Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#166 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2012 - 15:00

Επικά posts στο Guru. Check this.

The dungeon.
1. I got kicked because i am a mesmer and the 'leader' says he doesnt want mesmers in it. Wish i could report that guy. Class-ism ingame. First world problems.
2. I wanted to leave because i have lunch etc etc and urgently need to go. Result? Flaming by other WoWkids for 'Why do u join this dungeon then? Gtfo'. Lifeless people
3. Oh, so apparently you need full exotics in order to join a party? No exotics? OK! Kick
4. Kicking people because it is their first time in the dungeon. "Excuse me XXXslayerXXX, how do i do this jump puzzle, i am new here --' Kicked.
5. Party leader got bored, so he and his friend kick everyone out. Griefing.
6. Player A L>dungeon. Player B invite. Player B ask: what difficulty. Player A says 'i am new, or i am difficulty 1'. Kicked. (NOTE, neither party mentioned what difficulty they are on)
7. There is racism in the game. One guy kicked a sylvari because he doesnt like trees. Thank god i am a human.

Το τελευταίο είναι όλα τα λεφτά.

#167 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 01:53

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την τιμή να μοιραστούμε το μεσημεριανό μας με τον Colin Johanson.

Το event θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία και κατά τη διάρκεια του θα τον "απομονώσουμε" για μερικές ερωτησούλες.

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι εσείς οι ίδιοι τον άνθρωπο που δεν του αρέσει να "κουνάει" πολλές φορές το σπαθί του; Κάντε post σε αυτό εδώ το thread and let us know. ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:43

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο για φαγητό με τον Colin Johanson, Lead Designer του Guild Wars 2.

Μιλήσαμε μαζί του για 2 ώρες καταφέρνοντας να του αποσπάσουμε μια χορταστική τριμερή συνέντευξη την οποία σας την προσφέρουμε απόψε και στα ελληνικά.

Must read για όλους τους φίλους του παιχνιδιού και όχι μόνο!

http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/213/-Colin-Johanson.aspx

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 23:51

Έρχεται το διαβόητο/περιβόητο patch του Μαρτίου (26 τρέχοντος) και φέρνει ουκ ολίγες αλλαγές, που τις έχουν υποσχεθεί από καιρό:

- αφαίρεση του culling (στο WvW, ήταν τραγικό)
- ladders & leaderboards (PvP & PvE)
- νέο τύπο gameplay στα Guild Bounty
κ.α

Δύο άρθρα που διαφωτίζουν και ενημερώνουν

α) "Δυναμικό Guild Bounty", από τον Achilles - προτάσεις για βελτίωση της εμπειρίας στο νέο αυτό είδος παιχνιδιού
β) "Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος", από τον Tillion - επισκόπηση των αλλαγών που φέρνει το επερχόμενο patch

Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 18:44

Διαγωνισμοί, ελληνικότατοι και φρεσκότατοι. Τα MMOcultgr και Enternity.gr θα διοργανώσουν διαγωνισμούς οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (6/5) και θα έχουν ως περιεχόμενό τους το Guild Wars 2. Παρακολουθήστε στενά τα εν λόγω site και δηλώστε συμμετοχή. Τα δώρα είναι καυτά και πολλά είναι συλλεκτικά! Posted Image

Καλό Πάσχα σε όλους!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tilion: 03 Μάιος 2013 - 18:48

Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 00:27

Καλα ρε Tilion! Εχεις κανει 100 Posts μονος σου εδω περα. Και σχεδων ολα εχουν να κανουν με το guild σου...

Τεσπα...
Για οσους εχετε κερω να μπιτε, να ξερετε οτι το παιχνιδι τρωει τρελα updates καθε μηνα!

Posted Image
Οκτομβριος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/october-2012/

Posted Image
Νοεμβριος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/november-2012/

Posted Image
Δεκεμβριος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/december-2012/

Posted Image
Ιανουαριος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/january-2013/

Posted Image
Φεβρουαριος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/february-2013/

Posted Image
Μαρτιος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/march-2013/

Posted Image
Απριλιος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/

Posted Image
Μαϊος https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/may-14-2013/

Η μαλακια ειναι οτι η Arena-net εχει μια εμονη να βγαζει πρωσορινο content, και ετσι το 70% των απο πανω δεν υσχιει πλεων...
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#172 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2013 - 19:38

Επαιξα το Σαββατοκυριακο, με trial account και δεν αντεξα, σημερα το αγορασα. Εκανα link το account και συνεχιζω με τον 24 level guardian (Female Norn) που τοσο αγαπησα :D
Server : Underworld 

2bbd14fc.jpg

#173 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 19:50

Καλοςηρθες!

Σπανια μπενω στο gaming section εδω περα οποτε δεν ειδα το post μεχρι σημερα...

Το ονομα του Account μου ειναι Kite.2510

Τωρα που εχω εξεταστικη δεν μπενω τοσο συχνα, μα αν με δεις μεσα, ρωτα με οτιδιποτε.

Εχω Sylvari female engineer στον Aurora glade.

Να ξες οτι μπορεις να αλαξεις server προσορινα για να επισκευτεις φυλους μεχρι και σε δυο μη-δικους σου server την μερα για pve.

Σε μια βδομαδα υπολογιζετε να εχουμε επιτελους built-in Looking for Group system. Μα μεχρι τοτε, κανουμε την δουλια μας με αυτο.

Αν θες επιπλεων πλυροφοριες οπως συνταγιες, θα τεις βρεις εδω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kite: 09 Σεπτέμβριος 2013 - 19:51

#174 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2013 - 16:35

Έχει μπει το LFG system? Αν είναι να αρχίσω να ξαναπαίζω σιγα-σιγα

#175 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 14:53

Εχει μπει σε αυτο το patch.

Για να μην εχουν πρωβλιμα στους servers το ξεκλιδονουν σισα σιγα στους χρηστες.

Θα το βρεις εκει που ειναι και το friend list σου, τριτη επιλογη.

Αν ειναι γκριζο, σημενει οτι δεν ξεκλιδοθικε ακομα στο account σου.

Καθως το παιχνιδι δεν εχει holy trinity οστε να χριαζοντε συγκεκριμενα classes, τα parties γινοντε σχεδων στιγμιεα και δεν μενουν στην λιστα ουτε ενα λεπτο για να κανεις join.

Επισεις, αν εισαι ιδη σε ενα αλλο ατομο σε party, θα σου διχνει μονο οσους εχουν τουλαχιστων 2 κενες θεσεις για να κανετε συνχονευση. Τελος, στην κοριφη της λιστας θα υπαρχουν parties που εχουν φυλους ή guildmates, μα οπως οιπα τα parties γεμιζουν αμεσως και δεν εχει πολυ νοημα...

#176 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2013 - 12:58

40% εκτπωση σημερα το gw2 (23,99E η απλη εκδοση)

https://buy.guildwars2.com/en/?cid=16:7:SalePromo:Static:403x403:EN:6:6

Για οποιον ενδειαφερεται :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 20 Οκτώβριος 2013 - 12:58

2bbd14fc.jpg

#177 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2013 - 14:38

περσι τα χριστουγεννα θυμαμαι, που πηγαινα mall να παρω το GW2 και στο τρενο καταλαβα οτι ειχα χασει το 50ευρω....

δε με θελει η σειρα στο GW1 ειχα φαει μονιμο ban

#178 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2014 - 23:12

Εξακολουθει να παιζει κανεις?

Εγω το ξαναρχισα τωρα προσφατα και εχω μετακομισει στον Piken Square. Ελπιζω το season 2 που θα ερθει τον Νοεμβρη να ειναι αξιο προσδοκιων!

οποιος θελει ας κανει add Efthymisalab.3401

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 28 Οκτώβριος 2014 - 23:39

2bbd14fc.jpg

#179 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2014 - 06:33

Δοκίμασα πριν από μήνες να ξαναμπώ αλλά βαριέμαι υπερβολικά το leveling, δε λέω καλό το exploration κλπ. αλλά μόνο τη πρώτη φορά. Βάλανε κάτι rewards απότι είδα πρόσφατα αλλά και πάλι δε μου ανοίγει την όρεξη. Ακόμη και το RvR καταντάει too much μετά από 20 επίπεδα. Άσε που μετά από κάποιο patch απλά γονατίζει το pc μου στα 20-30 fps (ακόμη και σε περιοχή χωρίς παίχτες, οπότε φαντάσου τι έγινε όταν μπήκα στη lion's arch) ενώ στην αρχή έπαιζα με 50-60 ακόμη και αν είχε αρκετό κόσμο η περιοχή. Στο RvR σήκωνα medium και τα shadows κλειστά για να παίζω smoothly, τώρα αναγκαστικά όλα low. Όχι και τίποτε άλλο αλλά με απέτρεψε από το να παίξω σχεδόν όλα τα μεγάλα expansions αυτό το θέμα. Αν ξεβαρεθώ θα μιλήσω με το support τους μπας και μπορούν να βοηθήσουν αλλά δε το κόβω.

Και με τον 80αρη που έχω έψαχνα 2 μέρες να βρω γκρουπ να τελειώσω το story mode του Zhaitan αλλά δε βρήκα κανέναν και ξενέρωσα. Ίσως κάποια στιγμή ξαναμπώ στο παιχνίδι αλλά δε τη βλέπω να είναι σύντομα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 29 Οκτώβριος 2014 - 06:35

#180 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2014 - 13:07

^Γιατι δεν μπορεσες να βρεις group? Εγω πριν μια εβδομαδα 80αρισα εναν engi και βρηκα μεσα σε 2 λεπτα group για Ζhaitan :P

2bbd14fc.jpg