Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Yuki-chan → metalmusicmaniac

:P [SPOILER]Αχουυυ! Το κα'ι'μενο το παιδι...:P Δεν πηραζει ...το ονοματακι δν το'μαθες? :S ετσι εσυ φιλας κοπελιες διχως να γνωριζεις τα ονοματα.... πωπω....καλε ..εσυ εισαι επικηνδυνος.. XD[/SPOILER]
Οκτ 03 2011 20:20
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Υποτίθεται οτι αυτή είναι η δουλειά τους :P [SPOILER]Δεν πρόλαβα τίποτα άλλο γιατί μετά πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου για μετα-συναυλίας γλέντι και έπρεπε να φύγω :smokingg: :P [/SPOILER]
Οκτ 03 2011 19:30
Φωτογραφία

Α! καταλαβα βολοδερνωτεμπελοσκυλα ^^ [SPOILER]Ο_0 WHOOT??!!! ΜΟνο γλωσσοφιλα... πφφφ... :P[/SPOILER]
Οκτ 03 2011 19:14
Φωτογραφία

Γιατί νομίζεις ο οργανωτής την κάλεσε :P, μόνο της είδε οτι γινόταν συναυλία και ήρθε. Αυτοί οι φωτογράφοι απλά βολοδέρνουν στην πόλη με μια κάμερα και κυνηγάν από ''μεγάλα λαβράκια'' εως συναυλίες νέων συγκροτημάτων που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. [SPOILER]Με τη κοπελιά έπεσαν μόνο κάτι γλωσσόφιλα και τίποτα παραπάνω :P lol[/SPOILER]
Οκτ 03 2011 18:35
Φωτογραφία

Βρε,το main point δεν ειναι αμα ηταν ομορφη η κοπελια ...τι εγινε μετα ειναι... :P anyway κανεις την διαφορα οντος..εγω απλα παιζω οταν μπενω :P τωρα για την φοτογραφο δν θα επρεπε να ρωτησεις την οργανοση?? :S
Οκτ 03 2011 18:32
Φωτογραφία

Μια χαρά είναι και το unusual. Όμορφη η κοπελιά, μην ανησυχείς ;). Όσο για φωτογρεφίες, όσο τραγουδούσα είδα μια δημοσιογράφο με επαγγελματική φωτογραφική που τράβηξε κάμποσες, τώρα που τις ανέβασε και πως την βρίσκω αυτήν για να μου τις δώσει :hmmm:, παρεπιπτώντος, το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο μας live το Σεπτέμβριο, τράβηχτηκαν πολλές φωτο αλλά που πήγαν ??????:hmmm:????? fb δεν έχω, κάνω τη διαφορά όπως μου λένε οι φίλοι μου.
Οκτ 03 2011 18:18
Φωτογραφία

γενικος ντυνομαι λιγο περιεργα...unusual αμα θες.. ^_^ ομορφη η κοπελια.. ? ;) υπαρχουν τπτ φοτογραφιες απο το event? Α! εχεις fb?
Οκτ 03 2011 16:53
Φωτογραφία

Βασικά είδα ένα κορίτσι στην ηλικία μου να κάθεται μόνο του και να κοιτάει τριγύρω σαν να ψάχνει κάτι. Πάντως αν κάθε φορά που βγαίνεις ντύνεσαι κάπως έτσι δε θα δυσκολευτώ καθόλου να σε αναγνωρίσω :P
Οκτ 03 2011 15:12
Φωτογραφία

Οχι δυστυχος δεν ηραθα αλλα ηθελα πολυ.. ;) τωρα αμα ειδες ενε κοριτσι με μεχρη τον ομω μακρια μαλλια με φουστα μποτες και μπολερο οπως και καπελο καφε......τοτε η επιθημεια μου να ερθω ,μετατραπηκε σε ειδολο με σαρκα και οστα πηρα την μορφη μου και πραγματοποιηθηκε.. :) Δηστυχος δεν υπηρχε κανενας να ερθει μαζι μου .. :C
Οκτ 03 2011 14:14
Φωτογραφία

Τελικά ήρθες χθες??? Νομίζω πως σε πήρε το μάτι μου αλλά μιας που δεν σ'έχω ξαναδεί :P δεν κατάλαβα με σιγουριά αν ήσουν εσύ
Οκτ 02 2011 12:23
Φωτογραφία

ναι οντος ^^
Σεπ 29 2011 13:40
Φωτογραφία

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Σεπ 29 2011 13:19
Φωτογραφία

Εκτος αν παίζεις έντεχνο. Εκεί χρειάζονται
Σεπ 29 2011 13:14
Φωτογραφία

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Σεπ 29 2011 13:13
Φωτογραφία

Είσαι στο νόημα, ναι, έχουμε κορίτσι στη μπάντα, παίζει δεύτερη κιθάρα. Πλήκτρα είχα στην προηγούμενη μπάντα, σε αυτή δεν είχαμε την πολυτέλεια να αποκτήσουμε πληκτρά αν και δεν μας χαλάει και χωρίς πλήκτρα
Σεπ 29 2011 13:04