Community Status Updates
Cassiel → Wabbit
Δυστηχώς όπως είχα πει και παλιότερα δεν θα είμαι...πολλοί παράγοντες που δεν θα ήθελαν να αναλύσω εδώ...και ήθελα να σε έβλεπα σαν Blair και τα άλλα παιδιά επίσης με τα δικά τους cos.Αχ άτιμη απόσταση:(...
Nov 10 2009 18:44
Wabbit → Yo! Master
Thnx a lot dear. 8a prospa8hsw na to ylopoihsw oso kalytera mporw!
Oct 27 2009 18:50
Wabbit → MisaYoshiko
Σοβαρά τώρα είναι χειροποίητη???????????? Sugoiiii! Οπότε συγχαρητήρια στην Marilou για το ταλέντο της, άμα αρχίσει να τις πουλάει θα βγάλει λευτά, αλλά και σε εσένα γιατί χωρίς το σωστό μοντέλο το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο καλό. Congrats to both of you!
Oct 26 2009 12:44
MisaYoshiko → Wabbit
ευχαριστω και για τα 2:) τα ευσημα για το cos πανε στην Marilou, που εκατσε και εφτιαξε αυτη την υποεροχη στολη, που αν και λιγο αβολη δεν ηθελα να βγαλω απο πανω μου
Oct 26 2009 12:30
Wabbit → MisaYoshiko
Hello! Να σου πώ 2 πράγματα. 1) Συγχαρητήρια για την Halloween αφίσα που εμπνεύστηκες, τα σπάει, 2) Το cosplay της Lulu ήταν τέλειο. Σου πήγαινε γάντι απ'ότι είδα στις φώτο. κρίμα που δεν το είδα από κοντά! Αυτά, Have a nice day!
Oct 26 2009 11:50
Wabbit
Gomenasai minna που έσβησα τα μηνύματα. Αλλά κάτι κόλλησε και μου έδειχνε συνέχεια Notification ότι είχα καινούριο public message ενώ δεν είχα....
Oct 23 2009 11:21
Wabbit → Night Wizard Seal
Χμμ τουλάχιστον θα δούμε και όλους τους γνωστούς μας οπότε όλα καλά!
Oct 22 2009 20:34
Wabbit → Night Wizard Seal
Its oke. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τις υποχρεώσεις. Κι εγώ σκόπευα να πάω αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν κάθισε τελικά. Δηλαδή δεν είχε πολύ κόσμο; 'Η απλώς δεν είχε πολλά cosplay; Πάντως μακάρι να μην έχει τρελό κόσμο τουλάχιστον αύριο γιατί αλλιώς δεν θα βρούμε να κάτσουμε στο cafe ούτε για λίγο...
Oct 22 2009 20:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed