Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#151 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:05

Gilmaru στον Aurora Glade. Είμαι thief 8lvl μόλις, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με αυτόν τον χαρακτήρα.

Πω πω, αυτό που συμβαίνει με τα ονόματα δεν υπάρχει. Προσπαθούσα να βρω άλλο όνομα και ότι σκεφτόμουν ήταν πιασμένο. Κατέληξα πάλι στο σύνηθες αναγκαστικά. Αν και μπορείς να βάλεις και επίθετο και λύνεται το πρόβλημα.

Γιατί!? Δε σου άρεσε ο thiefάρας?
Εδώ στα πρώτα λεπτά όταν άρχισε το παιχνίδι δεν μπορούσα να βάλω το όνομα που ήθελα. xD

#152 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:39

Όχι μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής, είχα πέξει λιγο και στο beta, το θέμα είναι ότι στο beta μου άρεσε επίσης ο elementalist και ο necromancer και ίσως ψηνόμουν να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.
Είμαι πάντα λίγο αναποφάσιστος με τα classes σε κάθε καινούργιο MMO που παίζω. :hihi2:

Btw πόσα fps πιάνετε σε περιοχές με μέτριο κόσμο;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:41

#153 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:47

Ααα ok τότε. ;p
Elementalist μαζί με Ranger είναι τα classes που θέλω να δοκιμάσω περισσότερο μόλις ολοκληρώσω το setάκι & όπλα για τον thief μου. Και Mesmer είναι πολύ ενδιαφέρον class.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 28 Σεπτέμβριος 2012 - 21:47

#154 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 17:25

Εντάξει, είναι πραγματικά αδύνατο να διαλέξει κανείς profession σε αυτό το παιχνίδι.

Έκανα αρχικά έναν thief τον οποίο πήγα μόλις 17 lvl και μου άρεσε αρκετά. Αλλά λέω "ας δοκιμάσω και τον mesmer λίγο να πάρω μια γεύση". Ο mesmer μου άρεσε ακόμη περισσότερο, ειδικά στο pvp και όταν τον πήγα 20lvl λέω, "για να δω και τον guardian".

Ε τώρα παίζω με τον guardian που τον έχω πάει 27lvl και μάλλον θα μείνω σε αυτόν, αν και έχουν γίνει πολλοί οι guardian και ο mesmer μου άρεσε περίπου το ίδιο. Είναι λίγο imba οι guardian btw ή μου φαίνεται; Δεν δοκίμασα sPVP βέβαια ακόμη, αλλά στο απλό leveling νομίζω ότι φαρμάρω mobs πολύ πιο εύκολα από του δύο προηγούμενους, ενώ παράλληλα αντέχω πολύ περισσότερο και κάνω και πιο πολύ ζημιά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 12 Οκτώβριος 2012 - 17:30

#155 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 18:31

Νομιζω πως ειναι πιο δυνατος, ναι. Εχω level 80 Guardian atm.

#156 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 23:21

Γιατί!? Δε σου άρεσε ο thiefάρας?
Εδώ στα πρώτα λεπτά όταν άρχισε το παιχνίδι δεν μπορούσα να βάλω το όνομα που ήθελα. xD

Οποτε μπορουμε απλα να βαζουμε 2 ονοματα οπως πιστευω θα ηταν καλυτερο (και οπως κανω ηδη και εγω για τον ιδιο λογο)

Όχι μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής, είχα πέξει λιγο και στο beta, το θέμα είναι ότι στο beta μου άρεσε επίσης ο elementalist και ο necromancer και ίσως ψηνόμουν να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.
Είμαι πάντα λίγο αναποφάσιστος με τα classes σε κάθε καινούργιο MMO που παίζω. :hihi2:

Btw πόσα fps πιάνετε σε περιοχές με μέτριο κόσμο;

Τα fps ανα περιοχες επηρεαζονται αποκλειστικα απο το hardware του υπολογιστη σου στο 99% των περιπτωσεων. Απο εκει και περα 30~60 εισαι καλα πιστευω. Αν εχεις λιγοτερα κοιταξε να κατεβασεις λιγο τα γραφικα και ιδιαιτερα τα shadows ή το anti-aliasing.

Ε τώρα παίζω με τον guardian που τον έχω πάει 27lvl και μάλλον θα μείνω σε αυτόν, αν και έχουν γίνει πολλοί οι guardian και ο mesmer μου άρεσε περίπου το ίδιο. Είναι λίγο imba οι guardian btw ή μου φαίνεται; Δεν δοκίμασα sPVP βέβαια ακόμη, αλλά στο απλό leveling νομίζω ότι φαρμάρω mobs πολύ πιο εύκολα από του δύο προηγούμενους, ενώ παράλληλα αντέχω πολύ περισσότερο και κάνω και πιο πολύ ζημιά.

Για sPvP δεν ξερω, αλλα βρηκα οτι απο τα πιο all-purpose class σε PvE και PvP (μαζι με το WvW) ειναι ο necromancer. Dual daggers πολυ καλα για pve leveling, instances, με staff στο 2ο weapon slot σε περιπτωση που χρειαστει να κανεις κατι kite. Σε dungeons Χρησιμοποιω παντα staff γιατι ειναι πολυ καλο dps αν επικεντρωσεις τον χαρακτηρα σου σε condition damage ενω εχεις ταυτοχρονα καλο support απο τα spells του παραλληλα με το dps που προσφερει.
Επισης στα dungeons χρησιμοποιω πολυ τα wells μοιας και τα aoe heal/conditions/buffs και de-buffs που κανουν στους αντιπαλους ειναι πολυ χρησιμα. Σε συνδυασμο με τα bone minions (αυτα που μπορεις να τα καταστρεψεις για aoe damage, δεν θυμαμαι ακριβως το name του spell) και το flesh golem/ lich ultimates εχεις πολυ καλο utility και damage αντιστοιχα.
Στο PvP πιστευω πως dagger-warhorn ειναι πολυ καλος συνδυασμος crowd controll και dps και αν το παιξεις με το σωστο build εισαι σχεδον αθανατος. Με staff παλι στο 2ο weapon αν εισαι σε WvW (σε περιπτωση που κανεις siege ενα fort) η scepter-warhorn/dagger αν εισαι στο Heart of Mists. Ο necromancer εχει ενα πολυ χρησιμο utility spell, το οποιο τραβαει καποιον απο μακρια κοντα και στα τειχη του WvW κανει θαυματα οταν σκοτωνεις τα θλιβερα camperia που καθονται πανω και spammaroun spells πιστευοντας οτι ειναι αθανατοι.

Εχω αρχισει και εναν thief ειμαι τωρα lvl 26 (77 με τον necro) και χρησιμοποιω ενα παρομοιο condition damage build προς το παρων για το leveling.

Αν και αρχισα underworld γιατι αρχισαν καποιοι φιλοι μου, εχουν μεινει πολυ πισω και δεν παιζουν τοσο και αρχισα να το μετανοιωνω. Μετα μπηκα σε ενα μεγαλο guild (400+ ατομα) και αρχισαμε να κανουμε events οποτε κατι γινοταν. Τωρα 2-3 βδομαδες μετα ειναι καθημερινα περιπου 20 ατομα online τη φορα :/
Μου φαινεται θα αρχισω να σκεφτομαι world transfer παλι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 12 Οκτώβριος 2012 - 23:28

#157 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 23:34

Τον Guardian δεν τον έχουν nerfάρει στα τελευταία updates?

Anw...εγώ πριν απο λίγο αγόρασα full Magic Find items (weapons, acces., set, runes etc) και μπορώ να πω ότι έχω καλύτερα loots. Το μόνο που θέλω να αγοράσω είναι ένα short-bow μιας και δεν με βολεύει Dagger+Pistol (και δεν έχω δοκιμάσω Dagger+Sword πολύ).Το πρόβλημα είναι ότι δεν το πουλάνε το συγκεκριμένο οι αλήτες. Συνέχεια στα critical είμαι αν και σκέφτομαι να δοκιμάσω condition μιας και με το AOE του short-bow θα έχει καλά αποτελέσματα. :/ Επίσης ψάχνω recipes για 2 short-bows αλλά δεν έχω βρει infos.
Δοκιμάζω την τύχη μου στο Mystic Forge και έχω καλά αποτελέσματα. Π.χ. προχθές έφτιαξα ένα shoulder και το πούλησα για 13 golds.

Legendary dagger ή bow ΔΕΝ θα κάνω μιας και είναι απαίσια. Ειδικά το dagger σαν κατσαρίδα απο Star Wars είναι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 12 Οκτώβριος 2012 - 23:35

#158 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2012 - 00:15

Τα fps ανα περιοχες επηρεαζονται αποκλειστικα απο το hardware του υπολογιστη σου στο 99% των περιπτωσεων. Απο εκει και περα 30~60 εισαι καλα πιστευω. Αν εχεις λιγοτερα κοιταξε να κατεβασεις λιγο τα γραφικα και ιδιαιτερα τα shadows ή το anti-aliasing.

Αυτό πίστευα κι εγώ αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω. Έχω δοκιμάσει επανειλημένα να ανεβάσω τέρμα και να κατεβάσω τέρμα τα graphics μου (απλώς απο περιέργεια για τα fps) και τα fps μου δεν φαίνονται να επιρρεάζονται καθόλου ή τουλάχιστον όχι αισθητά. Όταν έχω καλό fps, έχω καλό fps και στις δύο περιπτώσεις (ασχέτως αν κολλάει ο υπολογιστής στα high graphs), ενώ αν έχω χαμηλό fps, εξακολουθεί να είναι το ίδιο χαμηλό και αφού πάω τα γραφικά όσο πιο low γίνεται.

Επιρρεάζονται όμως όταν έχω περισσότερο κόσμο γύρω μου δραματικά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Οκτώβριος 2012 - 00:20

#159 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2012 - 22:45

Το Dragon Season γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και μοιράζει κόπιες του Guild Wars 2 καθώς και in game items!

http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/192/.aspx

Δημοσιευμένη  εικόνα

#160 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2012 - 22:52

Φαγητό στην Πάτρα βλέπω, χμμμμ.. ενδιαφέρον.. :orly:

Εν τω μεταξύ:

"A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 1.206.21.150
City: Beijing
Region: 22
Country: CN"

Αναθεματισμένοι κινέζοι! :erk: Μου είχαν αλλάξει και τον κωδικό! Ευτυχώς όλα είναι οκ στο game, μάλλον χρειάζονταν και το authorization από το e-mail για να μπουν, ποιος ξέρει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Οκτώβριος 2012 - 22:59

#161 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 12:49

Προσπάθησε να βάλεις e-mail που να μην το έχεις βάλει σε άλλα sites. Π.χ. έχω κάνει 1 email μόνο και μόνο για το GW2 account μου.

Anw...
Ε-ε-έφτασε το bow μου!
Posted ImagePosted Image
Και άμα αυτό είναι short bow τότε θα κάνω το CoF μόνος μου.

#162 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2012 - 05:03

Αυτό πίστευα κι εγώ αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω. Έχω δοκιμάσει επανειλημένα να ανεβάσω τέρμα και να κατεβάσω τέρμα τα graphics μου (απλώς απο περιέργεια για τα fps) και τα fps μου δεν φαίνονται να επιρρεάζονται καθόλου ή τουλάχιστον όχι αισθητά. Όταν έχω καλό fps, έχω καλό fps και στις δύο περιπτώσεις (ασχέτως αν κολλάει ο υπολογιστής στα high graphs), ενώ αν έχω χαμηλό fps, εξακολουθεί να είναι το ίδιο χαμηλό και αφού πάω τα γραφικά όσο πιο low γίνεται.

Επιρρεάζονται όμως όταν έχω περισσότερο κόσμο γύρω μου δραματικά.

Τοτε μπορει ειτε να ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης η η καρτα γραφικων.Εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα support ticket στο site του guild wars 2 για να εισαι εκ του ασφαλους.

Αν και για να ειμαι ειλικρινης κατι παρομοιο μου συνεβαινε παλια στο Lineage 2, και αυτο ειναι λογω σκληρου δισκου. Οχι οτι εεχε προβλημα η τιποτα τετοιο (ηταν καπως παλιος), απλα οταν πηγαινα σε μια πολη με πολλα ατομα, αργουσε να τα φορτωσει και κολλουσε οταν τελειωνε. Αλλα βεβαια δεν ειμαι και τεχνικος οποτε ακολουθησε τη συμβουλη μου παραπανω και κανε ενα support ticket.

Φαγητό στην Πάτρα βλέπω, χμμμμ.. ενδιαφέρον.. :orly:

Εν τω μεταξύ:

"A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 1.206.21.150
City: Beijing
Region: 22
Country: CN"

Αναθεματισμένοι κινέζοι! :erk: Μου είχαν αλλάξει και τον κωδικό! Ευτυχώς όλα είναι οκ στο game, μάλλον χρειάζονταν και το authorization από το e-mail για να μπουν, ποιος ξέρει.

Μαλλον εχεις keylogger στον υπολογιστη σου. Κανε scan οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι σου scannarei ολα τα passwords π χρησιμοποιεις και μπορει να μπουν σε αλλο game αν χρησιμοποιεις το ιδιο pass. Αν δεν βρει τιποτα το προγραμμα, θα σου συνιστουσα format, γιατι δεν νομιζω να σου βρηκαν τον κωδικο απο κανενα link που θα πατησες κατα λαθος.

On a side note: Βαρεθηκα το guild μου που απο τα 450 ατομα ειναι online μονο τα 20 και αφου δεν παιζουν οι αλλοι φιλοι μου την εκανα για Aurora Glades. Οσοι θελετε καντε με add ιδιο username με αυτο εχω. Θα σας βοηθησω οσο μπορω αν θελετε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 20 Οκτώβριος 2012 - 06:05

#163 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2012 - 05:57

Τοτε μπορει ειτε να ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης η η καρτα γραφικων.Εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα support ticket στο site του guild wars 2 για να εισαι εκ του ασφαλους.

Μαλλον εχεις keylogger στον υπολογιστη σου. Κανε scan οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι σου scannarei ολα τα passwords π χρησιμοποιεις και μπορει να μπουν σε αλλο game αν χρησιμοποιεις το ιδιο pass. Αν δεν βρει τιποτα το προγραμμα, θα σου συνιστουσα format, γιατι δεν νομιζω να σου βρηκαν τον κωδικο απο κανενα link που θα πατησες κατα λαθος.

Να ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής επειδή ήρθαν 5 άτομα γύρω μου και να ξαναρίχνει την θερμοκρασία 5-6 δευτερόλεπτα μετά επειδή απομακρύνθηκα δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό. Δεν με έχει ενοχλήσει πάντως μέχρι στιγμής. Πληροφοριακά ρωτούσα αν έχετε τσεκάρει τα fps σας σε διάφορες φάσεις να δω αν είναι παρόμοια.

Από κει και πέρα, scan έχω κάνει και δεν έχει βρει τίποτα, αλλά να κάνω format μόνο για το GW2 δεν παίζει. Μέχρι στιγμής άλλο attempt δεν έχει γίνει anyway.

#164 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 06:26

Youtube Video

#165 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 03:52

Σήμερα θα παρευρεθούμε στο Gaming Festival στο Γκάζι (Αθήνα). Ελάτε να τα πούμε και αν είστε τυχεροί θα φύγετε και με το κατιτίς σας. ;)

http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/198/-Gaming-Festival.aspx

Δημοσιευμένη  εικόνα