Community Status Updates
Wabbit → MitHuNa
Αnnise-neechan! Έπρεπε να το είχα φανταστει! :P Φυσικά και το θυμάμαι! Χαίρομαι π σε έχω και στο anime.gr τώρα
Sep 20 2009 14:06
MitHuNa → Wabbit
ναι ωραία θα ήταν να είχα και ομαδικές φωτογραφίες αλλά έτσι είναι σε αυτά ο δημοσιογράφος προφανώς διάλεξε την ωραία κοπέλα και έγραψε οτι ήθελε για να γίνει πιο πιασάρικο το θέμα αλλά dont worry σιγά σιγά θα τα συνηθίσουν κ θα βάλουν και ομαδικές! χμ.. οχι δεν με έχεις γνωρίσει πριν κάτι εβδομάδες με έκανες add sto myspace η κοπέλια που κρατάει το τόξο πάνω στην χέστρα είμαι (νομίζω αυτό θα το θυμάσαι.. χουχου)
Sep 20 2009 13:59
Wabbit → MitHuNa
Arigatoo gozaimasu! Δεν είμαι ακριβώς χαρούμενη για το άρθρο, θα προτιμούσα κάποια ομαδική φώτο αλλα...Btw, σε έχω γνωρίσει κάπου; Please help...και ευχαριστώ για το request
Sep 20 2009 13:48
MitHuNa → Wabbit
wabbito saaaan! mitsketaaaa!! σε βρήκα και εδω!!! χα! congrats για το περιοδικό τέλεια βγήκες! πολύ καλή Μikuru!
Sep 20 2009 13:29
Cassiel → Wabbit
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=340110#post340110[/url]
:D:D:D!!!!Time to rule the world XD!!!Cograts Wabbi-chaaaaaan o^-^o!!!!
(\ (\
( - -)
((') (')
Sep 20 2009 11:06
Wabbit → Matu-san
Lol, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει αυτό. Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό του party νομίζω. Θέλω να πώ, απλώς έδειξαν μια κοπέλα από όλο το πάρτυ, θα ήταν καλύτερα να είχαν βάλει φώτο από περισσότερα cosplay. Ένα σωρό φώτο τραβήξανε. lol Τεσπα
Sep 20 2009 02:55
Matu-san → Wabbit
Άντε τυχερούλα, έγινες γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω του ταχυδρόμου!! :)
Sep 19 2009 23:45
Dark_Venus → Wabbit
Εγώ είδα όσα έχουν βγεί και περιμένω τι επόμενο... :) Το 11 μου φάνηκε σιχαμένο λίγο...θα μάθεις όταν φτάσεις εκεί, να μην σου σποϊλάρω...
Sep 19 2009 20:12
Wabbit → vasilisk
Ναι το είδα, αν και βασικά θα προτιμούσα να είχαν βάλει πολλές pic από όλο το πάρτυ κ όχι μόνο εμένα. Δεν νομίζω ότι ήταν αντιπροσωπευτικό. Αλλά δεν με ρώτησε και κανείς :P. Εσύ ποιος είσαι;
Sep 19 2009 19:46
vasilisk → Wabbit
ο "ταχυδρομος" εχει ενα αρθρο για το cosplay party στο dasein... εχει ολοσελιδη φωτο σου, αν εισαι εσυ η mikuru ;)
Sep 19 2009 19:41
Dark_Venus → Wabbit
Οντως... Πολύ σπαστικό το censoring. Μεχρι που εχεις δει; A thanks και για το friend request :)
Sep 19 2009 16:43
Wabbit → Dark_Venus
Ναι είναι, αν και γι αυτό νομίζω πως ευθύνονται μερικά fansubs. Πάντως εγώ σπάζομαι με το censoring γενικά...Αλλά μου έχει αρέσει πολύ σαν anime!
Sep 19 2009 16:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed