Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Black Rock → The Tragic Prince

ηρεμία πάνω από όλα. ΗΡΕΜΙΑ! Σκέψου οτι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!
Οκτ 01 2009 11:05
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Black Rock

Κατέβασα το 5. (αναγκαστικά) Δεν έχω μεταφραστή όποτε θα περιμένει για λίγο καιρό. Βέβαια έριξα μια ματιά στο 1ο ch και μου άρεσε ιδιαίτερα ετσι όπως έκαναν την αρχή in medias res μεχρι το intro
Σεπ 21 2009 13:43
Φωτογραφία

την κυριακή θα σου το στείλω γιατί τώρα δεν είμαι ελλάδα. Μπορείς όμως να το βρεις και στο Isohunt.
Σεπ 18 2009 14:11
Φωτογραφία

Ναι κάτι είχα διαβάσει σε σχετικό post. οτι ίσως χρειαστεί κιόλας να αλλαχτεί η μεταφραση των προηγουμενων σε 2-3 σημεια. Μηπως θα μπορουσες να μου δώσεις link για το torrent αν σου είναι εύκολο?
Σεπ 17 2009 00:50
Φωτογραφία

Βασικά κατάφερα να βρώ torent. Πράγμα που με ξάφνιασε να πώ την αλήθεια. Βέβαια όσο για την μετάφραση οι witch hunt φαίνονται αρκετά απασχολημένοι. Μιλάω με αυτον που είναι υπεύθυνος των γραφικών και εκτός στο οτι οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι. Το παιχνίδι αυτή τη φορά θέλει περισσοτερη δουλεια γιατι είναι πιο πολύπλοκο από τα άλλα
Σεπ 16 2009 20:29
Φωτογραφία

Καλά το 11 από τη μέση και μετά ήταν τρισάθλιο. Το 5ο δεν το έχω ακόμα, άλλα ελπίζω να το αποκτήσω σύντομα καθώς και να βγει μεταφρση, γιατι έχω αρχίσει και τρώω spoiler απο παντου
Σεπ 15 2009 18:58
Φωτογραφία

Συγνώμμη που άργησα να απαντήσω αλλά έτυχαν δουλειές μσν έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Καλά τι να πώ για το 11 μόνο και μόνο που δεν είχε best mom ever, eva musou mode, και fountain pen απλά χάλι μαύρο. Ακόμα και η λδ τι να πώ... Το παιχνίδι πώς πάει;
Σεπ 10 2009 15:21
Φωτογραφία

από εβδομάδα μέχρι μήνα. Δεν μπόρεις να ξέρεις όταν αγοράζεις από ιαπωνία
Αύγ 25 2009 16:59
Φωτογραφία

[URL="http://www.himeyashop.com/advanced_search_result.php?keywords=umineko"]click here[/URL]
Αύγ 25 2009 15:34
Φωτογραφία

βασικά έχω αγοράσει όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολα να βρείς λινκ για να κατεβάσεις. Οσο για την μετάφραση χρησιμοποιοώ το ATLAS αν και δεν είναι και τέλειο
Αύγ 25 2009 09:57
Φωτογραφία

Η νέα χαρακτήρας είναι αυτη του πορτραίτου ν υποθέσω. Μηπως μπορείς να μου πεις απο που κατέβασες το 5? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Χρησιμοποιείς κάποιον μεταφραστή?
Αύγ 24 2009 22:17
Φωτογραφία

τώρα λίγο δύσκολο αλλά για να μήν στο χαλάσω θα πώ λίγα. Η beato τρώει ξύλο. Ο battler ξαφνικά γίνεται πολύ κυνικός. Η λδ και η μπέρν μπαίνουν στην μαύρη λίστα μου με τις ηλιθιότητες που κάνουν. Η virgillia πάντα καλή μαμά α και τι άλλο? Σώστα, μια νέα ντετέκτιβ εμφανίζεται τόσο τέλεια που κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο μεχρι να σπάσει
Αύγ 24 2009 18:43
Φωτογραφία

A ok. Έχεις εγκαταστήσει το 5? Να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να αποφεύγω spoilers του μέχρι να βγει ολοκληρωμένη μετάφραση, άλλα γενικά τι λέει?
Αύγ 24 2009 14:40
Φωτογραφία

τελικά κατάφερα να ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι και τις έκανα εγώ. Τώρα που βγήκε και το 5,το ψιλοπαλεύω ακόμα με μεταφραστή και κάτι γίνεται. Άντε όμως να το μεταφράσουν κι αυτό
Αύγ 24 2009 10:57
Φωτογραφία

Black Rock → qwerty

το ήξερα ήδη,αλλά σε ευχαριστώ που έστειλες τα λινκ
Αύγ 22 2009 16:19