Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Un-Go

• Please log in to reply
69 replies to this topic

#31 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 14 October 2011 - 23:31

Θα συμφωνήσω με τον Κai

Και για μια ακόμα φορά, ο Κai μας θαμπώνει όλους με τον ανδρισμό του.:hero:
Στα της σειράς με κάλυψαν κάποιες φωνές παραπάνω.
Όσο παραμένουν στον κύριο άξονα και οι υποθέσεις είναι καλοφτιαγμένες και λεπτομερείς, σίγουρα το ενδιαφέρον μου θα παραμείνει ζωντανό, είτε μ' αρεσει αυτό που βλέπω είτε όχι.

Spoiler:

Δεν ήταν άσχημο, αλλά ούτε μου κέντρισε το ενδιαφέρον όπως υποθέτω πως πρέπει να κάνει κάθε tantei anime.
Το supernatural στοιχείο δε μου άρεσε, και θα καταντήσει ιδιαίτερα βαρετό αν όπως προβλέπω έχουμε το ίδιο φορμά σε κάθε επεισόδιο, με τη repeat in red ερώτηση να ρίχνεται στο κρίσιμο σημείο και ξαφνικά όλα να γίνονται ξεκάθαρα.
Πέραν του υπερφυσικού, πολλά μου φάνηκαν off. I mean, έγινε ΦΟΝΟΣ, με ποια λογική οι πάντες παραμένουν ψύχραιμοι και ακούν τις θεωρίες του κάθε άκυρου αντί να τρέχουν για τη ζωή τους και να αφήνουν τα υπόλοιπα στους αρμόδιους;
Είχα παρατηρήσει και άλλες τέτοιες χαζομάρες αλλά δε μού΄ρχονται.

Ηave watched about 180 detective Conan episodes.
Got used to this crap.
Welcome to the world of unrealistic murder/mystery anime.

O6rrvsU.jpg

#32 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 14 October 2011 - 23:39

Welcome to the world of unrealistic murder/mystery anime.

Χαχαχαχα! Πες τα!

#33 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 16 October 2011 - 10:36

Συμπαθητηικό πρώτο episode αν και μάλλον περίμενα κάτι παραπάνω. Παρ' όλα αυτά, ούτε βαρέθηκα ούτε με κούρασε (αν εξαιρέσουμε τους άπειρους χαρακτήρες που μας έδειξε μέσα σε ένα επισόδιο) και η ώρα γενικά πέρασε ευχάριστα.

Spoiler:

Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#34 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 20 October 2011 - 21:52

Όσο πάει και με μπερδεύει αυτή η σειρά αλλά όλα είναι αρκετά ευχάριστα μπορώ να πω.

Spoiler:

#35 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 21 October 2011 - 16:22

Ανάμεικτα συναισθήματα για το δευτερο επεισόδιο...
Στην αρχή μου φάνηκε απαίσιο κυρίως για το λόγο οτι εξ αιτίας των υπερβολικών στοιχείων για την υπόθεση που μας έδειναν απο την αρχή, φοβήθηκα πως η σειρά θα κινούταν σε detective adventure basis παρά murder-mystery-find it yourself...
Στην ουσία έτσι είναι δηλαδή γιατί αντί να σου δίνει στοιχεία για να θέσεις ένα ολοκληρωμένο deduction κάθεται και τρώει την ώρα με άσχετες overdramatised υποθέσεις, χαζομάρες του "ακόλουθου" και αμπελοφιλοσοφίες του προταγωνιστή.
Για κάποιο λόγο όμως , εκεί που νομίζεις πως η υπόθεση είναι απόλυτα obvious και σου φαίνεται ηλίθια, με κάποιο τρόπο καταφέρνει να σε μπερδέψει...

Spoiler:

Αυτό που μένει είναι να καταλάβω το σκεπτικό της σειράς, για να ξέρω πως να σκέφτομαι στα μυστίρια της.Αυτό που το κάνει δύσκολο είναι το οτι δεν υπάρχει απολύτως κανένα evidence για την κατηγορία του ενόχου, οπότε αμα το δούμε πρακτικά οποιοσδήποτε χαρακτήρας θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος.
Οπότε αμα το δούμε σε στυλ "Μαντέβουμε τον δολοφόνο, δηλαδή αυτό που μοιάζει πιο doramatique απ' όλους και λύσαμε το μυστήριο" ε αυτό δεν είναι murder-mystery.

O6rrvsU.jpg

#36 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 21 October 2011 - 16:39

Πρώτο ep έχω δει μόνο αλλά μου φάνηκε ψιλοαδιάφορο . Είχε ένα μυστήριο που δεν ήταν τόσο μυστήριο , η λύση ήρθε αμέσως χωρίς πολύ ψάξιμο και δεν είχε και ιδιαίτερο σασπένς . Ελπίζω στο 2ο να καλυτερεύει και να δείξει τίποτα για το background των πρωταγωνιστών .

#37 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 21 October 2011 - 17:15

Μόλις είδα τα 2 επεισόδια που έχουν βγει... Χμμμ... Δεν είναι κι άσχημο! Μου αρέσει η διαδικασία με την οποία βλέπουμε να λύνονται οι υποθέσεις, όσον αφορά τις κινήσεις που κάνουν οι detectives για να βρουν την αλήθεια. Μπορεί οι υποθέσεις αυτές καθαυτές να αποδεικνύονται ελλειπείς ή μη ενδιαφέρουσες, αλλά το κυνήγι για να φτάσουμε σ'αυτή την αλήθεια για μένα αρκεί.

#38 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 21 October 2011 - 21:33

Second episode: i call it καημενιά!:yellowcard: Τι στο καλο ηατν αυτο παλι???

#39 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 October 2011 - 22:28

Οκ, δεύτερη φορά που δίνει σχεδόν στεγνά ποιος θα είναι ο δολοφόνος αλλά δε με πείραξε καθόλου. Η διαδικασία μέχρι να καταλήξουν σ' αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ίσως ήταν τραβηγμένο αυτό που έκανε αλλά για άλλη μια φορά μου άρεσε ο λόγος που δώσανε
Spoiler:

Επίσης, δεν χορταίνω το ending.

ySss0UF.jpg

#40 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 October 2011 - 17:18

Mε έχει μπερδέψει λίγο αυτή η σειρά. Παραμένει ευχάριστη στο να την παρακολουθεί κανείς αλλά δεν μπορώ να καταλήξω αν είναι guilty pleasure ευχάριστη ή αν είναι ευχάριστη επειδή είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Spoiler:

#41 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 28 October 2011 - 21:04

Πολύ περίεργο το συγκεκριμένο anime. Μου αρέσει και δεν μου αρέσει ταυτόχρονα.

Spoiler:

Posted Image

#42 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 29 October 2011 - 19:25

Έμεινα μ... με το τρίτο...
Spoiler:

Πλέον δεν έχω άλλα λόγια γι αυτή τη σειρά.Είναι απαισια.
Έχουν πάρει ένα novel και το έχουν κατακρεουργήσει μόνο και μόνο για να το κάνουν πιο προσιτό στο κοινό της εποχής, αλλάζοντας κάθε υπόθεση στο βαθμό που γεμίζει με περισσότερες τρύπες απο μια ζακέτα που την έχουν γαζώσει με minigun, αν οι υποθέσεις είναι βασισμένες σε αυτές του novel.
Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με detective mystery γιατί οι υποθέσεις έχουν στοιχεία που δε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί και οι detectives πέφτουν διάνα στα interogations τους χωρίς κανένα μέσο, λες και έχουν τραβήξει κλήρο για το ποιος είναι ο ένοχος. (not that it isn't as clear as day)
Δε με ενδιαφέρει καν αμα και πως θα συνεχιστεί η υπόθεση, γιατί δε νομίζω πως έχει να δείξει κάτι που δε φαίνεται ήδη.
Ελπίζω μόνο να μη με διαψεύσει και μου δώσει περισσότερες ελπίδες που δεν πρόκειται να εκπληρωθούν.

O6rrvsU.jpg

#43 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2011 - 20:12

Βασικά...
Spoiler:

Κατά τα άλλα μέσα σε τρία επεισόδια συνήθισα τους ρυθμούς της σειράς. Δεν είναι τίποτα το συγκλονιστικό, δε σου αφήνει και πολλά να σκεφτείς, αλλά παρόλα αυτά περνάει ευχάριστα η ώρα. Μιας και αφήσανε ανοιχτό το τέλος και συνεχίζεται στο επόμενο, ελπίζω να έχουν κάτι καλό για να κλείσουν την ιστορία.

ySss0UF.jpg

#44 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 29 October 2011 - 20:29

Βασικά...

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Kamui, 29 October 2011 - 20:49.

O6rrvsU.jpg

#45 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 October 2011 - 16:07

Spoiler: 4