Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

~Shin Megami Tensei : Persona~ Thread

• Please log in to reply
283 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Αγαπημενο Persona game? ( και να μην εχεται παιξει κατι ψηφιστε αμα θελετε!) (23 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Αγαπημενο Persona game? ( και να μην εχεται παιξει κατι ψηφιστε αμα θελετε!)

1. Persona 1 (0 ψήφοι [0.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.00%

2. Persona 2 (6 ψήφοι [26.09%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.09%

3. Persona 3 (8 ψήφοι [34.78%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 34.78%

4. Persona 4 (9 ψήφοι [39.13%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 39.13%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#166 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2011 - 12:14

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ga_tVOwTIT8[/YOUTUBE]

Looks slow. Επίσης, ο φόβος μου:
Οι χαρακτήρες χωρίς τις Περσόνες τους συνήθως δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ώστε να ξεχωρίζουν ως χαρακτήρες σε fighting game. Και οι Περσόνες φαίνεται πως θα χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά στα σούπερς, από τον εμσοί μόνο φαίνεται θα χρησιμοποιείται συνέχεια όπως έγγραψα -εμμέσως- από πάνω. Έχω ξεμείνει στο P3 βέβαια οπότε δε μπορώ να ξέρω, αλλά δυστυχώς τα trailers etc δε φαίνεται να με διαψεύδουν.

Δε σκεφτόμουν και ποτέ να το πάρω, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Edit: and a screenshot.
Posted Image

The sprites look pretty. Go hand-drawn!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Putin: 15 Σεπτέμβριος 2011 - 13:47

HnH5aB0.jpg

#167 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2011 - 12:43

Ναι ούτε εγώ βλέπω λόγο να ασχοληθώ με αυτό

Ολοκληρη σειρά είναι τα SMT, βάλτε δαίμονες, βάλτε persona σκέτες, βάλτε hito-shura, lucifer, raido, τόσα υπάρχουν για να φιάξεις ένα γαμάτο fighting game.

δηλαδή αν ξέρω γω έφιαχναν game με δαίμονες για playable charachters και stages τα διάφορα dungeon των παιχνιδιών θα ήταν instant αγορά για εμένα.

qzMHWHd.png

#168 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:11

Posted Image

It's.... JAYOKU HOUTENJIN!

#169 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:57

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγάλουν κάτι τέτοιο όταν όλα τα παιχνίδια της σειράς είναι rpg. Καλύτερα να έβγαζαν το persona 5 για το ps3 αντί για αυτό.

Έχω ελπίδες όμως για καινούργιο persona rpg γιατί απο ότι διάβασα κάπου για το vita εκτός απο το p4p έχει ανακοινωθεί και κάτι άλλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 09:53

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγάλουν κάτι τέτοιο όταν όλα τα παιχνίδια της σειράς είναι rpg. Καλύτερα να έβγαζαν το persona 5 για το ps3 αντί για αυτό.

Έχω ελπίδες όμως για καινούργιο persona rpg γιατί απο ότι διάβασα κάπου για το vita εκτός απο το p4p έχει ανακοινωθεί και κάτι άλλο.

Είναι φθηνότερο από πλευράς development, πατάει σε υπάρχον fanbase το οποίο θα ενισχυθεί περισσότερο από το P4P, και γενικά είναι η εύκολη τους λύση.

#171 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 14:08

Από πότε είναι εύκολη η ανάπτυξη ενός σωστού φάητερ με αξιοπρεπές τουλάχιστον βάθος;
Απλά όλη η δουλειά φορτώνεται στην ASW.

HnH5aB0.jpg

#172 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 17:21

Συνεχίζει να είναι ευκολότερη από την ανάπτυξη ενός σωστού RPG με αξιοπρεπές τουλάχιστον βάθος.

#173 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 17:40

Δεν θα τό΄λεγα. Αν ασχοληθείς σοβαρά με κάποιο επίσης σοβαρό φάητερ θα καταλάβεις. Και αυτό το λέω εγώ που μόλις πρόσφατα άρχησα να ασχολούμαι.

Απλά στα Περσόνα έπεσε πολλή δουλειά, αλλά και αυτή κυρίως στο non-rpg κομμάτι. Το σύστημα μάχης τους είναι μεν καλοδουλεμένο, αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να ανεβάζει τη δυσκολία ανάπτυξης.

Το οικονομικό βέβαια είναι άλλο θέμα, προφανώς και χρειάζεται λιγότερο ρευστό για ένα δισδιάστατο γκέημ με σπράητς.

HnH5aB0.jpg

#174 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 18:02

Όταν μιλάω για RPG μιλάω για σύνολο gameplay-setting-characters-story-sidequests-κλπ. Αυτό εννοώ.Τα Persona έχουν απ'όλα. Το FFXIII π.χ. δεν είναι καλοδουλεμένο γιατί έχει ελλείψεις σε κάποιους από τους παραπάνω τομείς.

Τώρα για τα fighting games, έχω ασχοληθεί ώρες και ώρες με κάποια όπως Blazblue και MvC3, αλλά δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό βάθος για μένα όσο και αν πορώνομαι. Θα μου πεις, μπορεί να θεωρήσεις βάθος το να εξασκείσαι ώρες και ώρες με διάφορους χαρακτήρες εναντίον διαφορετικών αντιπάλων, αλλά για μένα αυτό δεν συγκρίνεται με ένα RPG στο οποίο παίζεις και συγχρόνως εξερευνείς/παρακολουθείς μία ιστορία/κλπ...

#175 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 18:39

Guys , english p2p is here! Ας κατεβασουμε το undub versioN!

v4kFmx.png

#176 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 18:49

Εσένα δεν σου αρέσουν οι αγγλικές φωνές περισσότερο? xD

#177 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 19:06

Τώρα για τα fighting games, έχω ασχοληθεί ώρες και ώρες με κάποια όπως Blazblue και MvC3, αλλά δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό βάθος για μένα όσο και αν πορώνομαι.

Αυτό έλεγα κι εγώ όταν έπαιζα μόνο Τέκκεν όποτε έλαχε, ούτε καν σε κάζουαλ επίπεδο με παρέα ξέροντας μόνο ένα γελοίο κόμπο με τον κάθε χαρακτήρα.

Fighters are A LOT more than random pokes and easy 4-hit combos.

Τέσπα, off topic.

HnH5aB0.jpg

#178 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 21:26

Εσένα δεν σου αρέσουν οι αγγλικές φωνές περισσότερο? xD

Γιεπ , απλα βαριεμαι να ψαξω αλλο xD

v4kFmx.png

#179 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 18:18

Γιατί δεν αξίζει το Innocent Sin, επειδή δεν έχει dating sim stuff και τέτοια?

Εεε, το γεγονός ότι έχει τέλειο story σε σχέση με το μέτριοτατο του 3 δε του δίνει αξία?
Για να μην αναφερθώ στο ασύγκριτα καλύτερο Pacing, και την ανώτερη ατμόσφαιρα που δεν ξεχυλίζει από jpop songs.

Αν έχει ένα μειωνέκτημα το Innocent Sin αυτό είναι η μεγάλη ευκολία του και ίσως ο μικρός αριθμός χαρακτήρων.

Battlemage αν εκτιμάς αυτά τα στοιχεία σε ένα Jrpg παίξτω σε ps1 emulator (έχει βγει Translation patch), Imo το καλύτερο persona είναι.

αλλά ναι, το 1 είναι απογοήτευση.

Δίκιο είχες τελικά! Είπα μιας και βγήκε για psp(ευτυχώς το βρήκα σε undub έκδοση) και μίας και κοντεύω να τερματήσω το P4 και το P3P(για 2η φορά :P) να του ρίξω μια ματιά.

Είναι σίγουρα πολύ πιο διαφορετικό απο τα 3 και 4. Το σύστημα κυρίως μου ξένισε. Αλλιώς φτιάχνεις νέα personas, στις μάχες έχεις δυνατότητα να μιλάς με τους εχθρούς(αυτο δεν το περίμενα!), και δίαφορα άλλα. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση οτι θέλει ώρα μέχρι να το μάθεις και να το συνηθίσεις. ΟΜΩΣ. Υπόθεση καταπληκτική! Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο σκοτεινή απο όλα όσα έχουν βγεί. Ατμόσφαιρα επίσης υπέροχη. Έχω κολλήσει με το opening και λόγω μουσικής και λόγω αυτών που δείχνει. Με λίγα λόγια απο την μία ωρα που το έπαιξα με άφησε πολύ ικανοποιημένο.

Τώρα μένει μόνο να βρώ χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό. Γιατί αμα είναι 100 ώρες σε αυτή την φάση δεν έχω τόση όρεξη.

Α και παρολίγο να το ξεχάσω....

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 18:54

To innocent sin είναι ~30 ώρες. Βασικά παίζει να είπα και πολλές, άμα το μάθεις γρήγορα λογικά θα βγει σε πιο λίγες.

άκυρο, τώρα είδα ότι παίζει το p2p, μάλλον θα πρόσθεσαν extra πράμα εκεί.

Το σύστημα για να φιάχνεις νέα persona το βρήκα πιο απλό/στρωτό απο τα 3/4.Ίσως όχι καλύτερο, αλλά πιο straightforward. Σου δείχνει πια persona μπορείς να φιάξεις από κάθε arcana, και το αμέσως επόμενο που δε μπορείς λόγο Low lvl και απλά μαζεύεις τις κάρτες. Το demon contact thing βέβαια είναι άλλη υπόθεση. Άλλες φορές έχει την πλάκα του, άλλες καταντά ενοχλητικό, αν κουραστείς βέβαια υπάρχουν Guides με το τι actions θέλει κάθε demon για να σου δώσει κάρτες.

Γένικα δε νομίζω να σε δυσκολέψει πολύ, μερικά fights ήταν μόνο challenging στη μέση του παιχνιδιού, και ίσως λίγο το τελευταίο Boss αν δεν προετιμαστείς κατάλληλα.

και ένα tip: προσπάθησε να τελιώνεις κάθε μάχη (aka να σκοτώσεις τον τελικό αντίπαλο) με fusion spell. Άμα το κάνεις έχεις πιθανότητα ή να πάρουν stat boost είτε να ξεκλειδώσουν νέα skills τα ενεπλακόμενα persona. Ελπίζω να μην άλλαξαν αυτό τον μηχανισμο

Και τέλειο το νέο opening, αλλά το παλιό είχε άλλη χάρη xd

Youtube Video

qzMHWHd.png