Γιατί!? Δε σου άρεσε ο thiefάρας?
Εδώ στα πρώτα λεπτά όταν άρχισε το παιχνίδι δεν μπορούσα να βάλω το όνομα που ήθελα. xD
Οποτε μπορουμε απλα να βαζουμε 2 ονοματα οπως πιστευω θα ηταν καλυτερο (και οπως κανω ηδη και εγω για τον ιδιο λογο)
Όχι μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής, είχα πέξει λιγο και στο beta, το θέμα είναι ότι στο beta μου άρεσε επίσης ο elementalist και ο necromancer και ίσως ψηνόμουν να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.
Είμαι πάντα λίγο αναποφάσιστος με τα classes σε κάθε καινούργιο MMO που παίζω. 
Btw πόσα fps πιάνετε σε περιοχές με μέτριο κόσμο;
Τα fps ανα περιοχες επηρεαζονται αποκλειστικα απο το hardware του υπολογιστη σου στο 99% των περιπτωσεων. Απο εκει και περα 30~60 εισαι καλα πιστευω. Αν εχεις λιγοτερα κοιταξε να κατεβασεις λιγο τα γραφικα και ιδιαιτερα τα shadows ή το anti-aliasing.
Ε τώρα παίζω με τον guardian που τον έχω πάει 27lvl και μάλλον θα μείνω σε αυτόν, αν και έχουν γίνει πολλοί οι guardian και ο mesmer μου άρεσε περίπου το ίδιο. Είναι λίγο imba οι guardian btw ή μου φαίνεται; Δεν δοκίμασα sPVP βέβαια ακόμη, αλλά στο απλό leveling νομίζω ότι φαρμάρω mobs πολύ πιο εύκολα από του δύο προηγούμενους, ενώ παράλληλα αντέχω πολύ περισσότερο και κάνω και πιο πολύ ζημιά.
Για sPvP δεν ξερω, αλλα βρηκα οτι απο τα πιο all-purpose class σε PvE και PvP (μαζι με το WvW) ειναι ο necromancer. Dual daggers πολυ καλα για pve leveling, instances, με staff στο 2ο weapon slot σε περιπτωση που χρειαστει να κανεις κατι kite. Σε dungeons Χρησιμοποιω παντα staff γιατι ειναι πολυ καλο dps αν επικεντρωσεις τον χαρακτηρα σου σε condition damage ενω εχεις ταυτοχρονα καλο support απο τα spells του παραλληλα με το dps που προσφερει.
Επισης στα dungeons χρησιμοποιω πολυ τα wells μοιας και τα aoe heal/conditions/buffs και de-buffs που κανουν στους αντιπαλους ειναι πολυ χρησιμα. Σε συνδυασμο με τα bone minions (αυτα που μπορεις να τα καταστρεψεις για aoe damage, δεν θυμαμαι ακριβως το name του spell) και το flesh golem/ lich ultimates εχεις πολυ καλο utility και damage αντιστοιχα.
Στο PvP πιστευω πως dagger-warhorn ειναι πολυ καλος συνδυασμος crowd controll και dps και αν το παιξεις με το σωστο build εισαι σχεδον αθανατος. Με staff παλι στο 2ο weapon αν εισαι σε WvW (σε περιπτωση που κανεις siege ενα fort) η scepter-warhorn/dagger αν εισαι στο Heart of Mists. Ο necromancer εχει ενα πολυ χρησιμο utility spell, το οποιο τραβαει καποιον απο μακρια κοντα και στα τειχη του WvW κανει θαυματα οταν σκοτωνεις τα θλιβερα camperia που καθονται πανω και spammaroun spells πιστευοντας οτι ειναι αθανατοι.
Εχω αρχισει και εναν thief ειμαι τωρα lvl 26 (77 με τον necro) και χρησιμοποιω ενα παρομοιο condition damage build προς το παρων για το leveling.
Αν και αρχισα underworld γιατι αρχισαν καποιοι φιλοι μου, εχουν μεινει πολυ πισω και δεν παιζουν τοσο και αρχισα να το μετανοιωνω. Μετα μπηκα σε ενα μεγαλο guild (400+ ατομα) και αρχισαμε να κανουμε events οποτε κατι γινοταν. Τωρα 2-3 βδομαδες μετα ειναι καθημερινα περιπου 20 ατομα online τη φορα :/
Μου φαινεται θα αρχισω να σκεφτομαι world transfer παλι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 12 Οκτώβριος 2012 - 23:28