Jump to content

Community Status Updates

Photo

HelenGreece4ever → stark-sama

ευχαριστω:awww:
Jun 17 2010 22:21
Photo

stark-sama → HelenGreece4ever

Hello there!! Thnx για το invite. Καλως ηρθες στην τρελοπαρεα του forum και ελπιζω να ποσταρεις οσο το δυνατον γινεται σε αυτα που θα βρισκεις ενδιαφεροντα...See ya around.!!:ureshii:
Jun 17 2010 22:10
Photo

Black Kaiser → stark-sama

:P Nah, είναι προφανές πως η κανονική μάχη δεν έχεει ξεκινίσει ακόμα ακόμα και το καταλαβαίνει καποιος αν δεν διαβάζει κάποιος το manga. Απλά δεν μπορέι να φανταστεί ότι η μάχη διακόπτεται σε καποιο σημείο. Πραγματικά ανυπομονώ για το επεισόδιο 278 όπου θα δείξει τους espada ζωντανούς και τον έρχομο των Vizards. Το anime στέκεται πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αντε να παίρνει λίγο τα πάνω του γιατί με όλα αυτα τα fillers ξεχάσαμε τι πάει να πει Bleach :riiight:
Jun 15 2010 21:27
Photo

Ναι, όπως καταλαβαίνεις το επεισόδιο έχει ήδη γίνει ένα απο τα καλύτερα μου ! Πέρα απο την σκηνή του release είμαι χαρούμενος που δεν έκανα censor το χέρι της Soifon καθώς σάπιζε. Το μοναδικό αρνητικό είναι ο Omaeda ο οπόιος προσπαθεί να χαλάσει κάθε αίσθημα έντασης που σου προκαλεί ο Barragan. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι κάνει στο επόμενο...:frozen: Και εγώ τώρα ανυπομονώ να δω το release Wolf-Hunter Stark, αν και τον ίδιο θα τον δούμε σε δράση (cero metraleta) στο μέθεπόμενο. Και όντως ο Kubo δεν φέρθηκε καλά στους espada, ειδικά στην Harribel. Aφού να σκεφτείς πως η μάχη του Aizen κράτησε διπλάσια chapters απο ότι όλων των espada μαζί. Τουλάχιστον το anime έχει added scenes στις μάχες τους και το διορθώνει λίγο.
Jun 15 2010 17:05
Photo

Η αλήθεια είναι πως ο Kisame έχει κάνει / θα κάνει σοβαρή ζημιά στην πλευρά των "καλών". Οι πληροφορίες είναι μπορεί και το σημαντικότερο πράγμα σε έναν πόλεμο, έτσι ο Madara βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Συμφωνώ στο να δούμε Madara - Kabuto μετά το τέλος αυτού του arc αν και νομίζω θα μας γυρίσει και θα εστιάσει και πάλι στον Sasuke, μιας που έχουμε καιρό να τον δούμε. :uhh:
Jun 05 2010 13:42
Photo

Σίγουρα ο Kisame θα εμπλακεί καποια στιγμή, απλά τώρα δεν τον συμφέρει. Αφενός είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφύγει την μάχη με 2 jinchuuriki αφετέρου καλά κάνει και περιμένει να δει αν θα καταφέρει ο Naruto να ελέγξει το Kyuubi αφού απο αυτό εξαρτάται όλο το σχέδιο των Akatsuki. Μακάρι πάντως να μην περιμένουμε πολύ.
Jun 03 2010 19:52
Photo

Ούτε που το είχα προσέξει. Έλεος, τυφλός I am. :P
Jun 03 2010 14:50
Photo

:kill4u: WHOAH ! Αυτήν την pic δεν την είχα βρει πουθενά ! Thanks ! Αυτή πάει avatar μόλις φτάσει στις μάχες των top espada η σειρά. Και μια που είπαμε για το anime ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ το canon story ! Ανυπομονώ να τελειώσει η μάχη Ulquiorra- Ichigo ώστε να πάμε στην FKT να δούμε λίγο Stark, Barragan, Hariberu.
Apr 21 2010 08:56
Photo

Αφιερωμένη : [SPOILER] [IMG]http://i39.tinypic.com/301ms0h.jpg[/IMG] Απο το νέο Opening του Bleach. Αντε απο αύριο θα μπορείς να βάλεις την released μορφή του Stark ώς avatar ! :hihi2: [/SPOILER]
Apr 13 2010 15:05
Photo

Βασικά θα πρέπει να περιμένουμε το chapter. Αν και πιστεύω πως είναι πέρα απο σίγουρο ότι ο Gin δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Σίγουρα έχει κάτι παραπάνω απο αυτό.
Apr 06 2010 23:02
Photo

[QUOTE] με τον Κazeshini στο ρολο της Μαιρυ Ποπινς (νταντας), μια με την Haineko σε ρολο που θυμιζει ρομαντικες ταινιες β κατηγοριας τυπου Οσα περνει ο ανεμος.[/QUOTE] :kakaka::kakaka::kakaka: Description is WIN.
Mar 22 2010 23:50
Photo

Έχεις δίκιο για το Nadegiri, για το anime. Παρόλα αυτά αφού είναι επίθεση του Ryujin Jakka μάλλον πρόκειται και αυτό για flame ability. Τέσπα, θα δούμε. Σημασία έχει που ανέβηκε και πάλι η σειρά στα SS Αrc επίπεδα.
Feb 25 2010 18:15
Photo

Τι ρεζίλι ρε, σιγά. Αν γινόταν να γίνεσαι με τέτοια ρεζίλι θα ήμασταν όλοι ρεζιλεμένοι.Ξέρεις πόσες φορές έχουν μπει fake spoilers όχι μόνο στο thread του Bleach αλλά και των άλλων manga ?
Feb 10 2010 11:31
Photo

Welcome back ! :) Τα spoilers που έχεις ποστάρει είναι fake. Μοιάζουν με τα κανονικά αφού πρόκειται για την Hinamori όμως προέρχονται απο fake Οhana (αποδείχτηκε με τα tripcodes numbers πως ήταν κάποιος άλλος). Αλλίως ρε δεν θα τα είχα ποστάρει ? :P
Feb 09 2010 23:16
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Δεν πειραζει για το double post.:ureshii: Ο αγαπημενος μου captain νικησε τον αγαπημενο μου espada. Δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε το αποτελεσμα αλλα με ψιλοχαλασε το shikai του.:erk: Αλλα στο τελος o Αizen λεει let's go. Φευγουν??:OMG3:[/SIZE][/FONT]
Sep 29 2009 13:10