Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Rock → FallenSpiritGR
αυτή η εικόνα είναι πολύ δύσκολη για να κάνω κάτι. Κάτι καλύτερο δεν έχεις?
Απρ 30 2010 01:58
Mad_Hatter → Black Rock
Ο exdeath ειναι η εκδικηση της φυσης προσωποποιημενη, και θα καπνισει, και θα μετατρεψει ανθρωπους σε χαρτια αμα λαχει :)
Απρ 30 2010 01:58
Mad_Hatter → Black Rock
Τωρα με κανεις να σκεφτομε τον exdeath με υπουλο γελακι να καπνιζει:hahaha:
Απρ 30 2010 01:50
FallenSpiritGR → Black Rock
ok πάρε και το [URL="http://img101.imageshack.us/img101/1736/bleachichigorukiapostca.jpg"]link[/URL] της φωτο οσο για το κειμενο :"FallenSpiritGR" καπου και "The Heaven Is mend to Fall to the eternal lust of jealousy..." thanks a lot κανε τα μαγικά σου !!
Απρ 30 2010 01:45
θες να την ανεβάσω στο imageshack η τίποτα έτσι η έχεις msn να στην στείλω?
Απρ 30 2010 01:30
ε ναί,την εικόνα που θές να έχει το σετ και θα μου πείς εσύ τι κείμενο θα βάλω αλλιώς δεν βάζω τίποτα
Απρ 30 2010 01:16
το ύψος και το πλάτος όσο είναι το επιτρεπόμενο εδώ στο φόρουμ. για την εικόνα τώρα πρέπει να σου δώσω κάτι συγκεκριμένο δηλαδή σε διαστάσεις και τετεια η ότι και να είναι δεν έχεις πρόβλημά? το εφέ το αφήνω πάνω σου ότι έχω δει που έχεις φτιάξει είναι super WOW οπότε δεν έχω πρόβλημά ότι και να κάνεις όσο για το κείμενο μόλις μου απαντήσεις για την εικόνα θα σου πω άμεσος! ^^ thanks a lot!!!! ^^
Απρ 30 2010 00:03
πες μου τι ακριβώς θες να κάνω και θα δώ. Και όταν λέω ακριβώς πρέπει να είσαι συγκεκριμένος
(ύψος,πλάτος,εικόνα,εφέ,κείμενο)
Απρ 29 2010 22:27
Black Rock → Mad_Hatter
ναι,καλά θα ήταν αν το έκανα εγώ αλλά δυστυχώς όχι. Πρέπει να πώ όμως οτι του πάει πολύ το υφάκι
Απρ 29 2010 22:24
Mad_Hatter → Black Rock
:hahaha:Και το sequel του "when the chocobos cry":hahaha:
Εσυ εφιαξες την pic?
Απρ 29 2010 19:37
δηλαδή τι θες?? να σου πω τα ανιμε που μου αρέσουν??? δεν κατάλαβα! ^^
Απρ 29 2010 18:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται