Jump to content

Community Status Updates

Photo

ma_foteini → Jorg

ευχαριστώ πολύ! :D
Oct 16 2010 17:13
Photo

Jorg → ma_foteini

Here you are: [spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/Konachancom-41141bluecassherncasshern_sins.jpg[/IMG][/spoiler] ^^
Oct 16 2010 16:13
Photo

ma_foteini → Jorg

i request your posted wallpaper!
Oct 16 2010 14:38
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Oh thanks a lot. ^^ Αν και δεν πολυμπαίνω τώρα στα forums, είχα μια ανάγκη να τα αλλάξω. XD
Oct 14 2010 19:55
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Πολύ ωραία επιλογή για sig! και το άβαταρ είναι πολύ ωραίο. Οπότε, nice set! :hehehe:
Oct 14 2010 06:21
Photo

Kai → Jorg

Celty = Θεά Χαίρομαι που σ' άρεσε. Πώς μου φάνηκε... Ανάμεικτα συναισθήματα. Μετά από τόσα χρόνια ήταν κάπως. Στην ουσία από ένα σημείο και μετά πήγαινα με τους KSN παρότι το είχα φτάσει ήδη στο 170 γιατί μετά το Gintama + το Reborn είχα σιχαθεί τους Horrible-subs (κάποιοι όροι ήταν ό,τι να' ναι) αλλά δεν άντεξα και είδα κάποια κομμάτια από το Choice, ειδικά στη μάχη του Byakuran (πρέπει να γυρίσω πίσω να δω filler Arc) τα οποία μ' απογοήτευσε πολύυυ. Είπαμε κόβουμε αίμα και πόσα άλλα αλλά τον παρακάνανε fabulous στα φτερα. Αίμα φυσικά για δείγμα. Λέγεται ότι θα ξαναρχίσει τον Απρίλιο μεταξύ των φανς, μακάρι να υπήρχε περίπτωση να το πάρει και άλλο studio. Τώρα λέω να περιμένω Tsuki, κατέβασα 2 επεισόδια και μου φάνήκανε οκ σε ποιότητα. Παρόλα αυτά υπάρχει το manga το οποίο τα έσπασε στο τελευταίο chapter, ειδικά στις τελευταίες σελίδες. Αν και η αλήθεια είναι ότι αν δεν έπαιρναν και τον Ryohei οι Vedice μαζί στην αρχή θα είχα περισσότερες ελπίδες ότι δε θα βρει ο Tsuna έναν τρόπο στο τέλος να σώσει τους Shimon και να τελειώσουν όλα ωραία και καλά. Είμαι 50-50. Τα κομμάτια με τούς Πρώτους θα έχουν αρκετό εδναιφέρον. Να δούμε σιγά-σιγά τι παιζόταν τότε. Επίσης θέλω να πείσω την αδερφή μου να βάλουμε στοίχημα ότι τις πληροφορίες τους τις έδωσε ο Verde και μετά θα μπούμε σε Arcoballeno αλλά δεν την βλέπω ακόμα ν' αποφασίζει στο ποιος είναι από πίσω. Μόνο να μη μου ανατρέψει ο Julie/Spade τα πράγματα. ΧD
Oct 01 2010 20:31
Photo

Jorg → Kai

Celtyyyyyyyy!!!!!!! <3 Το set σου τα σπάει απλά! btw πως σου φάνηκε που τέλειωσε το reborn? XD
Oct 01 2010 17:46
Photo

Jorg → Vetus

Uber sig is uber! XD Γ@ματο set!
Oct 01 2010 16:20
Photo

Zoro → Jorg

Aχά, και δεδομένου ότι το anime του D.Gray μου άρεσε πιστεύω θα ρίξω κι εδώ καμιά ματιά κάποτε. Έτσι, προχώρα τα σαν προλάβεις και αναμένω νέα (πας και Arabasta που είναι απ' τα fave arcs μου λόγω φαντασίας που έχει, αλλά, δεν θυμάμαι αν σου έχω ξαναπει, είναι αρκετά hit or miss κατάσταση). Εγώ ένα από τα ίδια, με την έννοια ότι εδώ και κάνα μήνα έχω πιάσει GTO που κανονικά πάνω από βδομάδα δεν θέλει, αλλά λόγω εξεταστικής δεν πρόλαβα να το τελειώσω, ευκαιρία να το κάνω τώρα δλδ!
Sep 28 2010 21:52
Photo

Jorg → Zoro

Ε όχι, είπαμε, δεν έπιασε πάτο. :P Βασικά τέλειωσε όπως και το manga. Μια χαρά ήτανε για τέλος, απλώς το manga προχώρησε και μετά. Και ναι πλήσιαζε υπερβολικά το manga, ούτε ένα αρκ δεν είχαν διαφορά. Βασικά θεώρησε το όπως το D.Gray-man (except το censorship που έχει φάει το άνιμε του reborn). Διάβασε το manga, αλλά αν θες δες και το άνιμε να πάρεις μια γεύση. OP είμαι ακόμα στο 129 (το τέλος του arabasta arc). Περιμένω το αδερφό μου φύγει και μετά θα το συνεχίσω. Berserk είμαι περίπου στο 7ο volume. Αν και μεγάλο το παρελθόν είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον και δεν με έχει κάνει να βαρεθώ στιγμή. Εσύ για πες, what's new?
Sep 28 2010 16:31
Photo

Zoro → Jorg

Rofl! Να υποθέσω βρήκε πάτο με το τέλος ε; Τελείωσε με δικό του άκυρο τρόπο ή απλά το άφησε ανοιχτό για μελλοντικό sequel, με άπειρα αναπάντητα ερωτήματα; Πάντως για να το σταμάτησαν ήδη υποθέτω δεν πρέπει να είχε ικανοποιητική τηλεθέαση (εκτός κι αν πλησίασε υπερβολικά το manga)... και σαν translation groups θυμάμαι όλο το ντρόπαραν διάφοροι. Οπότε δεν το προτείνεις το anime, ε; Btw από OP-Berserk πως πάμε; (και καλά να πάθεις που γέμισες vms, never mess with OPtards XD ... επίσης το "παιδί" λίγο πιο κάτω πρόκειται για τον ίδιο :p)
Sep 28 2010 01:13
Photo

Jorg → Zoro

Τώρα πια, με το τέλος του άνιμε στο 203ο επεισόδιο, μπορείς να αρχίσεις το μάνγκα του reborn, έχοντας παραπάνω λόγους που σε ώθησαν σε αυτή τη πράξη. :P
Sep 26 2010 21:31
Photo

Jorg

Lol, μέσα σε μια μέρα γέμισε μια σελίδα με vms. XD
Sep 26 2010 21:27
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Fave anime/manga ειναι με ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα το ΟΡ. Καμμενη μεχρι το μεδουλι των κοκκαλων μου. Αυτη τη στιγμη δε βλεπω τπτ γιατι οπως ειπα ειχα καποια προβληματα με το νετ μου και επι σχεδον 10 μηνες δεν ειχα καθολου. Τωρα παω σε νεταδικα οποτε μπορω, αγοραζω τομου κλπ. Σε λιγες μερες ομως ΕΥΤΥΧΩΣ θα εχω. Αντε γιατι η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντληται. Τεσπα οταν με το καλο εχω νετ λεω να αρχισω Beserk γιατι το εχω υποσχεθει εδω και καιρο σε ενα παιδι και δεν εχω καταφερει ακομα να το αρχισω. Μετα βλεπουμε. Εχω μια τεραστια λιστα απο anime/manga που θελω να δω/διαβασω και θα διαλεξω κατι απο 'κει.
Sep 26 2010 20:19
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Btw favorite anima/manga, currently watching anime/manga? :P
Sep 26 2010 20:14