Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime: Ομαδικό ή ατομικό άθλημα?

• Please log in to reply
36 replies to this topic

#1 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 17:48

Εσείς με ποιους προτιμάτε να βλέπετε anime? Με την παρέα σας? Με όλους σας τους γνωστούς anime fans? Με όποιον κακομοίρη προσπαθείτε να μηύσετε στο άθλημα? Με τα αδέρφια σας? Τα μικρά σας ανιψάκια? Μόνοι σε ένα υπόγειο μακριά από τον κόσμο?

Είχαμε thread για το πόσες ώρες βλέπουμε anime, σε τι οθόνη τα βλέπουμε, τι τρώμε την ώρα της θέασης, αν περνάμε OPs/EDs. Τωρα έχουμε και ένα για να γράφουμε με ποιους μοιραζόμαστε το αγαπημένο μας χόμπι, με ποιους θα θέλαμε να το μοιραστούμε ή και ποια πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη παρέα για anime (συμπεριλαμβάνεται και το "καμία").

Προσωπικά βλέπω το μισό καιρό μόνη μου και τον άλλο μισό μαζί με τον αδερφό μου, εκτός από κάποιες φορές που θα τύχει να δούμε κάτι μικρό με έναν άλλο φίλο. Κυρίως μου αρέσει να κάνω rewatch μια αγαπημένη σειρά με παρέα για να έχω κάποιον να τη συζητάω και να βλέπω σε άλλον τις αντιδράσεις που είχα κ εγώ την πρώτη φορά. Οι καμμένες κωμωδίες επείσης έχουν διπλή πλάκα όταν στο δωμάτιο υπάρχει κάποιος που λιώνει εύκολα στο γέλιο. :P

15fkk04.jpg

#2 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 17:55

Και γω το ίδιο, βλέπω κάποια με τον αδερφό μου αλλά δεν γίνεται όλα γιατί έχουμε διαφορετικό πρόγραμμα κτλ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 17:55

Άμα είναι κανένα Bleach / One Piece μπορεί να το δω με κάναν φίλο / αδερφό. Κατά τ' άλλα βλέπω μόνος μου.

#4 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 18:04

Τα περισσότερα μόνος μου, εκτός από One Piece και Gintama με τον αδερφό μου που είναι τα μόνα που βλέπει.

#5 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 18:07

Αναλόγως το anime και τα κέφια μου. Κατά βάσην βλέπω μόνος μου αλλά άμα τύχει βλέπω και με φίλους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 18:35

Κυρίως μόνη μου για πρακτικούς λόγους (μπορώ να βλέπω όποτε θέλω).

Αλλά μου αρέσει πολύ να βλέπω και με την παρέα μου (όταν καταφέρουμε να μαζευτούμε δηλαδή και να έχουμε ταυτόχρονα όλοι όρεξη να δούμε την ίδια σειρά ~τρέχα γύρευε δηλαδή). Τα καλύτερα anime να βλέπεις με παρέα είναι είτε τίποτα minfuck-ιές τύπου lain για να πέφτει και μια σχετική συζήτηση είτε τίποτα δήθεν χαζομάρες για να τις κανιβαλίσεις ~goughmardockscramblegough~

Με τον φίλο μου βλέπω τα γούτσου γούτσου για ευνόητους λόγους είτε μεγάλες shounen σειρές όπως το fmab που δεν παίζει να κάτσω να δω μόνη μου.

xbJ3b2w.jpeg

#7 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 18:47

Πλέον σπάνια βλέπω anime μαζί με κόσμο, παλιότερα σπάνια έβλεπα anime μόνος μου.

Οι λόγοι είναι πολλοί, με λίγα λόγια οι φίλοι που δεν έχουν χαθεί και έχουν ελεύθερο χρόνο για τέτοια πράγματα δεν πάνε και πολύ παραπέρα απ'το naruto και το bleach. No offence.

#8 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 19:15

Πλέον τα περισσότερα μόνος μου, λόγο ωραρίου. Παλαιότερα καθόμασταν με τις ώρες με άλλα δύο
παιδιά και βλέπαμε σειρές ολόκληρες.

#9 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:32

με τους γονεις μου βλεπαμε οπως ολη η Ελλαδα τοτε την Καντυ, οταν ημουν μικροτερος.
μετα οταν πηγαμε Γερμανια εβλεπα με τα αδερφια μου οτι παιδικα εδειχνε. Πχ με τις Γατες Σαμουραι ειχαμε ξεκαρδιστει. Η' την ταινια Ο Τζακ και η Φασολια. ηταν απιστευτη. Η' την ταινια Hinotori Cosmozone.

στην Ελλαδα μετα βλεπαμε και λιγο Sailor Moon στον Αντ1 ολοι μαζι αργοτερα αλλα μεχρι εκει.

τελευταια ειχα δει πριν μερικα χρονια 2 επεισοδια του Boogiepop Phantom με τον αδερφο μου στο σαλονι. το εβλεπα μονος και μετα ηρθε και ειδε. Ειχαμε δει μαζι και το πρωτο επεισοδιο του Blood+ οπως και την ταινια ο Τζακ και η Φασολια του Group TAC.

για αυτο πανε οι καλες εποχες
α ειχαμε δει και το Καμπαμαρου και Οδυσσεια του Διαστηματος με εναν φιλο μου για να γελαμε.

δεν μπορεις ετσι απλα να μυησεις καποιον οταν η Ελλαδα απο ενα σημειο και μετα ζουσε στον Aνιμε-σαιωνα.

Μονος και παλι μονος πλεον

#10 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:42

Ατομικά. Δεν μου αρέσει να ακούω τους άλλους να σχολιάζουν την κάθε σκηνή. Προτειμώ τους σχολιασμούς στο τέλος του επεισοδίου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDigital Word

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:50

^
συμφωνω απολυτως με την παραπανω αποψη..
μια γορα προσπαθησα να δω elfen lied μια φιλη και μου εβγαλε το επεισοδειο απο τη μυτη.
Μια σειρα απο τα subtitles δεν καταφερα να διαβασω,δεν το εραψε το στοματακι της..

Δημοσιευμένη  εικόνα

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#12 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:53

Ατομικά, χωρίς πρόγραμμα, όπως να 'ναι

#13 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 21:12

Οι καμμένες κωμωδίες επείσης έχουν διπλή πλάκα όταν στο δωμάτιο υπάρχει κάποιος που λιώνει εύκολα στο γέλιο. :P

That's me:hahaha:

Anyway εγω γενικα προτιμω να βλεπω οτιδηποτε με αλλους και να συζηταω μαζι τους στο τελος.Αλλα ειδικα στα ανιμε που ειναι εικοσαλεπτο μετα απο εικοσαλεπτο,βοηθαει τρομερα η παρεα στην απολαυση.

sc5bab.jpg

#14 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 21:28

Μια φορά κι έναν καιρό έβλεπα πάντα anime με την αδερφή μου, πάνε πολλά χρόνια. Τελειώσαμε πολλές σειρές μαζί αλλά ήρθε μπήκαν για πρώτη φορά οι Πανελλήνιες ανάμεσά μας. Ξαφνικά οι δρόμοι μας χωρίσανε και αρχίσαμε να βλέπουμε χώρια κυρίως, όχι ότι δεν ξαναείδαμε ποτέ anime μαζί. Τελικά αποδείχτηκε πολύ βολικό να βλέπεις ό,τι σειρά θέλεις όποτε το θέλεις και δεν το αλλάζω με τίποτα. :if:

ySss0UF.jpg

#15 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 22:02

Μια φορά κι έναν καιρό έβλεπα πάντα anime με την αδερφή μου, πάνε πολλά χρόνια. Τελειώσαμε πολλές σειρές μαζί αλλά ήρθε μπήκαν για πρώτη φορά οι Πανελλήνιες ανάμεσά μας. Ξαφνικά οι δρόμοι μας χωρίσανε και αρχίσαμε να βλέπουμε χώρια κυρίως, όχι ότι δεν ξαναείδαμε ποτέ anime μαζί. Τελικά αποδείχτηκε πολύ βολικό να βλέπεις ό,τι σειρά θέλεις όποτε το θέλεις και δεν το αλλάζω με τίποτα. :if:

Ευγνωμονείς την τρίτη λυκείου; Που μας χώρισε; Άκαρδη :unlucky:
Αν και εσύ περνούσες χάλια και εγώ έκανα πάρτι βλέποντας σειρές. Φέτος κάνεις εσύ πάρτι.

Αν και μπορώ να πω ότι εμένα τότε με είχε ωφελήσει αυτό. Έβλεπα ότι anime έβρισκα και ότι anime ήθελα. Αν και το γούστο μας πάντα ήταν παρόμοιο, μπορούσα πλέον να μην περιμένω την σειρά με το που θα τα δούμε για να δω κάτι ή να την κάνω να περιμένει αν δεν είχα όρεξη. Και είχα δει και αρκετές.
Ναι, τελικά το να βλέπεις anime μόνος σου είναι πολύ καλύτερο. Αλλά υπάρχουν κάποιες σειρές που θέλουν παρέα, και αν μπορώ να το κάνω αυτό τότε δεν θα κάτσω να δω σειρά μόνη.