Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisBlack Rock

Αχουτοοο!! Έλα τσώπα τσώπα μωρέ, την επόμενη φορά θα είμαι πιο γρήγορη :P
Oct 01 2010 04:30
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

nyuuun
Oct 01 2010 01:19
Photo

Black RockKenny

ε δεν τον μισώ και εντελώς εντελώς. Απλά ο Kurosawa είναι τόσο απίθανος με την κρίση ηλικίας και όλα τα ψυχολογικά του που δεν μπορείς να μην λατρέψεις την τραγελαφική του φιγούρα(τι είπα μόλις τωρα...)
Sep 30 2010 20:47
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

oh u...
Sep 30 2010 20:38
Photo

Black RockAnelis

ναι είδες; Βέβαια δεν νομίζω εσύ να κλείσεις άλλο χρόνο ζωής μιάς και δεν σε βλέπω να ζεις για πολύ! Εσύ πραγματικά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ που τώρα μπήκες στον κόπο να μας θυμηθείς! ~tsun ~tsun ~tsun ~tsun! :<
Sep 30 2010 20:36
Photo

AnelisBlack Rock

Άχου το μικρούλι tsun tsun έκλεισε καινούργιο χρόνο ζωής!!! χάου κιούτ~~
Sep 30 2010 15:56
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

[url]http://www.youtube.com/watch?v=yko1pFsmvVw&feature=related[/url] <3 <3
Sep 30 2010 15:06
Photo

KennyBlack Rock

[QUOTE]'μα ζάγουα,ζατί μου το κάνεις αυτο; Είπες οτι δεν θα αργήσουμε ζάγουα!'[/QUOTE]:hahaha: Anyway, που θα πάει, θα τον λατρέψεις κι εσύ τον Akagi κάποτε. :P
Sep 30 2010 14:19
Photo

Black RockKenny

έχω κι εγώ τις πηγές μου,τι νόμιζες. Είχα αρχίζει Kaiji από καιρό αλλά δεν μπήκα ακόμα στον κόπο να το τελειώσω. Στην πορεία άρχισα το Legend Of The Strongest Man Kurosawa που το λάτρεψα και είδα και το Akagi που από την μία μου άρεσε και αυτό από την άλλη όμως η απίστευτη τελειότητα στα πάντα που είχε το τυπάκι δεν μου άρεσε και τόσο. Το κόλημα με το zawa...ήρθε από αλλού όμως. Είχε έρθει ένα ζευγάρι στο γραφείο. ΕΠΟΠ πρέπει να ήταν ο τύπος γιατί είχε ένα τρόπο και ένα αυτοκίνητο υπερπαραγωγή. Η κοπέλα πρέπει να ήταν στην ηλικία μου,κάμια σχέση με μένα όμως και έκανε και προσποιητά μοε μοε ναζάκια. Αυτός ήθελε να του κάνουμε κάτι επιγραφές για το αυτοκίνητο και επειδή δεν ήξερε τι να κάνει του δείχναμε τις τεχνικές και όσο να ναι θέλει κάποια ώρα. Η άλλη επειδή ήθελε να πάει κομμωτήριο του έλεγε 'μα ζάγουα,ζατί μου το κάνεις αυτο; Είπες οτι δεν θα αργήσουμε ζάγουα!' (Σάββα τον έλεγαν μάλλον!) zawa,nose supremacy and manly tears...wouldn't ask for more!
Sep 30 2010 14:15
Photo

KennyBlack Rock

LOL, που πας και τα βρίσκεις. :hihi2: Επίσης, η υπογραφή σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!11one (Πες μου ότι είδες και Akagi και κόλλησες. :P)
Sep 30 2010 13:21
Photo

Black Rockmono

ναι ΝΑΙ! παρόλα αυτά όλο εδώ σε βλέπω! Αλλά θα σε συγχωρήσω...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ αλλά για να δείξω ανωτερότητα και κύρος... [SIZE="1"]~tsun[/SIZE] γι αρχή ορκίσου αιώνια πίστη στην ομορφιά,τα προσόντα μου και το μυαλό μου και μετά βλέπουμε!
Sep 30 2010 12:49
Photo

Black RockKenny

[spoiler][img]http://img718.imageshack.us/img718/3830/110af.jpg[/img][/spoiler] hoping to stop the moeblob syndrome in time
Sep 30 2010 12:45
Photo

KennyBlack Rock

HHHHHNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGG! I think I died from the moe. :if:
Sep 29 2010 20:18
Photo

monoBlack Rock

Όοοοοοοοοοοοχι μην μου κρατάς μούτρα σε παρακαλώ :nanana: Είμαι μέσα σε ένα τραγικό άγχος λόγω εξεταστικής οπότε pls forgive me :blingeye2: Να σε χαιρόμαστε μικρό μου tsundere loli και να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη...Οι ευχές είναι από την καρδιά μου έστω και καθυστερημένες <3333333
Sep 29 2010 20:16
Photo

Black Rockmono

δουλεύω χρυσή ομορφιά(...όχι τον κόσμο) και έχει πέσει πολύ πράγμα. Έσενα όμως κανονικά έπρεπε να σου κρατάω μούτρα γιατί ξέχασες κάτι...αχάριστη...~tsun
Sep 29 2010 19:00