Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

FORUM RULES

Οι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους. Αντίθετα, έχουν σκοπό να διατηρήσουν το αναγκαίο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων μέσα σε σωστά πλαίσια.

To .aNiMe//GR δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν το αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του .aNiMe//GR ή άλλων χρηστών. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του .aNiMe//GR και να εκφράσει τα παράπονα του. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από το .aNiMe//GR και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.


Κανόνες

:arrow: Πριν ανοίξετε νέο θέμα, χρησιμοποιήστε το Search function του forum. Υπάρχει περίπτωση να υφίσταται ήδη συζήτηση για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

:arrow: Φροντίστε ώστε το θέμα σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο subforum!

:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

:arrow: Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.


:arrow: Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Μηνύματα με τίτλους όπως "HELPPP", "Βοήθεια", "Πρόβλημα" κλπ θα τροποποιούνται χωρίς παραπάνω εξηγήσεις.

:arrow: Προσπαθήστε να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος.

:arrow: Απαγορεύεται ρητά η αποστολή πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού περιεχομένου, υλικού που υπόκειται σε copyright , παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο
(ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

:arrow: Παρακαλείστε θερμά να χρησιμοποιείτε το spoiler tag για την διατύπωση μιας πληροφορίας που μπορεί να θεωρηθεί ως αποκάλυψη της πλοκής ενός επεισοδίου για παράδειγμα, για την αποφυγή απογοήτευσης μελών που η πληροφορία αυτή δεν τους είναι ακόμα γνωστή.

:arrow: Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Τέτοια posts ή θέματα θα διαγράφονται και λογαριασμοί χρηστών που δημιουργούνται με αποκλειστικό σκοπό τη διαφήμιση θα αποκλείονται από το forum (ban).

:arrow: Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους. Μην δημοσιοποιείτε προσωπικές συζητήσεις που γίνονται μέσω του Private Message System του forum μας.

:arrow: Αν πιστεύετε πως κάποιο μήνυμα δεν τηρεί τους παραπάνω όρους, μπορείτε να το αναφέρετε στους διαχειριστές του .aNiMe//GR, ώστε να λάβουν τις απαραίτητες ενέργειες. Για να αναφέρετε κάποιο μήνυμα, πατήστε το σύνδεσμο Report/Αναφορά κάτω δεξιά στο εν λόγω μήνυμα.

:arrow: Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει και να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης. Σε περίπτωση που αυτός ο λογαριασμός πρόσβασης τιμωρηθεί με ban, το εν λόγω μέλος δεν δικαιούται να δημιουργήσει άλλο λογαριασμό.

:arrow: Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

:arrow: Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το
.aNiMe//GR για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Sign out). Το .aNiMe//GR δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

:arrow: Για τους φίλους που είναι οπτικοί~ακουστικοί χαρακτήρες, πιστεύουμε αυτό το video τα συνοψίζει όλα... :)

Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail. Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τις ανάλογες συνέπειες...

Η συμμετοχή στο
.aNiMe//GR προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν ως σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.

Σημεία προσοχής

:arrow: Αvatar

Τα Avatar θα πρέπει να έχουν μέγιστες διαστάσεις 150x150 pixels και μέγιστο μέγεθος αρχείου 150ΚΒ.

Posted Image


:arrow: Υπογραφές (Signatures)

--Το συνολικό πλάτος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 700 pixels.

--Το συνολικό ύψος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels. Αν η υπογραφή σας περιέχει και κείμενο κάτω από τις εικόνες, αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 pixels (σύνολο 300 pixels).

--Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 500 KB.

--Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα ή ένα κείμενο που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να τα βάλετε κρύβοντάς τα μέσα σ' ένα spoiler tag.

--Animated υπογραφές επιτρέπονται.

-- Απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση εμπορικών ή μη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω links ή banners τοποθετημένα στην υπογραφή. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη.


Οι υπογραφές που ξεπερνάνε το όριο και δεν τροποποιούνται παρά τις παραινέσεις/υποδείξεις των mods θα τροποποιούνται/διαγράφονται.

Χρήσιμα Links

Help & User's Guide - Εδώ θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το .aNiMe//GR και για τις λειτουργίες του forum. Διαβάστε πρώτα εδώ πριν κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση στο Forum Feedback.

Search function - Πριν δημιουργήσετε οποιοδήποτε θέμα, ψάξτε μήπως αυτό υπάρχει ήδη.

Πολιτική απορρήτου

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου η οποία αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Το κυριότερο
Να περνάτε καλά και να θυμάστε πως "this is teh Internet". Αυτός ο χώρος έχει φτιαχτεί για την δικιά σας ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση. Μην χαλάτε τις καρδιές σας λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Τελικά, its all in the eye of the Beholder...

CU in the Forums...^^




Version: 3.0
Τhe .aNiMe//GR Team
Last Updated: 24/5/2018