Community Status Updates
demonicMC → Omoikane
καλησπερα φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση? το ονομα σου ειναι απο μια ιαπονικη θεοτητα σωστα? απο που ανακαλυψες εκεινο το συμβαν?
Aug 06 2010 02:10
demonicMC → monkey d luffy
costumes εννοεις στολες? Αν αυτο εννοεις πιστευω πως ατυχησες μπορει να υπαρχει στη Ναβαρινου στο cine shop αν υπαρχει κατι απο κει και περα για cos-play υποθετω οτι τις φτιαχνεις μονος σου
Jul 02 2010 13:25
demonicMC → Phantom Duck
Ελα φιλε μου καλησπερα. Σκεφτηκες καθολου την αιτηση που σου εκανα? Προς ενημερωση αν δεν το ξερεις ειμαι ο shadegr απο την eclipse...
edit: γραψε λαθος και εκει demonicMC ειμαι σορρυ...
Jun 23 2010 11:52
demonicMC → Mad_Hatter
ΟΧΙΙΙΙ! δεν ειμαι δα και τοοοοσο παλιος ωστε να ξερω τα δυσκολα! Οσα εχω βρει μεχρι τωρα ειναι το μικροτερο ποσοστο απο αυτα που εχω διαβασει και τα υπολοιπα απο τα hints! αλλα bring it on!
Jun 07 2010 00:17
demonicMC → Shikamaru
Σωστα λες φιλε μου καταλαβαινω απολυτα κα συμπαθω! Πολυ γαματω story και ο χαρακτηρας του Ares δεν απο αυτους που βλεπεις συχνα περιμενω το επομενο με ανυπομονησια
May 20 2010 15:45
demonicMC → Shikamaru
Το avatar σου απο το Vagrant Soldier Ares (ή απλα Ares) δεν ειναι; Αν ναι πες μου λιγο τι πιστευεις για τη σειρα?
May 19 2010 17:03
demonicMC → Silmarien
[COLOR="Blue"]Niceeee... αν και δεν καταλαβαινω για τι πραγμα μιλαμε..... Μπραβο Μπραβο!!! Σου αρεσει ΚΑΙ εσενα το combo Εleven Eyes-Tegami Bachi-D. Gray man!!! MΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!! [/COLOR]
May 16 2010 16:35
demonicMC → Melkor
Ευχαριστω φιλε! Δεν πειραζει που αργησες ειδα ηδη το A tale of Memories... απλα φανταστικο! Δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να φτασει τοσο κοντα στο Clannad σε ποιοτητα. Οσο για το School Days που εδωσες ειναι απο τα καλυτερα ευχαριστω για τους τιτλους θα τα ψαξω και μολις τα τελειωσω σου δινω εντυπωσεις
Apr 29 2010 22:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed