Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Jorg
XD Άσε, μιλάμε γύρισα απέξω και από εκεί που ήμουν οκ άρχισε να τελειώνει η μπαταρία, ούτε που μου ήρθε στο μυαλό να ψάξω για τη σελίδα που τα έχει μαζεμένα όλα.
Βασικά υπάρχει στο Reborn wiki...
Και επειδή θα το ξεχάσω αύριο σίγουρα....
Ναι.... λειτούργησα αρκετά για να βρω... XD....
[URL="http://reborn.wikia.com/wiki/Fandom_Shorthands"][COLOR=#0066cc]http://reborn.wikia.com/wiki/Fandom_Shorthands[/COLOR][/URL]
Here you go...
Α και ο συνδιασμός τους είναι τα pairings πχ. 6996, αλλά αν δεις και κανένα 6918 πχ μην τρομάξεις, παντού υπάρχουν yaoi και shonen-ai. Χρησιμοποιούνται πολύ στα fandoms.
Σεπ 13 2010 22:37
Jorg → Kai
Lol, δεν χρειαζόταν να μου τα γράψεις όλα αυτά, αλλά thanks για τον κόπο. :)
Εντάξει άμα είναι να μου στείλεις σελίδα και δεν κάτσεις να μου τα γράψεις εσύ όλα, οκ. XD
Σεπ 13 2010 22:27
Kai → Jorg
Βασικά είναι όπως και στον Tsuna με το 27, από το tsu(2) και νομίζω το 7 πάει na.
Έτσι είναι και για τους υπόλοιπους go(5)ku(9)=59 για τον Gokudera. Οι περισσότεροι έχουν νούμερα. Πάει κάπως....
18 = Hiba
69 = Muku
96 = Chrome
86 = Haru
95 = Kyoko
33 = Ryohei
51 = Shoichi
100 = Byakuran
56 = Colonello
L / L8= Lambo
S = Shamal
B = Bianchi
493 / 193 = Chikusa
87 = Hana
R = Reborn
L / LM = Lal Mirch
SP / 48 = Spanner
D = Dino
84 / B = Basil
XX / X / 3 = XANXUS
SS / S / 39 = S. Squalo
Kikyo = 99
Fuuta = 2
Υπάρχουν κι άλλα. Μέχρι και οι Simon έχουν. Επειδή δεν λειτουργώ τώρα για να τα θυμηθώ (και για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι και να γράψω άλλα XD) θα σου στείλω σελίδα αύριο με όλα. Θυμισέ το μου γιατί από μνήμη δε σκίζω. XD
Σεπ 13 2010 22:21
Jorg → Kai
Damn με πρόλαβαν! XD
Of course it does! 6996 FTW!!!
btw ούτε εγώ ήξερα τι ήταν 6996 μέχρι που είδα το conversation με τον didmakia. XD
Από που βγαίνει?
Σεπ 13 2010 20:55
Kai → Jorg
Lol, ΧD Δεύτερος.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/Guardians/Mukuro/MukuroXChrome/1241661251526.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Κάνει θραύση το 6996 και το Art; XD
Σεπ 13 2010 16:45
Kamen Tantei Zura → Jorg
Είσαι μέντιουμ τελικά ε;
Έτσι, έτσι. Ε βλέπε κάθε σαββατοκύριακο. Θα σου φύγουν σιγά-σιγά. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω. Έχεις και ongoing να φανταστώ;
Δεν το είχαμε αναφέρει και ποτέ οπότε xD
Σεπ 09 2010 16:47
Jorg → Kamen Tantei Zura
You don't know anything about me, after all... :P
Καλά και έγω, βλέπω την anime και manga wantlist μου να μεγαλώνει και ο χρόνος να μειώνεται.
Oh Really? Δεν τό ξερα.
Σεπ 09 2010 16:43
Kamen Tantei Zura → Jorg
Πώς το κατάλαβες; :hahaha:
Καλά, μια χαρά εσύ;
Εγώ δεν θα κάνω φροντιστήριο φέτος, μόνο ενισχυτική. Από του χρόνου~
Σεπ 09 2010 16:38
Jorg → Kamen Tantei Zura
Let me guess. You are the one in your avatar, right? :P
[size=1]Αστειάκι.[/size]
Τι κάνεις βρε παιδί, καλά? Αρχίσατε φροντιστήρια?
Σεπ 09 2010 16:26
Zoro → Jorg
Καλά Luffy που χάνει θα χαρείς μπόλικο πιο κει, οπότε ας τον να νικάει προς το παρόν! :P
Ναι o Usopp αν μη τι άλλο βγάζει καλές ατάκες ορισμένες στιγμές, είτε θα είναι αστείες είτε σοβαρές! Και για την seiyuu της Vivi πάλι ναι, να σκεφτείς ότι ένας από τους λόγους που από fave που την είχα όταν πρωτοεμφανίστηκε ως Miss Wednesday έπεσε αρκετά πιο κάτω ήταν αυτή η κλάψα που την έπιασε στο τέλος, με εκνεύρισε αρκετά... αλλά από την άλλη ήρθε η Robin στην θέση της οπότε παράπονο δεν είχα, equivalent exchange (ούτε καν βασικά, Robin is worth far more). :P
Άντε έχεις ένα filler arc τώρα, μέτριο προς καλό, αν θες/προλαβαίνεις δες το και μετά πρόσω ολοταχώς για Skypiea!
(όσο για το σπίτι καλά μωρέ γενικά, εξεταστική και άγιο πνεύμα XD)
Σεπ 09 2010 06:00
Jorg → Zoro
Όχι παίζουμε. :P
Να πω την αλήθεια το όλο setting της ερήμου δεν με πολυενθουσίασε, άλλα δεν υπηρχε πρόβλημα. Η Robin είναι και γ@μώ τους χαρακτήρες. Από το 130 λογίκα θα μπει στο crew. Εσύ πες μου, πως τα περνάτε στο σπίτι? :P
Η μάχη Zoro - Mr1 ήταν πόλυ ωραία. Στη μάχη Luffy - Croc πιστεύω το παρατράβηξε λίγο, μια φόρα να έχανε θα μου φαινόταν αρκετή. Κατά τα άλλα ήταν υπέροχη μάχη (κυρίως η 2η και μετά η 3η). Ο Sanji είναι τρομερά cool και οι Usopp και Chopper με έκαναν να γελάσω πολύ στη μάχη τους με τους χοντρούς. XD Έκει είπε και μια τρομερη άτακα που με έκανε να αλλάξω εντελώς γνώμη για αυτόν (εάν θυμάμαι καλά: There's a time when a man cannot run from a battle. And that's when his nakama's dreams are laughed at!)
Αύτα τώρα, δεν μου έρχεται τίποτα άλλο.
btw H seiyuu της Vivi ήταν τρομερή! Αν και μου την έσπαγε κάποιες φορές που φώναζε υπερβολικά πολύ (σε αυτό βασικά φταίει ο Oda), απόδιδε με τόση ρεαλιστηκότητα αυτά που έλεγε που, πραγματικά, δεν το πίστευα!
Σεπ 08 2010 23:20
Zoro → Jorg
Α, μα εσύ το προχώρησες πολύ! Έχεις σχεδόν δει το 1/4 του anime και πέρασες τα αρχικά επεισόδια που θεωρώ πιο βαρετά, έτσι, συνέχισε το έτσι!
Εντυπώσεις από το όλο Arabasta arc οπότε; Εμφάνιση Robin, μάχες Zoro-Mr.1, Luffy-Croc (τις άλλες με Bon Clay, Mr.3 κλπ τις είχα βρει πιο βαρετές, γι' αυτό δεν τις ανέφερα) και η όλη παρουσίαση της ερήμου και του πολέμου και τα σχετικά δλδ πως σου φάνηκαν;
Αν σου άρεσαν τότε πας ολοταχώς για το επόμενο arc, το Skypiea, που για μένα ήταν και λίγο καλύτερο και από το Arabasta σκέψου! Και ναι, ο αποχαιρετισμός τα έσπαγε, έχω και την εικόνα που κάνουν τα X στα χέρια τους για album pic!
Σεπ 08 2010 22:58
Zoro → Jorg
Εμ... οκ, είμαι καμένος με την σειρά αλλά όχι σε επίπεδο να θυμάμαι τι έδειξε στο κάθε επεισόδιο αριθμητικά! Για θύμισέ μου λίγο τι έγινε... XD
Σεπ 08 2010 21:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται