Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Silmarien

[COLOR=MediumTurquoise][I][B]I am already a member @ aarinfantasy happily leeching their animus. Όπως καταλαβαίνεις μια συμπάθεια την έχω για το είδος (γενικά ότι έχει rovu rovu μέσα το λατρεύω - ρομαντική ψυχή γαρ). Aν και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ περισσότερο τα manga.Στα anime σπάνια θα βρείς αρκετά καλές δουλειές (με Ai no Kusabi, Junjou, και Fuyu No semi να αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις). Πχ και το Haru είναι πολύ ανώτερο στο manga από ότι στο anime (καλά καλύπτει και πολύ περισσότερη υπόθεση βέβαια). Damn I love those guys!!!![/B][/I][/COLOR]
Ιούν 21 2009 12:47
Φωτογραφία

Silmarien → amaya3

[COLOR=Purple]Χαχαχα! Ευχαριστώ! Και εμένα μου αρέσει η sig σου αν και δεν ξέρω από που είναι. -_-[/COLOR]
Ιούν 21 2009 12:47
Φωτογραφία

Silmarien → iristella

[COLOR=Purple]Hey there! Thanks for the comment! Πραγματικά είναι υπέροχο ζευγάρι! :lovulovu: Από ό,τι βλέπω σου αρέσουν τα yaoi animes. Ε? Έχεις επισκεφθεί το aarinfantasy? Είναι forum αυτού του είδους anime. [/COLOR]
Ιούν 21 2009 12:39
Φωτογραφία

amaya3 → Silmarien

*συμφωνεί με την προλαλήσασα below* :3 ur sig is awesome!<3*squeals*
Ιούν 21 2009 12:36
Φωτογραφία

iristella → Silmarien

[COLOR=MediumTurquoise][I][B]Hello!!!! Just wanted to say that your signature rocks!!!Kato and Iwaki are simply awsome!!!!!!! <3333333[/B][/I][/COLOR]
Ιούν 21 2009 12:09