Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaBlack Rock

[quote] Καμία από τις δυο σας δεν ανάγκασα να γραφτεί στο pixiv [/quote] Na σημειωθεί στα πρακτικά ότι ο κατηγορούμενος αν και ήξερε τις συνέπειες και το κάψιμο που θα επακολουθούσε δεν μας εμπόδισε. Όχι μόνο αυτό αλλά δεν δείχνει σημάδια μεταμέλειας. Ως εκτούτου προτείνω την μέγιστη των ποινών. Αka αργό βασανιστήριο με σοκολάτα toblerone. E? τι λέτε αγαπητή συνάδελφε της πολιτικής αγωγής?
Nov 16 2009 02:24
Photo

Black RockKenny

χάρη σου κάναμε! φάε μπαρτζάκο τώρα να μάθεις! [IMG]http://img35.pixiv.net/img/pinkuna/6117878_m.jpg[/IMG]
Nov 16 2009 02:16
Photo

KennyBlack Rock

[QUOTE]Aχαχαχαχαχ Α το τέρας. Δεν του έφτανε που έκαψε εμένα θέλει και άλλα θύματα τώρα.[/QUOTE]Θα ήθελα σ' αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω κάτι. :P Καμία από τις δυο σας δεν ανάγκασα να γραφτεί στο pixiv. Μόνες σας θέλατε. Εγώ απλά βρισκόμουν εκεί όταν χρειαστήκατε βοήθεια με τα ιαπωνικά, και προσέφερα τις γνώσεις μου σαν κύριος. That's all. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για την ψυχική και σωματική καταστροφή που μπορεί να σας προκαλέσει η πολύωρη προσήλωση στο pixiv. :hahaha: Και κατόπιν αυτού, ώρα για image spam. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά. :wooi2: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/517df6f250f68403bb5dc6fbda3b5423.jpg[/IMG]
Nov 16 2009 01:52
Photo

iristellaBlack Rock

Aχαχαχαχαχ Α το τέρας. Δεν του έφτανε που έκαψε εμένα θέλει και άλλα θύματα τώρα. Ωραία έλα να καιγόμαστε μαζί .
Nov 16 2009 00:36
Photo

Black Rockiristella

[IMG]http://img07.pixiv.net/img/usakou/6454496.jpg[/IMG] ο Kenny μου έμαθε το Pixiv και κατασκλαβώθηκα
Nov 16 2009 00:33
Photo

melkior → Black Rock

Το 10 μονο αυτο ειχε μαζι με τα γραφικα ειχε ομως και πολλες ανορθογραφίες οπως η απουσια εξερευνησης οσο για το 8 αν και σε πολλους δεν αρεσει το σεναριο και η εκπληκτικες CGI σκηνες(η σκηνη του χορου μεταξυ Squall/Rinoa καθως και αυτες στο διαστημα με το ragnarok)ηταν το κατι αλλο. Καλα παλι καινουργιο avatar τι εγινε με το προηγουμενο.
Nov 15 2009 21:29
Photo

Black Rockiristella

arigato gosai masta!!!! πες μου οτι το σκότωσα κιόλας
Nov 15 2009 20:53
Photo

Black Rock → melkior

έχω τους λόγους μου,από καινούργια το 8 σαν σενάριο και το 10 σαν gameplay. Φυσικά όμως τα αγαπημένα μου είναι αναμφισβήτητα το 5 και 6
Nov 15 2009 18:38
Photo

melkior → Black Rock

:oo: νομιζω το κρινης καπως αυστηρα αλλωστε αυτο εδειξε το δρομο και για τα υπολοιπα τουλαχιστον στα next gen συστηματα και αποτελει το ποιο ισορροπημενο παιχνηδι απο ολα εκτος του 12 το οποιο δεν μπορω να σου πω μιας και δεν το εχω παιξει,αν και νομιζω οτι η μετεπειτα θεοποιηση του λογω μαρκετινγκ(παραγωγη ταινιων και ασχετων με το ειδος παιχνηδιων)ειναι πραγματι υπερβολικη. Εσενα ποιο σου αρεσε περισσοτερο απο τα καινουργια.
Nov 15 2009 18:18
Photo

Black Rock → melkior

όλα τα παιχνιδια του NES έχουν βγει σε ανάλογες εκδόσεις PSP,advance,DS. Το 7 δεν θέλω να το συζητώ. Το θεωρώ υπερεκτιμημένο και δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους τίτλους
Nov 15 2009 16:00
Photo

melkior → Black Rock

Ακομη και τα πρωτα του Nes??εγω το πιασα απο το 7 και μετα και το σταματησα στο 10 μονο το 12 μου ξεφυγε απο τα παλια προσπαθησα να παιξω κανενα αλλα μονο το 6 μου κανει ορεξη να πιασω τα αλλα παρα ειναι παλια. btw ps3 εχεις πως σου φαινεται το καινουργιο εδω [URL]http://www.wikio.com/video/1891710[/URL] εχει καποια κομματια μουσικης απο το καινουργιο το Chocobo Theme μου θυμιζη αρκετα αυτο απο το 7.
Nov 15 2009 15:09
Photo

Black Rock → melkior

σχεδόν όλα εκτός από τα πολύ πολύ καινούργια
Nov 15 2009 14:00
Photo

Beyonder → Black Rock

Sou esteila Private Message. Eimai apo Serres kai exw dia8esimo spiti sth 8essaloniki wste na alla3eis gia to party! Phgainw sta party ths Sakura Syndrome apo ton Aprilio akomh! Diavase sxetika sto munhma mou.
Nov 15 2009 01:40
Photo

iristellaBlack Rock

Χεχε δεν σε είχα στα friends τόσον καιρό? Arigato for the request λοιπόν.
Nov 15 2009 01:24
Photo

Black Rockiristella

σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!! <3
Nov 14 2009 23:27