συμπαθητικούς. Ελπίζω πάντως στη συνέχεια να μην πιάνει μόνο παμπάλαια manga. :sadist: Χαίρομαι που σου άρεσε για την ώρα (^^)b
Oct 01 2011 18:20
Photo

KennyKai

Διάβασα κιόλας τον πρώτο τόμο. Μ' αρέσει πολύ το θέμα του και πως το χειρίζεται, αλλά αυτό που δε μ' αρέσει είναι ότι αναφέρει ένα σωρό manga που δεν μπορώ να βρω πουθενά. Σου δημιουργεί την επιθυμία να πας να τα βρεις για να τα διαβάσεις, αλλά όχι μόνο δεν είναι μεταφρασμένα, ούτε καν raws δεν μπορείς να βρεις. :if: Δεν φταίει το manga γι' αυτό βέβαια. Φταίει που δεν ζω στην Ιαπωνία και δεν ξέρω ιαπωνικά.
Oct 01 2011 17:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Τελικά λέμε να το τολμήσουμε μόνες μας...αλήθεια, τι λες να μας κάνετε ένα sub-forum για το KHR που θέλουμε να παίζουμε κι εμείς τα παιδιά? ^^ Ε ε ε ε ε ε? :3
Sep 29 2011 15:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

That so? Then it's done...:smokingg:
Sep 28 2011 13:31
Photo

KennyKai

Don't fret. Με μένα για δάσκαλο, όλους θα τους γδύσουμε. :kakaka: Και ναι, φέρε το Kingyο Used Books, με ενδιαφέρει να του ρίξω μια ανάγνωση. ^^
Sep 28 2011 13:30
Photo

KaiKenny

[quote=Kenny]Κι αν δεν [s]καλο[/s]θυμάσαι [B]με τίποτα[/B] τους κανόνες και τα yaku...[/quote] :sadist: fixed
Sep 28 2011 13:23
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όπως έγραψα και στην Kai, Παρασκευή 5 η ώρα το απόγευμα στην Καμάρα, κι από κει πάμε Δάδα. ^^
Sep 28 2011 13:07