Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

stark-sama → LCF89

Λοιπον εσενα σε συμπαθησα ηδη..... Και εμενα μου τη σπαει τρελα αυτο το σεναριο. Διοτι αλλο πραγμα ειναι να εχεις τα πρωτεια στη δυναμη και αλλο να σε καπακωνουν αλλοι... Δε βαριεσαι... Θα το αντεξουμε και αυτο..... Στο μεθεπομενο chapter μαλλον θα μπουμε για τα καλα στη μαχη εναντι των Love,Rose οποτε εκει ο Stark θα μεγαλουργησει και παλι.... Ελπιζω τουλαχιστον μονο να μην εχουμε την καταληξη του Segunda.
Αύγ 28 2009 00:03
Φωτογραφία

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Οχι δεν το παρακανες. Ειπες αυτο που θα ελεγα κι εγω.:ureshii: Βεβαια αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ο Yammy θεωρειται πιο δυνατος απο το Stark!! Ξενερα...:frozen:[/SIZE][/FONT]
Αύγ 27 2009 23:47
Φωτογραφία

stark-sama → LCF89

My pleasure LCF89. Σιγα - σιγα και εγω μεγαλωνω τον κυκλο των γνωριμιων μου... Ελπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα. Oσο για τον Stark..... τα λογια ειναι περιττα.... Ηe's definitely the best!!! He's the true ruler amongst the Εspadas...... Ηe's the absolute weapon machine........ He's perfect.... magnificent.... Μηπως το παρακανα????:nosey::nosey::nosey:
Αύγ 27 2009 23:34
Φωτογραφία

LCF89 → stark-sama

thanx για το request. Αγαπημενος espada o Stark!! :)
Αύγ 27 2009 23:12
Φωτογραφία

stark-sama → Eclipse

Hey. Mολις εβαλα στο group οτι χρειαζεται για την Vice Captaincy στην 6th Division. Προχωρησα κανονικα γιατι δεν ξερω ποτε ακριβως θα μπορεσω να ξαναμπω στο forum. In case που υπαρχει προβλημα σε οτι εκανα στειλε μου για να τα αλλαξω...
Αύγ 26 2009 13:36
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → stark-sama

Οκ μάν θα κάνω ότι μπορώ και ...ευχαριστώ!
Αύγ 26 2009 10:44
Φωτογραφία

stark-sama → Night Wizard Seal

A!!!! Kaι κατι ακομα..... Πριν 3 μερες δημιουργηθηκε group για τους fan της Gotei 13. Εκει επιλεγεις να παρεις ή Captaincy ή Vice Captaincy ή ακομα και seated officers, aναλογα αν θαυμαζεις κάποιον απο τους χαρακτήρες και τον νιώθεις πιο κοντά στον δικό σου χαρακτήρα. Στα υποψιν Kenpachi & Ikkaku δεν εχουν πιαστει ακομα...... και κανενας απο τους former captains. Κανε μια βολτα απο εκει και αν σ'αρεσει κανε και join!!! Πες και σε οσους μπορεις για το group γιατι τωρα κανουμε recruit των Divisions.
Αύγ 26 2009 10:22
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → stark-sama

Η χαρά δική μου στάρκ-σαμα.Λοιπόν τώρα έχω γυρίσει και από τις διακοπές μου επίσημα και επανέρχομαι στο φόρουμ :)I hope to see you around bro !
Αύγ 26 2009 09:55
Φωτογραφία

Black Kaiser → stark-sama

Εγώ ευχαριστώ για το friend request. Συνάδελφε Εσπάντα μάλλον είσαι η τελευταία ελπίδα μας να δείξουμε κάτι καλό. Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην σε σκοτώσει ο Κούμπο με κανέναν lame τρόπο όπως εμένα. :D Για την Hallibel δεν έχω καμιά ελπίδα, δυστυχώς. Είναι πιο αδύναμη και απο τον Old Barry !
Αύγ 25 2009 15:12
Φωτογραφία

stark-sama → Night Wizard Seal

Ηello bro!!!! Thanks for accepting my friend request... Eλπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα για αυτα που μας εξιταρουν σε αυτο το forum.. Και παλι thanks και see you around pal......
Αύγ 25 2009 14:26
Φωτογραφία

iristella → stark-sama

Tίποτα! Pleasure is all mine. Glad you are enjoying the forum. Εύχομαι να τα λέμε συχνά ! Καλή διασκέδαση και happy posting!
Αύγ 25 2009 14:15
Φωτογραφία

stark-sama → Mad_Hatter

What's up bro??? Thanks που δεχτηκες την friend request. Απο εδω και περα ελπιζω να τα λεμε που και που... για τα θεματα που μας "βασανιζουν" σε αυτο το forum. Ειμαι σε διακοπες οποτε τωρα δν παιζει να βρισκομαι γενικα για πολυ ωρα στο forum. Και παλι thanks και τα λεμε......
Αύγ 25 2009 14:05
Φωτογραφία

stark-sama → iristella

THANKS FOR ACCEPTING MY FRIEND REQUEST. Ελπιζω να τα λεμε και πιο συχνα μιλωντας για τα θεματα που υπαρχουν σε αυτο το forum.... Oυτως η αλλως το forum αυτο ειναι μια συνηθεια που εγινε λατρεια...
Αύγ 25 2009 13:58
Φωτογραφία

stark-sama → Eclipse

hey there. Χθες εκανα join στο social group και θελω 6th division για renji abarai. Btw εξαιρετικη ιδεα για το social group. Μονο πες μου αν η διαδικασια που ακολουθω ειναι ιδια στο group με αυτη που κανανε τα παιδια για τους captains. See you later Captain Commander..
Αύγ 25 2009 11:32
Φωτογραφία

Mad_Hatter → stark-sama

Thanks για το Friend request bro, αργησα λιγο να κανω accept γιατι ελειπα.
Αύγ 18 2009 14:36