Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

.aNiMe//GR 2011 Anime Awards - General Discussion


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#16 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 18:14

Kαι μετά απορείς γιατί σε λέμε Αρτέμη Μάτσα. >.>

#17 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

    Moe Baby Jorōgumo

  • Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 18:16

It was more like this: Μου γράφει ένα βράδυ στο MSN η Ειρήνη "Ρε συ, να βάλουμε το Madoka στο Character Development poll for shits n' giggles;". Ευθύς αμέσως της απαντάω "DO IT, θα το ψηφίσω!". Όπερ και εγένετο.

Αν φοβόμουν ότι είχε πιθανότητες να νικήσει, σιγά που θα το ψήφιζα. :hahaha:


Πφ... Κι εγώ που νόμιζα πως είστε σοβαροί στα βραβεία!

Α, να μια ιδέα που ήθελα καιρό να την προτείνω! Γιατί να μην υπάρχει ειδική κατηγορία για το Καλύτερο Επεισόδιο; Θα μπορούσε να πηγαίνει ως εξής: καθένας επιλέγει τα, ας πούμε, 10 αγαπημένα του επεισόδια απ' όλη την χρονιά, και τα αριθμεί αξιολογικά, απ' το 1 ως το 10. Άρα, το "καλύτερο" επεισόδιο παίρνει 10 βαθμούς, το δεύτερο καλύτερο 9 κ.ο.κ. Στο τέλος, το επεισόδιο με τους περισσότερους πόντους κερδίζει και δημιουργείται ένα συλλογικό top 10.

Φυσικά, θα υπάρχουν κανόνες (όχι πάνω από 1 επεισόδιο για σειρά 11, όχι πάνω από 2 ή 3 για σειρά 24 ή 26 κ.τ.λ.), ή θα μπορούσε να προτείνεται μια λίστα από το καλύτερο επεισόδιο κάθε σειράς που παίχτηκε στη χρονιά. Το πώς θα προκύπτει αυτό είναι μεγάλη ιστορία.

Ρίχνω μια ιδέα για την ώρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^


#18 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 18:18

Επίσης κάποιος πρέπει να τους σφύριξε την ιδέα για supporting character awards (αν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πριν απ' αυτούς). Και εξακολουθούν να μην έχουν Best Voice Acting award. Η υπεροχή μας είναι προφανής. :canthelp:

Τώρα για το αν το παρακάναμε με το MPD... ενδεχομένως, ίσως, λίγο. Και πάλι καλύτερα από το ARC όμως, όπου σχεδόν αγνοήσανε την ύπαρξή του.


Μάλλον εμένα θα εννοείς μιας και στα 2010 awards είχα λάβει μέρος στο jury και προσπάθησα να αλλάξω λίγο κάποια πράγματα. (Hopefully προς το καλύτερο).
Βέβαια τελικά πέρα από αυτά μόνο για την ιδέα του best cast είχα καταφέρει να πείσω, τα animation awards για παράδειγμα που πάντα θεωρούσα απαράδεκτο να συγκρίνονται ovas/movies με low budget series, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ στο arc όσο κι αν είχα προσπαθήσει. Πάει καιρός από τότε έχω σταματήσει και να ασχολούμαι γενικότερα.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ πάντως, το mewuru penguin drum μου άρεσε πολύ και στο arc όπως είπες σχεδόν αγνοήθηκε τελικά. Εκεί υπερεκτιμημένο εντελώς βγήκε το Stein's gate (και το Ano hana μάλλον) ενώ σε μας το Penguin. Προτιμώ την δική μας εκδοχή. (αν και το παραδέχομαι πως το παρακάναμε λιγάκι, ξεφτιλίστηκε στο τέλος χαχα) :oo:

Τώρα όσο αφορά την γνώμη μου για τα δικά μας awards σαν σύνολο:

Καταχάρηκα με ojii-san no lamp (απρόσμενα καλό αποτέλεσμα!), και για usagi drop φυσικά όπου κέρδισε, θα ήθελα να δώσω ίσως και κάτι ακόμη σε καναν χαρακτήρα του Usagi αλλά μην τα θέλω όλα δικά μου οκ.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα ίσως να έβλεπα best OST της "Θεάς" Kajiura (Madoka) ή κάνα Arrietty για τα κλασικά κομμάτια, αλλά I guess ήταν decent και του Penguin σαν σύνολο.

Το Souten Kouro δεν κατάφερε τίποτα όπως αναμενόταν. Τελικά αυτή είναι η κατάρα όταν αργείς ένα χρόνο++ να κάνεις subs.

Χάρηκα επίσης και με το υποτιμημένο Musuko που τουλάχιστον έλαμψε στο best romance έστω κι αν δεν ήταν καθαρό romance. (κάτι έπρεπε να πάρει!)

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα λοιπόν με την εξαίρεση της υπερβολής του penguin που οκ ήταν καλό, το καταευχαριστήθηκα το είδα και όλο μαζί που βοήθησε, με έβαλε σε σκέψεις, το ψήφισα σε αρκετά awards, αλλά όσο αφορά τα char. awards του, ok για την Ringo ήταν ειδική περίπτωση, αλλά όσο κι αν μου φάνηκε καλός ο Sanetoshi σαν φωνή, στυλ και γενικότερα σημαντικό κομμάτι του story, τον θεωρώ πολύ υπερεκτιμημένο σαν χαρακτήρα καθώς δεν μαθαίνουμε τελικά πολλά για το παρελθόν του στη σειρά και επιπλέον επειδή έτυχε να τον βάλουμε σε 2 polls κατέντησε και τα κέρδισε και τα δυο. (πράγμα που όσο ναναι μου φάνηκε υπερβολικό)
Τώρα για την Natsume, τα έχω ξαναπεί, φοβερή χαρακτήρας που imo δεν εκμεταλλεύτηκαν όσο θα έπρεπε στη σειρά με εξαίρεση μονάχα μια σκηνή. Βραβείο απλώς για αυτή τη μια σκηνή? :deadga6: Σε όλη την υπόλοιπη σειρά μια ατάκα έλεγε μόνο. :P Maybe it's just me αλλά δεν ξέρω.. απλώς έτσι το βλέπω εγώ....

Κι αφού τέλειωσα το κλασικό μου ranting που έπρεπε να γίνει για να τελειώσει και αυτή η χρονιά των awards... (thanks for putting up with this! :hahaha:)
θα πω πως σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ήταν καλά τα αποτελέσματα (καλύτερα από του arc indeed κι ας προτιμούσα "ελάχιστα" του jury-σε άλλα βέβαια τους βρίζω),
δεν έχω ιδιαίτερες ενστάσεις (όχι πως θα σας ένοιαζε κι αν είχα!! :hahaha: ) και μπράβο για όλη την δουλειά σας όσοι ασχοληθήκατε. Και του χρόνου!

Ειρήνη συγχαρητήρια για όλο σου τον κόπο και πάλι, νά' σαι πάντα καλά και με τέτοια όρεξη για awards, και ελπίζω του χρόνου να έχεις περισσότερη βοήθεια. (αν τα αποφασίσεις να τα αναλάβεις πάλι). Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 27 Μάρτιος 2012 - 18:27

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#19 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 18:25

Kαι μετά απορείς γιατί σε λέμε Αρτέμη Μάτσα. >.>

Oh, come on, that was uncalled for. ;__;

Πφ... Κι εγώ που νόμιζα πως είστε σοβαροί στα βραβεία!

Ε ας κάνουμε και κάπου κατιτίς for teh lulz... δεν μπορούμε να είμαστε παντού 100% σοβαροί. :nanana:

Μάλλον εμένα θα εννοείς μιας και στα 2010 awards είχα λάβει μέρος στο jury και προσπάθησα να αλλάξω λίγο κάποια πράγματα. (Hopefully προς το καλύτερο).

Ομολογώ ότι ήσουν ένα από τα άτομα που "υποψιαζόμουν", αλλά δεν είχα απτά στοιχεία. Ομολόγησες μόνος σου όμως. Good. :kakaka:

Kidding, man, all's good.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#20 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 19:35

Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη φέτος. Φάνηκε ότι η Iri τα έκανε ολομόναχη τα βραβεία και απλά προσπάθησε να προλάβει να τα τελειώσει μόνη της, φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε βοήθεια αλλά νομίζω ένα μόνο άτομο δεν αρκεί. Προτείνω αυτά της επόμενης χρονιάς να διοργανωθούν από την Review Team μαζί με την Iristella αν έχει όρεξη. Νομίζω θα γίνει και πιο γρήγορα η δουλειά.

Ικανοποιημένη δεν έμεινα γιατί θεωρώ ότι το Mawaru όπως προαναφέρθηκε πήρε τα βλέμματα όλα πάνω του και πολλές σειρές ούτε φάνηκαν. Θεωρώ ότι μια σειρά πρέπει να μπαίνει στις κατηγορίες που είναι οι πιο δυνατές του. Όταν είδα το Mawaru στο slice of life, έφριξα και μόνο στην σκέψη ότι θα μπορούσε να βγει και εκεί. Χρυσό, καλό, ωραίο anime αλλά θεωρούσα υπερβολικό το να συμμετέχει παντού. Όπως επίσης και κάποιες επιλογές παραδείγματος χάρη, όπως είπα και στην ίδια την Iristella, η επιλογή του Yukiatsu ως male lead character στο AnoHana και όχι τον Jintan. Όσο αντιπαθητικός όσο να την έσπαγε σε άτομα, όλα περιστρεφόταν γύρω του. Ακόμη και όπως είπε η Iristella όλοι ήταν main, αν ήταν έτσι εγώ θα ήθελα τον Popo. Θεωρώ ότι αφού όλα άρχισαν από εκείνον, όλα περιστρεφόταν γύρω από το δικό του πρόσωπο τον τίτλο του πρωταγωνιστή τον δικαιούταν ο Jintan.

Anyway, γιατί φαίνεται λες και κράζω μόνο, μπράβο στην Iristella για τα βραβεία.

#21 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 20:08

Για να το έχετε πάντως στα υπόψιν σας κάθε χρονιά πριν τα βραβεία για κάτι μήνες ανοίγει thread στο οποίο μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις και να διατυπώσετε τις ενστάσεις σας. Τα βραβεία ανέκαθεν αποκτούσαν την τελική τους μορφή μετά από διαβούλευση με το κοινό κάτι το οποίο σε μεγάλο βαθμό έγινε και φέτος (thanks btw στα παιδιά για τις υποδείξεις τους στο ανάλογο thread).

Eν πάση περιπτώση ανέκαθεν πιστευα ότι the more the merrier και ότι θα γίνει πολύ πληρεστερη δουλειά αν συμμετέχουν πολλά άτομα και όχι μόνο ένα. ^_^

@ Radagast Προσωπικά ο χαρακτήρας την Masako δεν θεωρώ ότι αξίζει μόνο για μία σκηνή ούτε ότι έλεγε μόνο μία ατάκα. Είχε προσωπικότητα η οποία χτιζόταν διαδοχικά καθόλη την διάρκεια της σειράς. Και αν και σε μικρότερο βαθμό από την Ringo και αυτή "μεταμορφώνεται" στα μάτια του θεατή. Την βλέπουμε σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους και τα κίνητρά της φωτίζονται σταδιακά και αποκτούν διαφορετική χροιά. Δεδομένου ότι θεωρούμε την Ringo Main character και όχι secondary ως supporting character η Masako κατόρθωσε imo να ξεπεράσει ακόμη και την Υuri ως σύνολο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 27 Μάρτιος 2012 - 20:16


#22 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 20:20

Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη φέτος. Φάνηκε ότι η Iri τα έκανε ολομόναχη τα βραβεία και απλά προσπάθησε να προλάβει να τα τελειώσει μόνη της, φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε βοήθεια αλλά νομίζω ένα μόνο άτομο δεν αρκεί. Προτείνω αυτά της επόμενης χρονιάς να διοργανωθούν από την Review Team μαζί με την Iristella αν έχει όρεξη. Νομίζω θα γίνει και πιο γρήγορα η δουλειά.

Μια σύντομη απάντηση πάνω σ' αυτό. Τα βραβεία παραδοσιακά κάθε χρόνο έχουν έναν συντονιστή ο οποίος κάνει την περισσότερη χαμαλοδουλειά, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι την κάνει όλη. Δεν θα κουραστώ να το επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί: Η διαμόρφωση των shortlists είναι συλλογική διαδικασία η οποία γίνεται μέσα από threads όπως αυτό, και συνεπώς συλλογική είναι και η ευθύνη για το περιεχόμενο των shortlists. Αν ένα 99% των χρηστών του .aNiMe//GR αδιαφορούν τελείως για ένα τέτοιο thread (το οποίο BTW ανοίγει μήνες πριν τα awards και δίνει άφθονο χρόνο σε όλους να πουν τη γνώμη τους), κακό δικό τους.

Πάντως έπεσες μέσα στο ότι φέτος σκεφτόμαστε να αγγαρέψουμε και τη Review Team στη διαδικασία επιλογής τίτλων. Όχι ότι δεν μπορούσατε έτσι κι αλλιώς, όπως κάθε άλλο μέλος... απλά σκεφτόμαστε να σας κάνουμε να συμμετάσχετε πιο ενεργά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε... "μέσα". ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#23 Battlemage

Battlemage

    Anime Freak

  • Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 22:01

Τώρα πάντως που το σκέφτομαι λίγο καλύτερα, αν έχω ένα μικρό regret από τα δικά μας awards είναι ότι το Colorful δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βραβείο. Βέβαια ούτε στο ARC κέρδισε κάτι (ούτε από το jury, τρομάρα τους), οπότε μισή ντροπή δική μας, μισή ντροπή δική τους.


Αυτό. Πιστεύω έπρεπε να πάρει κάποιο βραβείο το συγκεκριμένο γιατί πραγματικά το άξιζε. Επίσης κάπως υποτιμημένο μου φάνηκε και το Souten Kouro που απο όσο έχω δει είναι υπέροχο. Το Mawaru, αν και τα άξιζε τα βραβεία που πήρε, υπερκάλυψε άλλα που επίσης ήταν αξιόλογα. Γενικά όμως μου άρεσαν τα αποτελέσματα και χάρηκα και εγώ που βγήκε το Ojii-san no Lamp στο quickwatch.

Συγχαρητήρια στην Iristella για την υπέροχη δουλεία που έγινε!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 22:51

Καταρχάς να συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου την Iristella και την εξαιρετική δουλειά της, μιας και φέτος χαρήκαμε τα βραβεία.

Θεωρώ πάντως πως τα βραβεία με κάλυψαν κι εμένα πλήρως. Δικαίως κάποιοι να έχουν ενστάσεις για το MPD, θα πω όμως ότι ακόμη πιο δίκαια κατάφερε να πάρει τα βραβεία γιατί ήταν από μόνη της μια σειρά που μπόρεσε με εκπληκτική επιτυχία να κερδίσει κοινό σε τόσο πολλούς τομείς. Εγώ, όπως είχα αναφέρει και στο ανάλογο Βραβείο, είμαι πολύ του Drama και thrilling συναισθήματος σε τέτοιες σειρές, αλλά αυτή η σειρά με έκανε να γελάσω τόσο πολύ. Είχε και το mindfuck/mindrape στα ύψιστα επίπεδα. Το αποτέλεσμα ήταν να τη λατρέψω από την κορυφή μέχρι τα νυχάκια.

Εν ολίγοις ήταν προσεγμένη δουλειά ακόμα και στο animation, ακόμα και στη μουσική και χάρηκα που πήρε λίγη δημοσιότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι άρτιες σειρές συνήθως τρώνε το θάψιμο της ζωής τους.

Radagast το λάθος που κάνεις για μένα είναι να θεωρείς τον Sanetoshi "υπερεκτιμημένο" χαρακτήρα. Τον "υποτιμάς" στον τομέα αυτό. Είναι μια οντότητα, μια υπερφυσική ύπαρξη που δεν στέκεται στη λέξη χαρακτήρας. Ουσιαστικά είναι η μια άκρη του δίπολου που βασίστηκε η σειρά. Αν δεν υπήρχε αυτός τότε η σειρά θα είχα χάσει πολλά. Ακούσαμε πολλά παράπονα, για το ότι είναι κλισέ και το ένα και το άλλο, αλλά στην προσπάθεια κάποιων να βρουν τον πολύ τρανταχτό κακό χάνουν την ουσία του προσωπείου αυτού, αν μου επιτρέπεις, που ονομάζεται "Sanetoshi". Κάποτε ζούσε. Ύστερα όμως η lingering figure του Sanetoshi θα μπορούσε να είναι μέσα στο μυαλό οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου που αντιδιαστέλλεται με τη Momoka. Ξεφύγαμε όμως~~~! :bike: Gomen gomen.

Επιπλέον, να αναφέρω πως ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν και το Steins;Gate, το οποίο μπόρεσε να συνδυάσει την τεχνολογία και τη φυσική με το paranormal στοιχείο, το μυστήριο και το mindfuck.

Η λάμπα του Παππού, Hourou Musuko, Usagi Drop, Otona etc etc ήταν επίσης εξαίσιες δουλειές και πράγματι χαίρομαι που τις είδα.

:Blissfull:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#25 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 18:04

Radagast το λάθος που κάνεις για μένα είναι να θεωρείς τον Sanetoshi "υπερεκτιμημένο" χαρακτήρα. Τον "υποτιμάς" στον τομέα αυτό. Είναι μια οντότητα, μια υπερφυσική ύπαρξη που δεν στέκεται στη λέξη χαρακτήρας. Ουσιαστικά είναι η μια άκρη του δίπολου που βασίστηκε η σειρά. Αν δεν υπήρχε αυτός τότε η σειρά θα είχα χάσει πολλά. Ακούσαμε πολλά παράπονα, για το ότι είναι κλισέ και το ένα και το άλλο, αλλά στην προσπάθεια κάποιων να βρουν τον πολύ τρανταχτό κακό χάνουν την ουσία του προσωπείου αυτού, αν μου επιτρέπεις, που ονομάζεται "Sanetoshi". Κάποτε ζούσε. Ύστερα όμως η lingering figure του Sanetoshi θα μπορούσε να είναι μέσα στο μυαλό οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου που αντιδιαστέλλεται με τη Momoka. Ξεφύγαμε όμως~~~! :bike: Gomen gomen.


Your mileage may vary πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά ακριβώς επειδή ήταν περισσότερο προσωποποίηση μιας έννοιας, κατέληγε να είναι περισσότερο plot device (αν και καλά χρησιμοποιημένου). Ο ίδιος σαν χαρακτήρας θα μπορούσε να είναι τελείως αλλιώς και δε θα είχε μεγάλη διαφορά η υπόθεση. Ούτε του δόθηκε ιδιαίτερο focus. Για villain ήταν καλός μιας και ήταν η αντίθεση στους "καλούς" της σειράς αλλά να πάρει και δεύτερο βραβείο χαρακτήρα δε νομίζω ότι το άξιζε.

Πέρα από αυτό, νομίζω ότι τα φετινά αποτελέσματα ήταν τα καλύτερα από όλα τα χρόνια που γίνεται ο διαγωνισμός, και τα βραβεία τα πήρανε anime που το άξιζαν, και όλα τα πραγματικά καλά πήρανε από κάτι, εκτός από το Colourful που ψιλοαδικήθηκε. ;_____; Καλό και το Penguindrum, τα άξιζε σχεδόν όλα όσα πήρε και δεν εκνευρίστηκα που το είδα στις μισές θέσεις όπως πέρσι το FMA. Μόνο που χάλασε λίγο την ποικιλία στα αποτελέσματα.

Κατά τα άλλα, congrats to iri για την καλή δουλειά. :)

15fkk04.jpg


#26 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 19:43

Οκ σχετικά ικανοποιητικά τα αποτελέσματα, να πω ξανά για το colourful δεν έχει και νόημα:if:.
Σε σχέση με τo άλλο site προτιμώ (ξανά) εμάς, τα μόνα που με νευρίασαν εδώ ήταν το 2ο του Sanetoshi (secondary char that is) και της masako.
Είχαμε και αρκετά (και δικαιολογημένα) derby.

Η χρονιά γενικά ήταν τέλεια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 28 Μάρτιος 2012 - 20:07

qzMHWHd.png


#27 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 20:00

Του χρόνου θα έχουμε την παντοκρατορία του Bleach σε όλες τiς κατηγορίες. :hahaha: Προετοιμαστείτε από τώρα.

#28 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 21:41

Του χρόνου θα έχουμε την παντοκρατορία του Bleach σε όλες τiς κατηγορίες. :hahaha: Προετοιμαστείτε από τώρα.

Καλά που μας το είπες να μην ασχολούμαστε τζάμπα δηλαδή!

Για τον Sanetoshi δεν διαφωνώ με όσα είπατε πιο πάνω, απλά και πάλι δεν με έπεισε για 2 βραβεία, that's all. Με το ένα θα ήταν more than ok, I guess.
Άλλωστε δεν είναι ότι με χάλασε σαν χαρακτήρας.

Για Natsume Masako συνεχίζω να διαφωνώ. :P Τουλάχιστον εγώ που είδα την σειρά σχετικά γρήγορα (και όχι ongoing), αυτό που θυμάμαι περισσότερο από αυτόν τον χαρακτήρα είναι το κλασικό "I'll crush her" που το είπε σίγουρα πάνω από 10-15+++ φορές, και την μια "δυνατη" σκηνή που είχε προς το τέλος. Περίμενα για να είμαι ειλικρινής περισσότερα από αυτήν, με βάσει το background που είχε και μας είχε δείξει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 28 Μάρτιος 2012 - 21:47

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#29 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 21:57

Το δηλώνω από τώρα: θέτω βέτο στο Bleach. Ακόμα και στο Best Action - TV Series, θα το σκεφτώ ΠΟΛΥ πριν το προσθέσω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#30 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 22:39

one does not simply ignore Aizen. :P