Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Barakamon


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 28 March 2011 - 19:07

Barakamon
by Yoshino Satsuki



Posted Image



O Handa Heishu είναι καλλιγράφος. Ως τιμωρία και ταξίδι χαλάρωσης και αυτογνωσίας επειδή βάρεσε έναν διάσημο και σεβαστό συνάδελφό του επειδή χαρακτήρισε τις δουλειές του ανιαρές. Σαν παιδί της πόλης βρίσκει τον εαυτό του ανίκανο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία ζωής και συνηθειών των συγχωριανών του αφού πολλά από αυτά του φαίνονται χωρίς λογική και τον ενοχλούν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μικρό ζιζάνιο του χωριού έχει κάνει το σπίτι του την παιδική του χαρά και τον ακολουθεί σχεδόν παντού μπλέκοντας τον σε διάφορες καταστάσεις, αφού η ενέργειά της δεν πέφτει ποτέ.


Posted Image



Ο Handa πλέον πρέπει να βρει τρόπο να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και να συνυπάρξει με τους γείτονές του καθώς γνωρίζει τον τρόπο ζωής έξω από την πόλη.



Posted Image




Ta releases βέβαια 1,5 χρόνο τώρα, δηλαδή ήδη από τότε που του αρχίσανε πηγαίνουν πάρα πολύ αργά, αλλά είναι κυρίως από έλλειψη ατόμων σε κάποιες θέσεις στην ομάδα που το μεταφράζει. Αξίζει πάντως να το κοιτάξουν, οι fans του Yotsubato σίγουρα θα το εκτιμήσουν.


Οι χαρακτήρες αποδίδονται πολύ ρεαλιστικά και οι καταστάσεις είναι αρκετά καθημερινές, το όλο κλίμα είναι πολύ όμορφο, οπότε προσωπικά θεωρώ πως είναι δύσκολο να μην γίνει προσφιλές σ' έναν αναγώστη που αγαπά τα slice-of-life.



Genres: Slice-of-life, comedy, shounen


Edited by Kai, 16 May 2012 - 07:40.

ySss0UF.jpg


#2 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 28 March 2011 - 19:57

Χαμένο.Και ήθελα να το ανοίξω εγώ.

Τόσα λίγα chapters που έχουν μεταφραστεί και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου.
Οι χαρακτήρες είναι αξιολάτρευτοι, ειδικά η Naru
Υπέροχο manga, και πολύ καλό comedy και slice of life.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα αν κάποιος θέλει να διαβάσει κάτι heart-warming και αστείο για να περάσει την ώρα του. Ειδικά αν αυτός, όπως αναφέρθηκε, είναι λάτρης των slice of life.

Θέλω chaaaaaaapter T^T


Edited by Kamen Tantei Zura, 26 August 2014 - 19:50.