Καταρχάς λάτρεψα απλά τις σκηνές στη Yunkai. Πέρα από το ότι επιτέλους είδαμε δράση, είδαμε και Jorah-Grey Worm-Daario σε σκηνές μάχης, επικό μπορώ να πω! Μου άρεσε πολύ, και ειδικά η σκηνή που έρχονται στη σκηνή μες το αίμα και το κακό, και ο Daario γονατίζει, και της δίνει τη σημαία!
Επίσης, συνεχίζει να μου αρέσει η επιλογή του Daario, όχι μόνο επειδή είναι μανουλομάναρο, αλλά επειδή έχει πολύ καλή χημεία με τη Dany *.* Κατά τα άλλα, είμαι σε φάση Daario, marry me baby!

Μετά, οι σκηνές του Jon με τα wildings επικά γυρισμένες, ακριβώς όπως τις είχα φανταστεί στο βιβλίο. Και μου άρεσε που το άλλαξαν ελαφρώς, και στην αρχή η Ygritte τον υπερασπιζόταν, αλλά όταν τον είδε να φεύγει τον μίσησε.
Bran-Rickon, τι γλυκούλα σκηνή, και απλά cuteness overload ήταν ο Rickon <3 Και μου άρεσε που επιτέλους είδαμε τον warg Bran, άντε πάμε να βρουμε το τρίματο κοράκι τώρα..
Και μετά έχουμε τον Κόκκινο Γάμο...

Μου άρεσε απίστευτα η λεπτομέρεια με το ψωμί και το αλάτι! Απλά τονίζει την τιτανοτεράστια πουστιά που παίχτηκε με τους Frey. Οκ, όλα έγιναν όπως στο βιβλίο, αγάπησα τη Roslin, που πραγματικά κόντευε να βάλει τα κλάματα, όπως έπρεπε. Τα σχόλια του Blackfish, επικά.-
Και μετά πάμε στο γλέντι...

.ΟΜΓΚ.

Με το που κλείνουν οι πόρτες και αρχίζει το Rains of Castamere σηκώνεται η τρίχα ΚΑΓΚΕΛΟ. Πραγματικά όμως.
Και οκ, ευχόμουν να ψοφήσει η Talisha, καθόλου δεν την πήγαινα, και ήθελα να ψοφήσει όπως ψόφησε, αλλά πραγματικά, έμεινα μ*λ@κας, δεν το περίμενα

Και τα βέλη και της π**τάνας το κάγκελο. Και ο Robb παίρνει στα χέρια του την Talisha, και η Catelyn αρπάζει την γυναίκα του Frey. Και...και... "
The Lannisters send their regards", πλατς! Ήθελα να του κόψουν το κεφάλι, αλήθεια, για να γίνει και το πιο τραγικό μέρος της ιστορίας στη συνέχεια, αλλά πω....

Και μετά η Catelyn, σκοτώνει την γυναίκα και πάρτην κάτω και αυτή...... Πω πω...Πραγματικά μένεις μαλ*κας με την ερμηνεία της ηθοποιού.
*Side note: Μου άρεσε που το άλλαξαν από "Jaime Lannister sends his regards" στο "The Lannisters send their regards". Mικρό, το ξέρω, αλλά ο Jaime δεν είχε καμία ανάμειξη με τα δρώμενα, οπότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?

*
Εν τέλει, Arya, μην κάνεις αυτή τη φατσούλα, με σκοτώνεις

. Όσο είχα στενοχωρηθεί στο βιβλίο, άλλο τόσο στενοχωρήθηκα και τώρα. Είναι απλά ΚΡΙΜΑ. Γιατί να της το κάνουν αυτό; Τόσο κοντά...και μετά...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚ.

Right in the heart ήταν το επεισόδιο γενικότερα

.
Α και