Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

fakeobsession → Serestrum

χαχαχαχα καλα εισαι κορυφαιος μιλαμε!!!!! ΧD εχω πεθανει στ γελοιο!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχα Hevlaska δηλ ΗΜΑΡΤΟΝ!!! μμμ, αχου τος και αυτος γλυκουλης ειναι.... ναι εχουμε πολλα κοινα με τον Komui 3ερεις στ κοσμο μας και οι δυο α και φυσικα coffee addicted μεχρι εκει που δεν παει... εγω σκεφτομουν Κanda :nbleed:να σου πω την αληθεια...γνκ μου εχει κολλησει αυτος αυτον τον καιρο στ μυαλο! Εχει και γενε8λια σημερα!!!!!!
Ιούν 06 2009 22:11
Φωτογραφία

Serestrum → fakeobsession

δυσκολο θες ε? χμμμ Χεβλασκα ?XDDDDDDD κανε Κομουι!!! κορυφαιος οσο δεν παει... μπερες κτλ...
Ιούν 06 2009 22:06
Φωτογραφία

ναι δεν απορω γτ μου προτινεις "[B][U]και εσυ[/U][/B]" να κανω Linalee... αλλα δεν με τρελαινει... χαχαχα... μ'αρεσουν τα 'δυσκολα' ως ενα σημειο :P Ετσι κι αλλιως ο Devitto εχει κι αυτος καπως extreme ντυσιμο δεν μπορω να πω! και εμενα μ αρεζε πλι ο Krory!Αλλα μετα 3ενερωσα...παντως ειχε πλακα ετσι πως εκανε με τους Jasdevi!Δηλ ειχε πλι γελοιο ολη η φαση....
Ιούν 06 2009 22:00
Φωτογραφία

α,εμενα μαρεσει πολυ ο Κρορης... τη μια ειναι κλαψιαρης και την αλλη ειναι το κτηνος το ιδιο XD ειδικα η μαχη με τον Τζασντεβι ηταν κορυφη... manga παντα οφ κορς... νταξ δεν ενδιαφερομαι για κοζπλει απλα ειναι ο αγαπημενος μου... κανε λιναλι που σε λεω ... ειναι ευκολοXD
Ιούν 06 2009 21:54
Φωτογραφία

νιι? 3ερεις τι?αμα, τελικα δεν θελουν οι αλλοι (γτ εντα3ει δν κατι απλο να κανεις cosplay, πολυ φασαρια ρε συ) θα κανω τον Devitto! Χαχα Jasdevi! Καλό! Mm, ξερεις ποιο ειναι το θέμα? Οτι πρωτα απο ολα πρεπει να βρω περουκα με πλι μακρυ μαλλι, αλλα και να την βαψω γτ ειναι και το μαυρο μαλλι του Devitto που το κανει λιγο περιπλοκο! Κrory? Α δν με τρελαινει ιδιαιτερα, πλι κλαψιμο και Eliade ειναι κ μου την εδωσε στ νευρα μετα απο αυτα με Devitto & Jasdero. Και βασικα καλυτερα να μην τον κανεις cosplay γτ οσα εχω δει περισσοτερο με emo μοιαζουν! (χωρις να 8ελω να προσβαλλω κανεναν φυσικα!!!)
Ιούν 06 2009 21:40
Φωτογραφία

Devitto? πολυ κουλ... γαματος... κανε Jasdevi να εχεις και τους 2 σε ενα XDDD εγω τρελενομαι για Krory... αλλα δεν το εχω...
Ιούν 06 2009 21:29
Φωτογραφία

λολ!!!! ναι ρε συ οταν κανω αμα τους πισω και τους αλλους θα ποσταρω εδω φωτο... αν και δεν πιστευω κανω lenalle και ετσι . Σκεφτομουν Devitto αλλα χρειαζομαι και Jasdero. Μαλλον αμα πισω αυτους που εχω στο μυαλο μου κανουμε εξορκιστες. Περισσοτερα details αργοτερα! ΧD
Ιούν 06 2009 21:08
Φωτογραφία

fakeobsession → Night Wizard Seal

omg!!!Πλάκα κανείς?Ξέρεις πόσες φορές έχω δει το ανιμε???? Ειναι φοβερο ρε συ!!! Δηλ εχω φαει μεγαλο κολλημα!!! Το λατρευω,,, δηλ ετσι και καταφερω και κανω cosplay θα παω στ 7ο ουρανο... Χαιρομαι που σε γνωριζω ρε συ !!! Παρα πολυ........ :) Παιζει να κανεις κανα cosplay, καποτε?
Ιούν 06 2009 21:04
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → fakeobsession

Βρηκα καi αλλον που να του αρεσει το d gray man.!!!!!Οχαιοκαταρχας ειμαι ο night_wizard seal χαρηκα!!!! Ποπο ,δεν κοβεις φλεβες οταν το βλεπεις αυτο το ανιμ?????
Μάι 31 2009 21:53
Φωτογραφία

Παντως αν κανεις κανα lenalle cosplay ή miranda ακομα καλυτερα στειλε καμια φωτο...:hahaha::wooi2:
Μάι 26 2009 19:43
Φωτογραφία

νιιι? :/ χμ, thanks
Μάι 26 2009 18:13
Φωτογραφία

ενδιαφερον αλλα... μπααααααααα.... δεν μπορω να με φανταστω με τπτ... XD καλη τυχη παντως στην προσπαθεια σου...
Μάι 26 2009 18:06
Φωτογραφία

και μένα... έχεις σκεφτεί για cosplay? lol... το ξέρω άκυρο εντελώς αυτό που λεω, αλλά μην νομίζεις εδώ μπήκα για να δω αν υπάρχουν events cosplay στ Ελλαδα...και επειδή παίζει να κάνω εγώ απο DGM, σκεφτόμουν αν υπάρχει περιπτωση να ειναι κ κανένας αλλος που θελει....
Μάι 26 2009 17:36
Φωτογραφία

χμ? ναι αρκετα πολυ...
Μάι 26 2009 17:30
Φωτογραφία

σ'αρέσει αρκετά το d.gray-man έτσι? :)
Μάι 26 2009 17:26