Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Psylock → Aeria_Gloris
Για να καταλάβεις αυτό που έμεσα σου λέω - γιατί δεν θέλω να το spoil - πρέπει να δεις οπωσδήποτε τα επεισόδια που έχουν τον Hei, την Amber και την αδερφή του μέσα στο Heaven's Gate.
Ιούν 20 2009 23:22
Psylock → gexion
:D και ούτε πρόκειται να την μάθουν σύντομα μιάς και η διδασκαλία αυτής της μεθόδου απαιτεί τουλάχιστον 100 σελίδες γραπτου λόγου. Μία επιπλέον μικρή πληροφορία :) . Ώρα για Tekkaman Blade.
Ιούν 20 2009 22:18
Psylock → gexion
H Simplex είναι μία αλγοριθμική μέθοδος που βρέθηκε από τον Αμερικανό μαθηματικό George Dantzig το 1947 και δίνει τη δυνατότητα να λυθούν πολλά "άλυτα" ή "πολύπλοκα" προβλήματα επιχειρησιακής φύσεως. Η μέθοδος παρά την έκτασή της είναι τόσο απλή και ταυτόχρονα δίνει επίλυση σε εικονικά οτιδήποτε εμφανιστεί στο διάβα της, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί την σφραγίσανε ως κρατικό μυστικό για περίπου 25 χρόνια. Καλό ε? Τώρα είναι η πιό δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται στην επιχειρησιακή ερευνα και διδάσκεται σε όλες τις μαθηματικές - οικονομικές σχολές. Καμία άλλη απορία? :P
Ιούν 20 2009 22:06
Psylock → Aeria_Gloris
Να πώ την αλήθεια αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ο ρεαλισμός που είχε, παρά τον παραφυσικό χαρακτήρα των δυνάμεων των contractor. Αν μπορείς να πιάσεις το νόημα στο τελευταίο επεισόδιο εκεί που όλοι λένε [spoiler] " You are a human pretending to be o contractor" [/spoiler]. Αν το συνδιάσεις με το πώς λειτουργούσε ο Hei μέσα στο Heaven's Gate θα καταλάβεις πολλά για τη μοναδικότητα του χαρακτήρα.
Ιούν 20 2009 18:56
Psylock → gexion
Δεν ασχολούμαι πιά με 3τοβάθμιες, μου παίρνουν πολύ λίγη ώρα και απλά έχουν πολλές πράξεις.
Πιό πολύ νόημα έχει να λύσεις προβλήματα με Simplex... :D.
Ιούν 20 2009 18:52
Psylock → gexion
Δεν ξέρω για σουβλάκια αλλά εγώ μόλις έφαγα κάτι αυγά μάτια, κάτι γίγαντες με λουκάνικα και ήπια και τα ουζάκια μου και είμαι... πίου πίου.
Ιούν 20 2009 15:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται