Jump to content

Community Status Updates

Photo

dOOpLiSSaKoS → Akasukekuro

Sorry που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά δούλευα μέχρι τα ξημερόματα :(
Sep 20 2009 16:56
Photo

Akasukekuro → legeon

Τελικα ηρθες? Εμεις συναντηθήκαμε περιμέναμε αλλα μεχρι και μιση και μετα φυγαμε γιατι δεν ερχοταν κανεις....
Sep 20 2009 02:07
Photo

matassos → Akasukekuro

psile opws eipa endiaferomai, 8 pame g kafe i kt tetoio? m katevainw tzampa kentro... na paroume k kana tetradio na t organosoume? :P
Sep 18 2009 23:26
Photo

legeon → Akasukekuro

6 Καμάρα ψηλός μακρύ μαλλί ελήφθη
Sep 18 2009 21:05
Photo

Akasukekuro → legeon

Καλα αν θες λοιπον ελα σαββατο στις 6 το απογευμα στην καμαρα εκει θα σας περιμενω απο κατω και για να με αναγνωρισεις ειμαι ψηλος και εχω μακρυ μαλλι, προφανως θα καταλαβεις ποιος είμαι.....
Sep 18 2009 00:40
Photo

Akasukekuro → roriconfan

Ελα ρε το σαββατο οπως ειπες και εσυ για το σου/κου κανονισαμε, σαββατο στις 6 στην καμάρα.Δεν χρειαζεται να σου πω πως ειμαι θα σε αναγνωρισω εγω αν δεν με θυμασαι...
Sep 18 2009 00:39
Photo

Akasukekuro → dOOpLiSSaKoS

Εχμ, το σάββατο μπορείς? Κανονίσαμε στις 6 στην καμάρα. Για να ξέρετε θα περιμένω απο κάτω για να με αναγνωρίσεις, έχω αρκετά μακρύ μαλλί και ειμαι αρκετά ψηλός... Τα λέμε εκεί!!!
Sep 18 2009 00:38
Photo

legeon → Akasukekuro

αν είναι για τις 19 τότε είμαι μέσα
Sep 15 2009 15:23
Photo

Akasukekuro → legeon

το αλλο σαββατο καλα ειναι? Αν επιθυμεις ελα....Τι λες για καμαρα στις 6 το απογευμα?
Sep 13 2009 23:45
Photo

Akasukekuro → MitHuNa

Εμ συγγνωμη η αννί δεν είσαι? Που σπουδάζει Οδοντιατρική? Αν δεν είσαι σορρυ λάθος μου!!!!:D
Sep 13 2009 23:43
Photo

roriconfan → Akasukekuro

Αν το οργανώσεις το Σου-κου που έρχεται θα παρεβρεθώ. Έχω και μαγαζί να προσέχω ξέρεις. Πάντως εγώ σου το είπα ότι όλα τα πρότζεκτ εδώ καταλήγουν. Και άποψη μου είναι ότι ποτέ δεν ζητάς άλλους να συμμετέχουν από την αρχή. Ξεκινάς και ακολουθούνε. Έτσι έχει η κατάσταση στην Ελλάδα. Έχω έτοιμο σενάριο μέχρι ένα σημείο και είναι σαν νουβέλα για την ώρα. Έχω έτοιμα τα μοντέλα των χαρακτήρων και τον κόσμο. Βάλτε εσείς το στόριμπορντ στην ανάγκη και προχωράμε.
Sep 13 2009 20:18
Photo

legeon → Akasukekuro

εμ κοίτα εγώ από απλή περιέργεια και αγνό ενδιαφέρον ήθελα να μάθω την πορεία των εργασιών σας.δεν έχω κάτι να προσφέρω,πόσο μάλλον σε σκίτσα.ζητάω συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός και παρανόησες(αν έγινε κάτι τέτοιο δηλαδή) τα λεγόμενα μου. αν η συνάντηση σας αυτή γίνει Θεσσαλονίκη και θες να παραβρεθώ ακόμα σε αυτή(σαν απλός παρατηρητής πάντα) τότε κάτι τέτοιο θα ήταν τιμή για εμένα. με κάθε σεβασμό ο :nosey: γείτονας σου
Sep 13 2009 19:55
Photo

MitHuNa → Akasukekuro

ποιος είσαι? και γιατι να συμμετέχω σε ταινία? τον Οκτώβριο ξεκινάω κλινικές δεν νομίζω να προλάβω
Sep 13 2009 17:03
Photo

dOOpLiSSaKoS → Akasukekuro

Iam in! Πες μου τώρα το μέρος και την ώρα να δω αν βολεύει! :)
Sep 13 2009 11:37
Photo

mono → Akasukekuro

huh?
Sep 13 2009 03:55