Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Παρακαλώ! :3 Εντάξει, δεν έχει πολύ διαφορά, η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα με πιστεύουν περισσότερο όταν ακούνε τον αριθμό της ηλικίας μου. Επιτέλους δηλαδή! :3 Εσένα είχε κάποια διαφορά όταν έγινες 16; =p
Dec 18 2010 21:27
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Arigatou, Zura-chan! :) btw Πως σου φαίνεται η ζωή του 16άρη? XD
Dec 18 2010 18:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

τι όμορφο background στο desktop σου :D σε παραδέχομαι για το γούστο σου :3
Dec 18 2010 17:46
Photo

Kai → Jorg

:hero: Thank you! Συμφωνώ με αυτά που είπες, αλλά εκεί που χάνουν τις έννοιες τους είναι που έχουν κάτι "τρύπες" στο όλο θέμα΄. Σχετικά με αυτό που είπες για τον Byakuran μου έκανε εντύπωση που ρώτησε ο 9ος "Πώς πάνε τα πράγματα στο νοσοκομείο του Namimori" Και του λέει ο Ganauche "Τα πράγματα πάνε καλά." Δηλαδή με λίγα λόγια παίζει κανονικότατα η Vongola να έχει φέρει μόνη της τον Byakuran και να μην έβαλε μόνος του το χεράκι του. Οπότε θα δούμε σύντομα τον Yamamoto. Επίσης ο Hibari είχε την προτελευταία μάχη, ο Yamamoto πήρε προαγωγή; XD
Dec 18 2010 09:33
Photo

Jorg → Kai

Καμμένο! I am proud of you! XD Καλά εγώ δεν πολυκοιτάζω το scanlation group. Ναι το διαβάζω! Μόλις είχα φτάσει στα up to date στο anime και είχα ψιλοπορωθεί... ε, και συνέχισα με το manga. Καλά, γενικώς, στο reborn η λέξη mafia με την κανονική της έννοια (όπως στο op με τους πειρατές, στο bleach με τους shinigami και στο naruto με τους ninja) δεν υφίσταται. :kakaka: Ναι υποτείθεται και ο Byakuran είχε "σκοτώσει" τον Mukuro, αλλά μια χαρά ήταν. Βασικά, όπως είπα, πιστεύω κανένα κόλπο του Daemon να είναι. Μου φαίνεται εντελώς απίθανο να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma, όπως και αυτό με τον Primo. Πέστα! Αν και δεν νομίζω να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο, thew f@cking rule! Ναι, with cool characters, come great battles! XD Να δούμε και τι στο καλό έγινε με τον Yamamoto! Τόσα chapters έχει να τον δείξει.
Dec 17 2010 20:35
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Tζάμπα τα refresh στη σελίδα κάθε Πέμπτη; Τι νόμιζες; Γενικά προτιμώ τους I eat manga είναι η αλήθεια, αλλά δεν αντέχω, μετά το ξαναδιαβάζω βέβαια γιατί η μετάφραση μου φαίνεται καλύτερη σε αρκετά σημεία. Διαβάζεις το Bleach; Ναι ρε, είναι λίγο τραβάτε κι ας κλαίω. Μπορεί να μην θέλει να μείνει έξω από το πανηγύρι. Αυτή η μανία πια να βγαίνουν τα μέλη της Vongola καλοί μαφιόζοι λίγο αδικαιολόγητο μου φαίνεται, μιας και ο ίδιος ο 9ος έχει πει ότι η Vongola δεν έχει ακολουθήσει ως τώρα αυτό που ήθελε να κάνει στην αρχή ο 1ος κι έχει πέσει πολύ αίμα. Και στο κάτω-κάτω μαφία είναι. Ελπίζω ακόμη κι αν έβαλε το χεράκι του, ή μαλλον το ματάκι του ο Daemon να μην ακυρώνει το ένα το άλλο και να έχει παίξει και ο πατέρας του Tsuna κάτι σ' αυτό. Ναι, τελείως υπνοτισμένη. Θέλω να δω τι έχει να γίνει όταν έρθει η σειρά της και αρχίσει να λέει ότι ακολουθεί τον Daemon. Πώς στο καλό θα εμφανιστεί ο Mukuro; Ο ίδιος ο Daemon είπε ότι δεν μπορεί να φτάσει στο νησί. Εκτός κι αν κάνει κανένα "Kufufu, έτσι νόμιζες" ή στείλει τον Ken και τον Chikusa με κάποιον τρόπο να δουν τι παίζει. Έ καλά, αυτό είναι classic shonen jump και πρέπει να μπουν αργά η γρήγορα σε κάθε manga της, θα γυρίσει μετά θα πει κανένα "Δεν είμαι σαν τον πατέρα μου" "Θα πορσπαθήσω να διορθώσω το λάθος του πατέρα μου" "Για να ξεπληρώσω αυτό που έκανε ο πατέρας μου θα πολεμήσω στη θέση του" ¨Η θα έρθουν τίποτα νέα από τον 9ο που θα λένε, 'Δεν έγινε αυτό, έγινε έτσι κι έτσι" και θα τα πάρει ο Enma" :hahaha: που δηλαδή μακάρι να μη γίνει κανένα από τα παραπάνω. +Χρειαζόμαστε επιτέλους λίγη παραπάνω Varia! Τι είναι αυτά; Ναι, και στον Hibari συνηθίζει να βάζει καλές μάχες, οπότε μετά τη fail μάχη του Gokudera μια χαρά θα μας έρθει.
Dec 16 2010 21:00
Photo

Jorg → Kai

Δεν παλεύεσαι! :kakaka: Δεν πρέπει να πέρασε ούτε ένα 10λεπτο από τότε που διάβασα το νέο bleach (I know, έχω και εγώ τα ελλατώματά μου) και δεν είχε βγει ακόμα το νέο reborn και μέσα σε αυτό το 10λεπτο, κατάφερες να το διαβάσεις και να μου στείλεις vm. XD (Θα σου έστελνα πιο πριν αλλά είχα μια δουλειά) Έχω περιέργεια να δω γιατί ήρθε ο Hibari. I mean, αυτός δεν θέλει να ανακτεύεται με την οικογένεια και τώρα ήρθε και με cool εμφάνιση κιόλας. Λογικά θα ήρθε για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με την Adelheid, αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Ναι όντως, αν και, φυσικά, δεν νομίζω να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma. Για κόλπο του Daemon μου κάνει. Εντωμεταξύ, Η Chrome υπνοτισμένη είναι και κάνει έτσι; Για να μην λέει Mukuro-sama λογικά ναι. XD Γενικά, λίγο fail η δικαιολογία: Είναι έτσι ο Tsuna, για αυτό δεν μπορεί να πολεμήσει. Δηλαδή, είσαι έτοιμος να πεθάνεις και σκέφτεσαι τις π@παριές που έκανε ο πατέρα σου; Και εγώ την περιμένω αυτή την μάχη. Να δούμε και τα καινούρια equipment του Hibari και της Adelheid. Έτσι! :kakaka:
Dec 16 2010 15:01
Photo

Kai → Jorg

Reborn 319: [spoiler] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Και πάνω που λέγαμε για τον Hibari έκανε την εμφάνισή του! Ήθελε και είσοδο. Lol ο Kusakabe που οδηγούσε το ελικόπτερο XD Αναρωτιέμαι αν είναι δικό του, τι στο καλό έχει η οικογένειά του πια, δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτήν. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Μ' άρεσε που τελικά όντως οι διαταγές ήταν από τον Iemitsu και δε μας το γυρίανε στο τέλος, αλλά θέλω να δω τι στο καλό έγινε σ' εκείνο το συμβάν και ο 9ος έκανε έτσι μόλις το άκουσε, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Όσο για τον Spade, lol ρε XD εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν. Άλλαξε outfit στην Chrome και χαίρεται. Σου λέει άσ' τους αυτούς να σφάζονται, τα έχω κανονίσει όλα έτσι κι αλλιώς. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Να δούμε και πώς θα συνέλθει ο Tsuna γενικά από το shock. Άντε να δούμε στο επόμενο και τη μάχη Hibari/Adel που μας την χρωστάει από τότε που την είχαν πρωτοξεκινήσει στο σχολείο.[/FONT][/COLOR] [/spoiler] Όπως το υποσχέθηκα :hahaha: Και για να μην ξεχάσω ...and then there was nothing :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 16 2010 13:37
Photo

Kai → Jorg

Πράγματι, αλλά δε νομίζω να την έχει κάνει κιόλας από εκεί μέσα, θα έφταναν ως νέα. Εκτός και αν μας το γυρίσει μετά και πει, γεια σας, σας τον φέραμε μιας και δεν μπορούσε να φτάσει την Chrome διαφορετικά και δούμε κανένα Mukuro vs Spade (μου άρεσει η ιδέα τώρα που το σκέφτομαι) XD Κάτι είχε αναφέρει ο seiyuu του Gokudera όταν τελειώσε το anime και από εκεί πιάστηκαν όλοι ότι θα ξαναξεκινήσει. Από την άλλη δε νομίζω ότι θ' αρχίσει την Άνοιξη, ίσως Οκτώβρη, να κλείσει κανέναν χρόνο. Αλήθεια, ο Byakuran δε μου άρεσε καθόλου σαν κακός κι ας έχει ενδιαφέρον το τι παίζει τώρα. Χίλιες φορές να έβλεπα 2η φορά τη βάρια ή κανένα combo Varia\Mukuro ενάντια στον Tsuna. Το τωρινό παντως δε με χαλάει καθόλου. Αλήθεια, ελπίζω στο τέλος να μην βγουν όοοολοι όμως από την φυλακή και πούνε "τώρα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα", με φοβίζει λίγο αυτή η ιδέα, αλλά θα εμπιστευτώ την Amano, αυτή ξέρει. Α, καλά μη νομίζεις, κι εδώ εκτός του ότι τα πληρώναμε ένα 10ευρο ακατέβατο 2 τεύχη από το κάθε volume έφερνε κάθε φορά εκτός του ότι τον είχα πρήξει κανά 5μηνο που έβγαλε το 1ο volume η Viz τότε μέχρι να τα φέρει, μου είχε βγάλει κι αυτός την πίστη όμως να φανταστείς είχε προλάβει να βγει και το 2ο και τα έφερε μαζί, στην αρχή όλα ωραία και καλά. Αργότερα γίναμε 3 που τα παίρναμε και ήταν όποιος προλάβει γιατί συνήθως 2 έφερνε πάλι. Από τότε που έβγαλα την κάρτα σώθηκα, δεν χρειάζεται να πηγαίνω και να ρωτάω όλη την ώρα "θα το φέρετε;" "ήρθε;" "το παραγγείλατε;" με είχε βαρεθεί και τον είχα βαρεθεί είναι η αλήθεια (τα παίρνω και πιο φθηνά), αν δεν έπρηζες δεν έφερνε και όχι μόνο στο Reborn και σε πιο γνωστούς τίτλούς ή μάλλον σε τίτλους με περισσότερη ζήτηση όπως το Rouroken και το FMA, μέχρι και στο Death Note δηλαδή, μετά σου λένε στήριξε την αγορά σου. Στα Public πάλι One Piece, Naruto, Bleach σε αφθονία, αλλά από άλλους λίγα πράγματα και πάλι κάτι σκόρπιους τόμους. Εσύ και η Vage, θέλει δε θέλει το διαβάζει για να μην την ρωτάω συνέχεια αν το διάβασε. Τώρα που έχει τεστ αυτόν τον καιρό την λυπάμαι όμως, την αφήνω πιο λάσκα :hahaha: Άντε, ψήσε κι εσύ τη Vagelio να το αρχίσει και μετά θα κάνουμε οι 4 μας weekly πηγαδάκι.
Dec 14 2010 00:18
Photo

Jorg → Kai

Καλά, εντάξει, τόσες φορές που έχει εμφανιστεί ως illusion δεν πολυφαίνεται αν είναι ακόμα κλεισμένος μέσα ή όχι. XD Καλά ο Gokudera έχει παίξει και σημεντικότερο ρόλο ως τώρα. Δεν έλεγε μονο Jyuundaime (βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δύσκολα έβρισκες φράση του που να μην περιείχε το Jyuundaime XD). Ναι, όντως αυτό με το αίμα (και γενικώς με το censorship) ήταν πολύ ξενέρα. Ελπίζω και εγώ να το αναλάβει κανένα άλλο studio, αν όντως βγει συνέχεια. Έχει πέσει πολύ μπέρδεμα με το παρελθόν και το μέλλον. Θέλω να μάθω πραγματικά τι παίζει με τον Byakuran. Μπα, δεν νομίζω να γίνει έτσι με τον Hibari. Τώρα, με την μάχη του Gokudera πιστεύω τη χάλασε το ότι ήταν long ranged, και γενικώς αυτές οι μάχες θέλουν περισσότερη προσοχή. Από τη στιγμή που έδειξει τον 15άρη, περίμενα να δω και τον 25άρη. Ούτως ή άλλως μια φορά τον έχουμε δει σε μάχη τον 25άρη. Η μάχη του Ryohei ήταν πολύ καλή, αν και εκτός από το ότι δεν νίκησε έγινε η μούρη του κρέας. :kakaka: Ναι, και μπορεί να πάνε να αγοράσουν τα volumes όλοι αυτοί που διαβάζουν το Reborn. Και εδώ που είμαι άντε να τα βρεις. Αααααα... νόμιζα ότι είχα αποκλειστικότητα. Ποια είναι τα άλλα θύματα? XD
Dec 13 2010 22:45
Photo

Kai → Jorg

Αν κρίνουμε από την Chrome του μέλλοντος λογικά θα δούμε μια εξέλιξη. Να μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουν να βγάλουν τον Mukuro από την φυλακή, επίσης στο μέλλον λειτουργούσαν και μόνοι τους εκτός από τη Vongola όπως φαίνεται. :hahaha: Lol αυτό με το Mukuro-sama, αν είχε περισσότερο screentime ίσως συναγωνιζόταν και τον Gokudera με τα Jyuundaime του, τώρα είναι πολύ πίσω για να τον φτάσει. Ο ένας την ήθελε δυνατότερη αν δεν κάνω λάθος, ο άλλος ήθελα να την καταστρέψει. Το συγκεκριμένο filler Arc δεν το έχω δει. Το anime το άφησα στο μισό του 171, εκεί που τα κακαρώνει ο Genkishi και περίμενα να δω εκείνη την σκηνή του manga που κοιτούσα το αίμα να πετάγετε και καθόμουν μισό λεπτό με ανοιτχό στο στόμα και δεν είδα τίποτα, έφαγα μεγάλη ξενέρα :madtodeath: όταν ξαναρχίσει το anime ελπίζω να το αναλάβει κανένας άλλος!! Τώρα ο Byakuran δεν είναι μόνο πώς εμφανίστηκε αλλά και γιατί, θ' αλλάξει κάτι στο μέλλον πάλι ή αυτά που έγιναν στο μέλλον τα ετοίμαζε και με κάτι τέτοιες ενέργειες όπως όταν είχε προσεγγίσει τον Genkishi πχ. Επίσης ξέρουμε ότι ο Spade τους έχει δώσει τις πληροφορίες για το παρελθόν, ο Byakuran τους έδωσε αυτές για το μέλλον που ανέφεραν; Lol. Ελπίζω πάντως η μάχη του Hibari να μην είναι καμιά ήρθα, είδα, χτύπησα, τέλειωσα και είμαι και ο πρώτος. Πράγματι, τη μάχη με τη Shitt P, αφού ήθελε να της δώσει ένας ύφος "παιχνιδιού" να το πω; Θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο. Ε, καλά, δε λέει κάθε φορά να μας βγάζει τον 25, πρέπει να εξελιχθεί και ο πιο μικρός λίγο για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και αργότερα. Μ' άρεσε που και ο Ryohei είχε περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά. Δεν είναι τα boobs της Adelheid σοβαρό πρόβλημα! Τι μας νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα πρέπει ν' απολύσει και τους assistants που δεν της τόνισαν την αλλαγή. Δεν πρέπει ν' ανησυχούν πάντως, όταν βγαινουν τα volumes αυτά διορθώνονται, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάτι χρόνια να φτάσει ως εκεί η Viz για να έχουμε μια διορθωμένη εικόνα, όπως της αξίζει. Ωραία, βρήκα κι άλλο θύμα! :hahaha:
Dec 13 2010 22:06
Photo

Jorg → Kai

Ναι και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να της δώσει περισσότερο χρόνο. Δεν έχει νικήσει ούτε μια μάχη μόνη της και, γενικώς, όσο γλυκιά και αν είναι, έχει καταντήσει λίγο κουραστικό τα μισά τις λόγια να περιέχουν το Mukuro-sama μέσα. Τώρα για τη σχέση Daemon - Mukuro υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την Vongola και έτσι όπως την ήθελε αυτός (αν και νομίζω ότι το είχε δείξει μόνο στο filler arc στο anime... μπορεί να μας φανερωθεί ως canon πληροφορία τώρα, who know?) Αυτό που δεν περίμενα γενικώς είναι να τα βάλει όλα αυτά μαζί. Μάχη με Shimon, εμφάνιση Vindice, Daemon και Byakuran. Άσε που δεν μπορώ ούτε καν να υποθέσω πως στο καλό εμφανίστηκε ο Byakuran. Τον Hibari τον είχα ξεχάσει τελειώς (μα τελείως όμως). XD Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με ψιλοαπογοήτευσε η μάχη του Gokudera. Γενικώς αυτή η ιδέα με τα μπαλόνια δεν ήταν και η καλύτερη. Αντί για να έχουν στόχο ο ένας τον άλλον είχαν τα μπαλόνια. Άσε που ήταν και λίγο βαρετή η mud flame της Shitt P. Όντως ήταν πολύ καλές οι μάχες του Ryohei και του Lambo (αν και περίμενα να δω τον 25 year old but, oh well...) Ναι, βασικά, ότι έχεις δίκιο, έχεις. Όχι πως τα δικά μου posts έχουν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον αναφέρω τι έγινε και την γνώμη μου και όχι απλά ένα awesome, great, boring etc chapter όπως κάνουν τα περισσότερα έκει. Lol για τα boobs της Adelheid! Βρήκαν ένα πρόβλημα και αυτοί και αμέσως έπεσαν να την φάνε την Akira. :kakaka: Ναι, ευχαρίστως να με "πρήζεις", να σε πρήζω και εγώ. XD Θέλω να μιλάω με ένα άτομο για τις εξελίξεις του manga.
Dec 13 2010 21:47
Photo

Kai → Jorg

Πρέπει να της δώσει περισσότερο χρόνο είναι η αλήθεια, ελπίζω να την κρατούσε για έκπληξη, γιατί για να γίνει host του Mukuro δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα έχει. Τι, είπε ο Mukuro μια μέρα "Να μου γυάλισε αυτή, τώρα που έπαθε κι ατύχημα να την κάνω host μου να την έχω κι από κοντά". Επίσης μου κάνει εντύπωση που θέλει το σώμα του Mukuro, λογικά to Six Paths of Reincarnation και θέματα μετενσάρκωσης, ειδικά αφού και ο ίδιος παίζει να έχει την ίδια δύναμη. Παίζει να είναι blood-related και να τον θέλει γιατί μπορεί να μπει μέσα του πιο εύκολα; Το λέγαμε όταν τελείωσε το Future Arc τι ο Byakuran θα κάνει come back γιατί πολύ στο τσακ μπαν τελείωσε και δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο η Amano, αλλά ότι θα βοηθούσε γιατρεύοντας κάποιον από τη Vongola όχι, ήταν σκηνή wth. Επίσης ο Hibari είναι εξαφανισμένος και πλησιάζει και η ώρα του για μάχη σιγά-σιγά. Η μάχη του Gokudera ήταν κάπως απογοήτευση, αν και καταευχαριστήθηκα τις σκηνές GokuderaxShitopi, μου άρεσε που γύρισε στους δυναμίτες, θα μου λέιψει το Systema CAI, όχι τόσο το G Archery :himitsu: Μια φορά βρήκε να κερδίσει κι αυτός... Του Lambo και του Ryohei μ' άρεσαν αρκετά μπορώ να πω, όπως και τα καινούργια τους Gear. Επίσης γαμάτη η ιδέα να δίνει από λίγο τις αναμνήσεις από το παρελθόν, σε κρατάει κι αυτό και περιμένεις το επόμενο. Ε, για να είμαι ειλικρινής και χωρίς παρεξήγηση, ψέματα δε θα πω κι ας φανώ και σνομπ, γιατί μόνο τα δικά σου post καταφέρνουν να φτάσουν στη δεύτερη σειρά τις 9 στις 10 φορές, δε βλέπω να γίνεται συζήτηση και γι' αυτό βαριέμαι να μπω στον κόπο να γράψω. Η τελευταία μεγάλη συζήτηση του thread ήταν για τα boobs της Adelheid (μη νομίζεις ότι δε σας παρακολουθώ :tensai:) ε, οπότε συνήθως πρήζω την αδερφή μου ή πάω σε κανά ξένο φόρουμ αν δε βαριέμαι. :hahaha: Μπορώ να έρχομαι άνετα να σε πρήζω για κάθε chapter κάθε βδομάδα αν θες, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν έχεις όρεξη για συζήτηση.
Dec 13 2010 21:05
Photo

Jorg → Kai

Douitashimashite! Φυσικά και είναι χαριτωμένη και όντως το τελευταίο chapter τα έσπασε. XD Μακάρι να δούμε την Chrome να παίζει πιο σημαντικό ρόλο και όχι μόνο ως host του Mukuro. Αυτή η Akira μας έχει ταράξει στα cliffhangers! Πρώτα με τον Byakuran και τον Yamamoto (που εκόμα να μάθουμε τι ακριβώς έγινε) και τώρα με τον Daemon! Δεν το ήξερα ότι θα έχουμε και oneshot. Hell Yeah! btw γιατί δεν πέρνας καμιά βόλτα από το αντίστοιχο thread?
Dec 13 2010 19:57
Photo

Kai → Jorg

Domo! H Chrome είναι χαριτωμένο όπως και να το κάνεις. Το τελευταίο chapter τα έσπασε, θέλω να δω τι ρόλο παίζει η Chrome γενικά, γιατί για να την πλεύρισε ο Mukuro από την αρχή, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα έχει. Να δούμε και τι άλλο ετοιμάζει ο Spade, δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο. Θα έχουμε και extra oneshot, μακάρι να το μεταφράσουν γρήγορα. :awww: Να το πάρουμε για δώρο στις γιορτές.
Dec 13 2010 14:30