Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

School Starts Anime Party @ Thessaloniki, 7/9/2012

anime school thessaloniki

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 laiste

laiste

    月の娘さん

  • Members
  • 86 posts

Posted 23 August 2012 - 12:08

Η νέα σχολική χρονιά σε λίγο ξεκινάει και οι 4Noise την υποδέχονται με το πρώτο πάρτυ της σαιζόν το οποίο έχει ως θέμα, αν μη τι άλλο, το ιαπωνικό School way of life!

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 7/9/2012 στο καφέ Δάδα στην Καμάρα (Θεσσαλονίκη)! Ώρα προσέλευσης στις 9μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες και αφίσα θα προστεθούν λίαν συντόμως 

#2 ThePefi

ThePefi

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 03 September 2012 - 17:45

τελικά τι γίνετε? Ισχύει το πάρτι?

#3 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 03 September 2012 - 17:53

Από ότι ξέρω ισχύει, αλλιώς θα είχαν βγάλει ανακοίνωση

#4 ThePefi

ThePefi

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 03 September 2012 - 23:42

οκ ευχαριστώ..!!!

#5 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 04 September 2012 - 01:36

Ναι φυσικά ισχύει, απλά ξέχασαν να βάλουν και την αφίσα εδώ.Αυτή την φορά δεν θα υπάρχει το παραδοσιακά ανάλογο εξωτερικό cosplay photoshooting πριν το πάρτι. Παρόλα αυτά θα υπάρχει το πατροπαράδοτο after-party animeeting της επόμενης μέρας. Λεπτομέρειες εδώ.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#6 ThePefi

ThePefi

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 04 September 2012 - 10:01

Ωραία..!! See you there..!!

#7 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 09 September 2012 - 00:05

Μπορει ο κοσμος να ηταν μειωμενος χθες, εν μερει λογω των πορειων που λαβαιναν χωρο στο κεντρο, ομως νομιζω οτι ενα πολυ πετυχημενο παρτυ με πολυ κεφι, ζεστασια, και αρκετα cosplays (ασχετως που τα πολυ καλα ηταν λιγα λογω της θεματολογιας οπως θα γραψω λιγο πιο κατω). Υπηρχε περιθωριο και για νεες γνωριμιες, και για να πουμε τα νεα μας με οσους ειχαμε να ιδωθουμε απο το τελευταιο παρτυ, και για να κανουμε ενα mini-Photoshooting στα χορταρια εξω απο το μαγαζι οπου ριξαμε πολυ γελιο! Ειδικη μνεια αξιζει στην κοπελα που ντυθηκε Altair απο Assassin's Creed αφου το κοστουμι της ηταν πολυ καλο και, παρα το εμποδιο της ζεστης, ειχε διαθεση για πολλα 'σκετσακια'. Επισης το theme του παρτυ τιμηθηκε δεοντως αφου ειχαμε παροντα 9 schoolgirls :lovulovu: (10 αν μετρησουμε την Ελπιδα που ειπε οτι δεν ντυθηκε schoolgirl παροτι εμοιαζε αρκετα) και 2-4 schoolboys. Με τον περισσοτερο νεο κοσμο που μιλησα ελεγε οτι περναει πολυ καλα και φαινεται οτι θα τους ξαναδουμε και στα επομενα παρτυ :) Συγχαρητηρια για αλλο ενα αψογο Cosplay Party!


Για εμενα προσωπικα ηταν ιστορικο αυτο το παρτυ, αφου ηταν το πρωτο που αποθανατισα με τη νεα μου ψηφιακη (κατι που οσοι ηταν παροντες μαλλον ακουνε για 86η φορα :P ). Πλεον βγαινουν σε πολυ καλυτερη αναλυση και, κυριως, το φλας ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο της προηγουμενης! Δυστυχως τις ρυθμισεις της ακομα τις μαθαινω, κατι που ειχε ως αποτελεσμα οι ομαδικες φωτογραφιες να βγουν πολυ ασχημες οπως θα δειτε στο πακετο - που ειναι κριμα επειδη αυτες ηταν το κλου της βραδιας :wth2: Ζητω συγνωμη για αυτες και ελπιζω να ευχαριστηθειτε τις υπολοιπες, τις οποιες θα κατεβασετε απο το παρακατω λινκ :

http://www.mediafire.com/?4i2109aj67vj38s
http://www.mediafire.com/?z9bxcw0bqnu9txd
http://www.mediafire.com/?oh0rly55z9btslr
(^Το τριτο αρχειο ειναι αυτες που τραβηξα με τη φωτογραφικη της Nessy αφου τελειωσε η μπαταρια της δικης μου - την ευχαριστω πολυ!)


Επισης, οριστε και το πακετο που βγαλαμε με την Altair πριν το παρτυ :

http://www.mediafire.com/?ddlyn2cvb3w7l2a

Edited by Adventurer, 09 September 2012 - 22:33.

Posted Image

#8 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 posts

Posted 09 September 2012 - 12:52

άντε κάντε και το επόμενο για να δω μπας και μπορέσω να έρθω και εγώ(καιρού και χρημάτων επιτρέποντος)

#9 laiste

laiste

    月の娘さん

  • Members
  • 86 posts

Posted 09 September 2012 - 13:50

Καλησπέρα και από εμένα!

Καταρχήν θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το ότι δεν ενημέρωσα το original post με την αφίσα και παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά τρέχαμε σαν παλαβά και οι τρεις μας καθώς λόγω έκτακτων υποχρεώσεων αλλάξαμε την ημερομηνία του πάρτυ (κανονικά θα ήταν τέλη Σεπτέμβρη)

Τώρα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν, αψηφώντας τις πορείες που γίνονταν στο κέντρο και χαίρομαι που περάσατε καλά, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα λεγόμενα του Adventurer <3 :joyful:

Αυτά προς το παρόν, λίαν συντόμως να περιμένετε νέα μας, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε θελήσετε!

@legeon, ελπίζω να τα καταφέρεις να έρθεις κάποια στιγμή! Η αλήθεια είναι ότι ήταν να έρθουμε πέρυσι Κομοτηνή για πάρτυ αλλά δεν έκατσε τελικά :/

Edited by laiste, 09 September 2012 - 13:55.


#10 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 10 September 2012 - 21:11

Δεν νομίζω ότι έφταιξαν οι πορείες, όσο το ότι το πάρτι ανακοινώθηκε "τελευταία στιγμή", σε εποχή εξεταστικών και ενώ φοιτητές μπορεί να μην έχουν έρθει καν στην πόλη (που δεν χρωστάνε ή που δεν ξεκίνησαν ακόμα). Στην τελική καμιά 100άδα άτομα υποθέτω πρέπει να είχε εν τέλη που είναι και πάλι αρκετά.Από cosplays είχε δυστυχώς και αυτή την φορά λίγα συγκριτικά με παλιότερα, κάτι που είμαι σίγουρος έχει να κάνει με την έλλειψη διαγωνισμού cosplay με ψηφοφορία (το αναγκαίο κακό εδώ για να ασχοληθεί κάποιος πλέον υποθέτω), καθώς από τότε που σταμάτησε, έπεσε παράλληλα και ο αριθμός των cosplays.Τα κανονικά cosplays ήταν τα ακόλουθα:

Altaïr Ibn-La'Ahad [ Assasin's Creed ] ( TreloZaki OnePiece )
Amane Misa [ Death Note ] ( Γεωργία )
Amane Misa [ Death Note ] ( Nikolette Sayomi )
Tifa Lockhart [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Χριστίνα )
Hitsugaya Toushirou [ Bleach ] ( BooBoo Zoozoola )
Uryu Ishida [ Bleach ] ( MogDevil )
Trafalgar Law [ One Piece ] ( Πέτρος )
Zexion [ Kingdom Hearts: Chain of Memories ] ( Βασίλης )

Εκτός αυτών υπήρχαν και 3 άλλα ημιτελές/μισά/αόριστα, καθώς και λόγου θέματος, αρκετά schoolboys/girls. Πριν το πάρτι έλαβε χώρα πριβέ photoshooting με τους Altaïr & Zexion στο πάρκο της ΧΑΝΘ, και στη συνέχεια φωτογραφήσαμε και τα υπόλοιπα στο γρασίδι στη Ροτόντα.Τις φώτος μου των ατομικών shootings μπορείτε να τις κατεβάσετε εδώ:

http://www.mediafire.com/?u79669nupd3klwn

Ενώ τις ομαδικές, καθώς και του non-cosplaying κόσμου του πάρτι εδώ:

http://www.mediafire.com/?4q9n786quq6b1up

Σαν κλίμα και ατμόσφαιρα πέρασα καλά,καθώς έκαναν απρόσμενα την εμφάνιση τους ορισμένα άτομα από παλιά που είχαν να εμφανιστούν πολλούς μήνες, πέρα από τους κλασσικούς γνωστούς που ήταν εκεί και ξαναείδα. Υπήρξαν επίσης και μερικά νέα άτομα. Παράλληλα όμως έλειπαν και αρκετοί που ερχόταν συνήθως. Στην αρχή το πάρτι χρειάστηκε καμιά ώρα ως τις 10 για να πάρει μπρος μέχρι να μαζευτεί ο κόσμος, και κλασσικά (όπως πάντα εδώ και χρόνια) μετά τα μεσάνυχτα αραίωσε μετά την κλήρωση του κοινού.

Edited by Cassiel, 10 September 2012 - 21:28.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail